Bilemiyorum. Ben çok dikkat eden bir insanım. Toplum içine çıkmam, zorunlu olmadıkça bir yere gitmem. Evden işe, işten eve. Çoğu zaman ise bile gitmiyordum. 10 dakika önce pozitif olduğuma dair mesaj geldi. Bana bile bulaştıysa, ihtimal veremiyorum. Herkes olduktan sonra atlatırız belki.
İnsanlar bağışıklık kazanana kadar hiçbir şey koronavirüsü engelleyecek gibi durmuyor toplumun en az yüzü 60'ının vücudun antikor oluşturması lazım Bu da tahmini olarak 2022 yılının sonlarını bulur diye düşünüyorum.
Aşının amacı antikor oluşturmak, Her gün binlerce insan covit olup antikor oluşturuyor. Karamsar bir kısımdan bakmaktan ziyade mantıken şunu düşündüğümüzde biraz rahatla ya biliriz. Ülke nüfusunun belli bir kısmı hastalığı kaparak antikor oluşturuyor belli bir kısmı aşılanarak antikor oluşturuyor. Kimine göre planlı kimine göre dini uyarı kimine göre bir hastalık. Bunları konuşmanın hiç kimseye faydası yok artık objektif yaklaşıp biraz sayılır üzerinde düşünürsek benim düşünceme katılacaksınız. Neyin ne kadar etkili oldu tabii ki bir muamma. Ama çevremizdeki her şeye karamsar bakan insanlara döndük döndürdüler ve maalesef artık biz de Karamsariz.
Hayır, virüs yok olmaz. :) Mümkün değil böyle bir şey, virüs sürekli evrim geçirerek (mutasyon) varlığını sürdürmeğe devam eder. Örneğin grip gibi, her sene grip aşısı oluyoruz, her sene grip var olmaya devam ediyor. Bundan mütevellit kesinkes yok olmayacak, bence. Bu artık bizim hayatımızda yer etti ve hep var olmaya devam edecek.
Bağışıklık kazanacağız, kazanmak zorundayız ve eskisi gibi olacak bence sadece daha dikkatli olacağız. bu dünyada salgın ilk defa olmuyor geçmişe bakarsak bunu çok iyi görebiliriz. Bu kadar karamsarlık iyi değil tamam çok iyi bir durumda değiliz fakat psikolojik olarak sağ çıkmak istiyorsak biraz olumlu olalım ki ilk kez olan bişey değil söylediğim gibi. Grip de ilk zamanlar öldürücüydü şimdi bizim için en basit hastalıklardan biri mesela... Ben böyle düşünüyorum 🙏
Tek olumlu ve mantıklı yorum ağızına sağlık bende senin gibi düşünüyorum ilk defa salgın çıkmıyor elbet normale döneceğiz. Geçmişte bilim, teknoloji bu kadar ilerlememişken insanoğlu o salgınları atlatmış bunu mu atlatamayacağız
Bence uzun bir süre etkisi altında olacağız yayılacağı için ve insanların bağışıklığı gün geçtikçe güçlenecek ve daha rahat olacaz toplumun büyük bir kısmı aşı da olursa zamanla bu virüs grip gibi bulaşması kolay olan ama çok fazla etki göstermeyen bir hastalığa benzeyebilir.
Allah’ın izni ile kurtulmayı umuyorum, bir yandanda daha kötü virüsler ortaya çıkacak deniyor , bu nasıl deniyor? Demek oluyor ki insan elinden çıkma bir virüs bu, Allah bizleri korusun ve o hazırlık içinde olanları engellesin amin 🤲🏻
Bence kurtulamayacağız insanlık tarihine yer edinecek sadece nesilden nesile aktarılarak bağışıklık kazanacak insan oğlu her hastalıkta olduğu gibi bunda da öyle olacak 20-30 sene sonra birisi okula gelemiyorum korona olmuşum diyecek mesela grip gibi bişey olacak
10 yıl böyle gider ve online eğitim mağduru oldum çünkü yüzyüze eğitim olduğunda daha rahat veriyordum dersleri online eğitimde bilgisayardan sınava giriyoruz ve sağlıklı olmuyor verilen süre düşük 25 soruya 35 dakika veriyorlar sınavlarda ve test.. Türkiye geneli sınava giriyormuş gibi hissediyor insan..
