Kişilik & Karakter Sabah erken kalkma taktikleri verir misiniz? Arimakana Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sabah kalktığımda fotoğrafta ki Halilişko gibi olmak istiyorum 🙃 Sabah erken kalkma taktikleri verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, sabah erken kalkmak için erkenden uyuyorum yani o şekilde dikkat ediyorum ve erken o şekilde kalkabiliyorum o sayede. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Annem kaldırıyor beni kalk bana birşeyler aç teknolojiden anlamaz ve daha uyumam çünkü sabah olur 1 0 Yorumla
alkolikatt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Filiz kemalin sesi yap calmadan uyanirsin 1 0 Yorumla
MasterOfTaste Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Erken yatmak ve gece telefondan uzak durmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba, sabah erken kalkmak için erkenden uyuyorum yani o şekilde dikkat ediyorum ve erken o şekilde kalkabiliyorum o sayede.
Annem kaldırıyor beni kalk bana birşeyler aç teknolojiden anlamaz ve daha uyumam çünkü sabah olur
Filiz kemalin sesi yap calmadan uyanirsin
Erken yatmak ve gece telefondan uzak durmak
Alışkanlık
mileh
saat kur
Akşam erken yat