Masada yürüyen böceksi bir şey gördüm, karton ucuyla ezeyim derken baya zıpladı, 2-3 kere denedim ama sağlam zıplıyo bacağımda ordan oraya, sonra kayboldu. Küçücüktü.
Bu şekilde zıplayabilen başka böcek var mı yoksa bit midir? 1 aydır kimseyle temasım da yok nasıl olabilir?
Bu şekilde zıplayabilen başka böcek var mı yoksa bit midir? 1 aydır kimseyle temasım da yok nasıl olabilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde otur otur bitlendi millet. Sonunda olacağı buydu...
Yahu kimden bulaşacak çok saçma
İlla birisinden bulaşmak zorunda değil ki. Hayvanla gelir kuşla gelir zıplaya zıplaya gelir işte öyle. Gelir de gelir.
Evin içine neyle gelecek yahu konağa ihtiyacı var bunların. Hayvan falan da yok ortalıkta
Nasıl hayvan yok yahu. Kavanozda mı yaşıyorsunuz. Kuş vardır hiçbir şey yoksa. Bit bu, elbisenin üzerinde bile gezer.
Bitler ziplayamiyor diye biliyorum sadece sürünüyorlar
Zıplar
Nasıl ya 2 ay önce falan yigenlerimden bana da bulaştiydi, gazetenin ustunde saclarimi tararken gazetenin yüzeyinde hareket ediyorlardı sadece o da cok yavas bir hareket ama , tutunmaya ihtiyaçları var.
Benimkiler mi anormal niye zıplamiyorlardi😅
Saçların nemli miydi
Nemle alakalı oldugunu sanmıyorum hem kuru iken de nemli iken de taradim hareket durumları ayni
Şöyle bi internetten baktim bitler ziplayamaz pireler zıplar diyor
Bitler zıplayarak geçiş yaparlar zaten insandan insana.
Hiçbir insana yaklaşmadım 1 aydır, bana nerden geldi onu anlamıyorum.
Hayvan piti olabilir. Dışarıdan gelmiştir
İnsan saçına falan bulaşır mı ki
Bi de dışardan gelse, evin ortasına kadar konaksız yaşamaları mümkün mü bunların...
Tek olunca sorun olmaz ama çok olunca sorun
Bitler zıplamaz kii
Kahverengi ise piredir.