Kızlar, Lütfencevapverin?

3 aydır tanıdığım arada bir konuştuğum biri var beni konsere davet etti öncesinde 2 3 kere buluşmuştuk ama sessiz sakin konuşmayı sevmeyen biri ilk zamanlar öyleydi en azından en son buluştuğumuzda baya sohbet ettik beni konsere davet etti bir kız arkadaşımla dün gittik onunda yanında 2 tane arkadaşı vardı ilk başlarda fazla eğlenmedik ortama ısındıkça eğlenmeye başladık sohbet etmeye falan o 3 bira içti bende yaklaşık 2 tane sarhoş olmuş gibiydi ama ayakta durabiliyordu arka tarafa gitti arkadaşlarıda ona bi baksana nerde falan dediler bende gittim baktım masanın üzerinde oturuyordu napıyorsun burada falan diyince ayağa kalktı onu masaya diğerlerinin yanına götürecektim bir anda dudağımdan öptü bende sarhoşsun olmaz dedim neden dedi yarın hatırlamazsın bile dedim belki dedi anı yaşayalım dedi bende 2 biranın verdiği cesaretle karşılık verdim hoşlanıyordum zaten dün eve gelince yazdı normal konuştuk ama o mesele hiç konuşulmadı sizce ben napmalıyım konuyu o açmadığı süre boyunca açmayayım mı yoksa mesaj atayım mı o konu hakkında daha üstünden bir gün bile geçmedi bekleyeyim mi 1 hafta sonra yüz yüze gelince mi sormak istediklerimi sorayım bilemedim sizce napmalıyım
Kızlar, Lütfencevapverin?