Sağlık Memelerimde şiddetli ağrı var nedeni ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Son 3 gündür ağrı var fakat pek rahatsiz etmemişti aslından ama sabahtan beri cok kötü sancılı ağrılar oldu cok kötüydü bunun sebebi ne olabilir Elbette doktora görüncem ama şimdilik burdan sormak istedim.. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar reglden yeni çıktım ondan olmasi mümkün değil Memelerimde şiddetli ağrı var nedeni ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl regiden kaynaklı bir ağrı değil o zaman. yüz üstü falan yattıysan olabilir belki 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok yuz ustu yatırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ondan olabilir.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göğüs bedenin kaçki büyükmü? 80 var mı Yorumla Soran +1 yıl 90 beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vaavv büyükmüş işte yüzüstü yatmandan kayunaklı muhtemelen. Yorumla Soran +1 yıl Anladim sağol bi daha yuz ustu uyumamaya özen gösteririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende sağol, Yorumla
kazanova1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Özel gün yaklaşmış olabilir. ya da sevgilinle şiddetli bir birliktelik de geçirmiş olabilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim yok bi birlikteliğimde yok haram olan şeyi nasil yapabilirim Ozel günümede daha varr Yorumla kazanova1905 +1 yıl Ben ihtimalleri söyledim. Yapıp yapmamak size kalmıştır. sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. İlaç falan kullanıyorsan ondan da olabiljrmis Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Siz daha iyi bilirsiniz ama regl yaklaşırken bir de sone erdikten sonra oluyor diye biliyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyirm vala reglda daha var aslında Sagol teşekkür ederim Yorumla sinanbey33 +1 yıl Bildiğim kadarıyla öyle yani yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ☺️ sana bir şey sorabilir miyim 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Tabi sor Yorumla sinanbey33 +1 yıl Rahatsız etmeyeceksem sohbet edebilir miyiz 🤷♂️🙄 Yorumla
hinata-sann Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Regl olacaksın sanırım, regl olmadan önce memelerde ağrı oluyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Reglden yeni çıktım Yorumla hinata-sann +1 yıl Ah, o hâlde başka sebebini bilmiyorum.. Yorumla Soran +1 yıl Pekala teşekkür ederim 🙃 Yorumla hinata-sann +1 yıl Ne demek~ Yorumla
furio Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Üşüttün ya da ters pozisyonda uyudun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuz ustu cok uyurum Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Benim reglim yaklaştığında olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa. Benimkine daha var Yorumla
primeraluz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Reglin yakındır, üşütmüşsündür, göğsün şişiyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil şişiyor şişince agri mi yapıyor Yorumla primeraluz +1 yıl Ne biliyim Yorumla
Alparslanefe55 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hasta olacaksın belli 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasil hasta grip falan mı? Yorumla Alparslanefe55 +1 yıl Adet Yorumla Soran +1 yıl Daha var aslında Yorumla Alparslanefe55 +1 yıl Konusmak istersen özele gel Yorumla Alparslanefe55 +1 yıl Eeee Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı. Regl yaklaşıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama daha var ona Yorumla Uzzzzzz +1 yıl Sertlestiyse odur hormon artışı Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağol Yorumla Uzzzzzz +1 yıl Rica Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Hamile misin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Peki koltuk altında ağrı var mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok sadece sağ göğsümde çok var agri baska bi yerde yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı ağrı kesici ilaç al , önemli bir durum yok , kas zedelenmesi muhtemelen , elinizle üzerine bastırmayin geçmiş olsun. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sağolun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Regline ne kadar var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Regl 15 20 gun var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumurtlama zamanı hormonlar çoğalıyor o yüzden de olabilir. İnternetten meme muayenesi kendi kendine nasıl yapılıyor bı bak dene bakalım eline beze gibi sertlik gelecek mi Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkür ederim deneyecem simdi Yorumla
AbDestLiKuL Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kontrol ettin mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kontrol? Yorumla AbDestLiKuL +1 yıl Bilmiyom bayanlar ediyor ya memelerinde kist gibi bir şey var mı diye Yorumla Soran +1 yıl Yok vala hiç bakmıyorum Yorumla AbDestLiKuL +1 yıl normal normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
regiden kaynaklı bir ağrı değil o zaman. yüz üstü falan yattıysan olabilir belki
Evet çok yuz ustu yatırım
ondan olabilir..
göğüs bedenin kaçki büyükmü? 80 var mı
90 beden
vaavv büyükmüş işte yüzüstü yatmandan kayunaklı muhtemelen.
Anladim sağol bi daha yuz ustu uyumamaya özen gösteririm
sende sağol,
Özel gün yaklaşmış olabilir. ya da sevgilinle şiddetli bir birliktelik de geçirmiş olabilirsin
Sevgilim yok bi birlikteliğimde yok haram olan şeyi nasil yapabilirim
Ozel günümede daha varr
Ben ihtimalleri söyledim. Yapıp yapmamak size kalmıştır. sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. İlaç falan kullanıyorsan ondan da olabiljrmis
Anladım teşekkür ederim
Siz daha iyi bilirsiniz ama regl yaklaşırken bir de sone erdikten sonra oluyor diye biliyorum
Bilmiyirm vala reglda daha var aslında
Sagol teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla öyle yani yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ☺️ sana bir şey sorabilir miyim 🙄
Tabi sor
Rahatsız etmeyeceksem sohbet edebilir miyiz 🤷♂️🙄
Regl olacaksın sanırım, regl olmadan önce memelerde ağrı oluyor.
Reglden yeni çıktım
Ah, o hâlde başka sebebini bilmiyorum..
Pekala teşekkür ederim 🙃
Ne demek~
Üşüttün ya da ters pozisyonda uyudun.
Yuz ustu cok uyurum
Benim reglim yaklaştığında olur
Yaa. Benimkine daha var
Reglin yakındır, üşütmüşsündür, göğsün şişiyordur
Nasil şişiyor şişince agri mi yapıyor
Ne biliyim
Hasta olacaksın belli
Nasil hasta grip falan mı?
Adet
Daha var aslında
Konusmak istersen özele gel
Eeee
Regl yaklaşıyor
Ama daha var ona
Sertlestiyse odur hormon artışı
Anladım sağol
Rica
Hamile misin
Hayır
Peki koltuk altında ağrı var mı?
Hayır yok sadece sağ göğsümde çok var agri baska bi yerde yok
Bı ağrı kesici ilaç al , önemli bir durum yok , kas zedelenmesi muhtemelen , elinizle üzerine bastırmayin geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sağolun
Cok buyukler ondan😂
Regline ne kadar var
Regl 15 20 gun var
Yumurtlama zamanı hormonlar çoğalıyor o yüzden de olabilir. İnternetten meme muayenesi kendi kendine nasıl yapılıyor bı bak dene bakalım eline beze gibi sertlik gelecek mi
Yaa teşekkür ederim deneyecem simdi
Kontrol ettin mi
Nasıl kontrol?
Bilmiyom bayanlar ediyor ya memelerinde kist gibi bir şey var mı diye
Yok vala hiç bakmıyorum
normal normal