PESIMDE TAKINTILI BIRI VAR NAPMAM LAZM?

Çok kotü bi durumdayım napsam bilemiyorum bi çocuk var pesinde kızlar koşuyor , sırf ben onu reddettim diye beni takınti yaptı. O ve arkadaşları kızlarla sevgili oluyorlar bi müddet çiktıktan sonra uygunsuz fotolarını alıyorlar sonrada şantajla kızlarla... giriyorlar. Ben bu çocuğun arkadaşıyla çıkmıştım. Bi gün bi şekilde bana yazdı ama benim kim olduğumu bilmeden tanışa amaçlı sonra benim arkadaşının eski çıktığı olduğumu öğrendi eski sevgilimin fotolarımı erkek grubuna attını söyledi bende yardm istedim ondan sildirmesi için. Kendisi grubu kuran kişi sildirmek için elinden gelen herşeyi yaptı ama beni oyuna getirmişler o fotografları tekrar atarsam aralarından beni bulabileceğini söyledi istedigi fotoları ulaştırdım. Gruptan sildirdi fotoları. Sonra bana çıkma teklifi etti kabul etmedim meğersem grup yalanmış eski sevgilimle beni oyuna getirmişler. Silme karşılığı bana çok yakın temaslarda bulundu ben sadece ağladım çok ileri gidemedi o yüzden beni tekrar çağırdı bulusmaya geldim bu sefer bana daha kotu seyler yapicak sandm ama yapmadı alışveriş yaptk eglendik falan aslında içten içe çok korkuyodum ama belli etmiyordum belli etsem hemen sinirlenebilirdi. Beni kazanmak için yapmıs herseyi şimdi de bana pesinde koşmaktan sıkıldım beni zorda bırakma diye mesaj attı bir aj önce kurtulmam lazm ama ailemin bilmesini istemiyorum ve baska bi sehre tasinma gibi bi ihtimalimizde var napsam bilmiyorum yardm edin
PESIMDE TAKINTILI BIRI VAR NAPMAM LAZM?