Arkadaşlar merdivenlerden yuvarlandım heryerim morardı ama bileğim bacağım çok daha kötü kırık yok Allahtan doku ve kas ezilmesi olmuş vücudumda 1 hafta oldu düşeli geçmedi 2 tane jel verdi doktor biri fastjel biri mucoflex duo ikisinide günde 3 kez sürüyorum ama aşırı ağrıyor ağrı kesicide kullanıyorum geçmiyor üstüne basarken çok zorlanıyorum damarlarım çekiliyor sanki , şişlikte var doktor pek ilgilenmedi bakmadı bile sadece röntgen çekti başka bir bölümden randevu almalımıyım nasıl geçer bu morluk ve bacağımdaki şişlik? yanıtlarsanız çok sevinirim Hayırlı bayramlar dilerim🍬🙏🏻
Emin olun kisa surede gecmez doku zedelenmesi var bir bir surece ihtiyaciniz var doku iyilesmesi ve agrilar icinde soguk kompleks uygulayin cok gecmis olsun
Küçükken arkadaşım p1c sameti kovalarken ayağımın üstünden motorsiklet geçmişti zıplaya zıplaya ağlamadan eve gittiğimi hatırlıyorum adam bide arkadaşlarıma sorup evimi bulmuş gelip özür diledi abi hastaneye götiriyim içim rahat etmiyor dedi babamda 2teker güvenli değil ben arabayla götürürüm onu sen işine bak hadi dedi yani bi talihsiz sen değilsin😂
Geçmiş olsun.. başka yapacak birşey olmadığı için ilgilenmiyormuş gibi gelmiştir sana.. ilacın zaman.. vücudun kendini yenileyecek.. sabırlı ol.. Allahtan kırık çıkık yok.. merhemler süreci hızlandırmak için..