Kızlar bana morel verir misiniz lütfen?

Hola,
Üzülme tatlım verirsin.
》Motivasyon videoları izle, yeni bir elbise al ama bedenine bakmadan olmak istediğin boyutlarda olsun. Kendini o elbisenin içinde hayal et büyük motivasyon verecektir.
Ek olarak tavsiyelerim
İlk zamanlar rahat hızlı kilo verirsiniz , yağ oranınız düştükçe vermeniz yavaşlayacaktır.
》 İp atlayabilirsiniz , ip atlamak çoğu egzersizden daha çok kalori yaktırır.(500 ila 2000) ilk günler düşük rakamlarla başlayıp sonradan arttırabilirsiniz.
》Melike Özsarı , Tuğçe İrtem ve Doris'in videolarını tavsiye ederim. Bu arada Chloe popüler lakin bir çok hareketi sağlık sorunu oluşturacak cinsten.(popüler olduğu için uyarmak istedim öneren çıkar büyük ihtimal)
》 Yeşil çay ve kayısı çayı tüketin (metabolizmayı acayip hızlandırıyor , ipte aynı şekilde acayip kalori yakıyor)
》Günlük 4 litreyi geçmeyecek şekilde bol bol su için.(fazla içmek su zehirlenmesi yapar)
》Sabahları yemekten yarım saat önce sade kahve için bunu spor öncesi de içebilirsin ve baya enerji veriyor, yine metabolizma hızlandırıyor.
》Şok diyet, detokslar (uzman kişi tarafından verilmediyse) ve uzman olmayan kişilerin program ve listelerinden uzak dur bu kilo verdirse dahi ileride sağlık sorunlarına yol açar.
ya sen süpersin 🥺🥺🥺
Ben iple ortalama 18 kg verdim kendine inan ve devamlılık sağla yaparsın, demotive edenleri umursama🌸
Kafaya takarsan zaten zayıflayamazsın , doktorun adını unuttum tv açıkladılar insanlar psikolojik olarak bile kilo alıyor kafaya taktığı için. Hiç takılma sadece yediklerine dikkat et bol bol yürü ama yavaş değil bildiğin tempolu yürüyüş yap ve bol bol su iç farkı göreceksin
Su içsem kilo alıyorum o derece çok mutsuzum
Kafaya taktığın için canım aklından sil at bu düşünceyi bende bazen kafayı yiyorum ya bi an önce kilo veriyim istiyorum ama mümkün değil dediğim şeyleri yaparsan verirsin ben verdim yine de
Cevap
4Cevap
Aşk sen kendini böyle de sev asla üzülme kim ne derse desin takma hayatı kendin için yaşıyorsun ilk kendini böyle kabullen ve diyetisyene git asla pes etme başaracağına inanıyorum sende İnan ışıkla kal ✨🥺
Çok teşekkür ederim gerçekten çok morel verdin çok sağol umarım başarırım 🥺
Hayır umarım başarırım diye bir şey yok başarıcam demen gerek hatta küçük kağıtlara zayıfladım bunu başardım yaptım istediğim kilodayım diye bir sürü yere yaz veya koluna yaz aklına geldikçe yaz bide manifest kodları var onlar bazen işe yarıyor denemeni tavsiye ederim zayıflamayla ilgili bulursam söylerim 💗
4812412 yeşil kalemle sol bileğine yazarsan ve her gördüğünde 4 8 diye tek tek okursan işe yarıyor zayıflamak için olanı internetten araştırabilirsin günah büyü falan değil ben yaptığımda işe yaramıştı bir çok kişide yarıyor belki dene işe yarar
Çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için söylediklerini deneyeceğim
Düzenli spor ve diyetle çok güzel bir şekilde zayıflayıp firma girebilirsin
Deniyorum olmuyor bir türlü kaldım böyle çok kötüyüm.
Yaptım çok uğraştımm gene olmadı azim yok bende bir yerden sonra tekrar aynı kiloya geliyorum asla başaramıyorum
bıktım ya of
Yüzüm felan herşeyim güzel bi fiziğim iğrenç keşke yaa of
İstersen zayıflama fakat ileride de ben neden böyleyim deyip tanrıya laf atma
Keşke kırıcı konuşmasaydın insanların sorunlarını bilmiyorsun.
Ben gerçekleri söyledim, bu kırıcı değil aksine teşvik edici olmalıydı. Kusura bakma.
İstersen yardımcı olurum 👍
nasıl olucak?
Kişiye özel program atayım mı
var mı?
En İyi Cevaplar