Ama dediğim daha doğru olabilir.. deli dana, uyuz, küs gribi... bunlar koronaya göre daha iyiydi öldürmüyordu ama hepsini de tarihimizde gördük ve bunlar kornaya göre çok çok basit kalıyordu
Hayır , ilerde grip olmuş gibi covid olmuşumda biraz uzanınca düzeldi diyecek insanlar şu an alışılmadığı için ölümcül tehlike saçıyor. İnsan vucudu mutasyona uğradıktan sonra grip virüsü gibi kalacak vücutta.
Belki biter ama kıtlık gelebilir peşinden. Böyle büyük bir virüs sonrası kıtlık olma ihtimali yüksek olabiliyor. Bill Gates arazi satın almış bile. Adam işini iyi biliyor. Kıtlık çıktığı vakit benim sebzem meyvem var diyecek.
Bence virüs sadece bir başlangıç artık eskisi gibi çok rahat bir hayat süreceğimize inanmıyorum zaten virüsü çıkaran elbet başka yollardan yine bizim hayatlarımızı zehir etmeye devam eder diye düşünüyorum ben.
Gidicek. Zaten Ahir zamandayız geçmişte bugünlerin yaşanacağını haber veren ayetler hadisler var. Allah tabi ki bu oyunları yapanların yanına bırakmaz bu yaptıklarını fakat daha da kotuleşicez bu bir gerçek.
Onlar bardağın sadece çok az bir kısmını doldurur , daha neler vardır bilmediğimiz yakında su savaşları da başlayacak diyorlar gerçekten gidişat onu gösteriyor , yapay et çıkarttılar başımıza tavuktur inektir hepsini topluca katletmeye başladılar. Allah gerçek müslümanların yardımcısı olsun
niyemi çünkü çok güçlü bir ilaç bütün ama bütün hastalıkları yok eden bi ilaç burdan bir kız vardı babasının gözüne girmek için yalvardı tm dedim vereyim ilacı ama uyardım sonrada öldürürler ortadan kaldırırlar seni bütün doktorlar sizin hasta olmanızı istiyo dedim neden istesin öyle olsa neden ilaç arasınlar dedi dedim öyle değil bak dikkat et dedim kendi öğretmen hocası tarafından öldürüldü ilaç çok güçlü kanser eyts gibi güçlü hastalıkları dahi 20 dakikada yok ediyo allahımdan gelen rahmet nimet işte bu sarılık gibi hastalıkları saymıyorum yok ediyo hepsini
yok değilim fizik konusunu kuranı kerimden öğrendim ve bu fizik sağlamdır asla yanılmaz ihtimal dahi değildir bu ilaç sayesinde düşün yaşlandın el ve bacak tutulmaların olmicak hatta ağzındaki dişler dahi çürük olmicak
Bence kurtulamıcaz ama ilerde onu grip gibi görücez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır korona bittiğinde bile herkes birbirine karşı mesafeli olacak, kimse birbirinin evine kolay bir şekilde gidemeyecek ağızlarda sürekli maske olacak o yüzden eskisi gibi olmaz hiçbir şey
Hahah dislikelara bak 😆😅🤣 Özgün içerik yazdım saygılı olun sosyal mesafeyi koruyarak ben size saygılı davranıyorum ama. 😆 hepsi yakalanmış kesin covide 😆
Dünyanın çivisi çıktı artık. diyelim ki covidden kurtulduk. Ondan sonra neler gelecek acaba covid bitse bile yeni belalar dünyayı rahat bırakmayacak maalesef
Hayir bitmeyecek grip gibi her sene atlatacagiz. Bebeklerin asi takvimine eklenir bakin görün. -5 yila sonra maskesiz dolasacagiz cunku herkes gecirmis olacak😬🙄😐
Korona virüsü hazırlıyanlar amaçlarına ulaştığı zaman aşısını piyasaya sürüp bir de aşıdan parayı kıracaklar ve virüs bitecek. Eldeki aşı ve benzeri uygulamalar zaman kazandryor sadece.