Sağlık Bozulan uyku duzenizmiz ramazandan sonra yerine oturur mu? Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Evet arkadaşlar bir cogumuzun uyku düzeni ramazanda allak bullak oldu ramazan hayirlisiyla bitti tekrar düzenli uyku geri gelirmi Bozulan uyku duzenizmiz ramazandan sonra yerine oturur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fadik2122 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Tabii düzelir ya sonuçta Ramazandaki gibi gecelere kadar beklemek ya da gecenin ortasında uyandırılmak olmayacak. Her şey yerli yerine oturur. ☺ 1 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl Aynen doğru diyorsun 🤗🤗🤗💋 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlk üç dört gün zorluk olsada sonrasında normale döner bence 1 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl İnşallah temennimiz o yönde Yorumla
MelekSubaşı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Dün sabaha kadar burdaydın seni takip ettim😃😂 Alem kızsın 1 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl Uyku kalmadı vallqh perişan oldum Yorumla
edax21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben her türlü uyurum galiba 😂 Bozuldu azıcık ama kimse kaldıramayacak artık rahat derin bir uyku çekebilirim.. 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bozulan uyku düzenim ramazandan sonra yerine oturur abla 1 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl Çok kinayeli yorumlar geliyor 🤦🤦🤦 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Benim uyku düzenimin bozukluğunun ramazanla alakası yok ama tabii ki geri yerine gelir düzelir. 2 0 Yorumla
BilinmeyenKiz5454 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bayramin mübarek olsun❤ İnşallah gelir gün boyu uykusuzluk çektim vallaha 1 0 Yorumla
Sunaha Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Ben sabah öğlen akşam çatır-çutur yatarım🤭 1 3 Yorumla Alarasmin +1 yıl Hahahh Yorumla denizkaradeniz +1 yıl çatır çutur mu karyola seslerinden gıcırtıdan uyunmaz desene :D Yorumla Sunaha +1 yıl @denizkaradeniz yav he sen sapıksın diye her kes senin gibi söyler Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Cayır zamanları geldi mümkün değil 1 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl Allah kolaylık versin kolay gelsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabii düzelir ya sonuçta Ramazandaki gibi gecelere kadar beklemek ya da gecenin ortasında uyandırılmak olmayacak. Her şey yerli yerine oturur. ☺
Aynen doğru diyorsun 🤗🤗🤗💋
İlk üç dört gün zorluk olsada sonrasında normale döner bence
İnşallah temennimiz o yönde
Dün sabaha kadar burdaydın seni takip ettim😃😂 Alem kızsın
Uyku kalmadı vallqh perişan oldum
Ben her türlü uyurum galiba 😂 Bozuldu azıcık ama kimse kaldıramayacak artık rahat derin bir uyku çekebilirim..
Bozulan uyku düzenim ramazandan sonra yerine oturur abla
Çok kinayeli yorumlar geliyor 🤦🤦🤦
Benim uyku düzenimin bozukluğunun ramazanla alakası yok ama tabii ki geri yerine gelir düzelir.
Bayramin mübarek olsun❤ İnşallah gelir gün boyu uykusuzluk çektim vallaha
Ben sabah öğlen akşam çatır-çutur yatarım🤭
Hahahh
çatır çutur mu karyola seslerinden gıcırtıdan uyunmaz desene :D
@denizkaradeniz yav he sen sapıksın diye her kes senin gibi söyler
Cayır zamanları geldi mümkün değil
Allah kolaylık versin kolay gelsin
Benimki kolay kolay düzelmez 😂
Uyku harap oldu düzelticez artık
Hayır Oturmaz
artık zabaha kadar sızarız