Aksam 7 den sonra kahve içme, çayı açık iç. Bir de ben kahve cok severim mesela tchibonun nescafesi efsane, sırf onu içmek için 7 de kalkardım, sonra alıştım simdi 6.30 da kalkıyorum, kendine böyle taktik verebilirsin
Bu dediklerinizi uygulayacağım ben de aslında filtre kahve çok severim ama şu ramazan oruç derken uyku düzenim çok bozuldu hadi bakalım hayırlısı , filtre kahvenin leziz tadını almak için kendimi gece yatmadan önce ona şartlıycam sabahleyin erkenden kalkmak için 😂
En basit haliyle anlatıyorum. 1 gün boyunca hiç uyuma. Sonra ki gün akşam erken saatte kendin uyuyorsun zaten. O günden sonra başlıyorsun erken yatmalara. Bu da benim taktiğim 😄
İstiyorum ama zor bu taktik baş ağrıtıyo bide ben bir gün boyunca kalamam uykusuz ama neyse yakında düzeltirim umarım bu problemi yine de teşekkürler cevapladığınız için sorumu😇
Biliyorum zaten şaka yapmıştım asla benlik bişey değil bu😂 fakat zarar verbilir sana çünkü 3 saat uyamak ort bir insan için çok az bir süre bence onu arttır sen daha verimli olursun gün içinde
En İyi Cevaplar