Ben genelde gece 1 civarı kardiyo yapıyorum bazen de ağırlık ama azar azar iftardan önce yürüyüş yapıyorum sadece
Sindirimin gerçekleşmesi ve metabolizmanın dengede kalabilmesi için de iftardan 1,5 saat sonra spora başlamalısınız. Çünkü iftar sonrası kan şekerinin yükselmesi kilo almanıza neden olabilir.
Mesele dün 10 km yürüyüş köşk karışık çalışmışım çok rahat oluyor ondan önce ki gün 8 km koşu yaptım
İftarla sahur arasında spor yapan var mı? Nasıl spor yapıyorsunuz?
Ben sabahları aç karnına spor yapıyorum genelde. Oruç tutunlar iftardan sonra çok tok karınla yaparsa zor olur sadece yediğini eritmiş olur, iki üç saat hazmettikten sonra daha sağlıklı olur..
son 10 gündür ekmeği gluteni ve şekeri kestim iftardan hemen sonra bir çay keyfi yapıp doğru spora başlıyorum kardio, mekik, ve karın çalışıyorum hafif tempoda ısınmak için şınav çekiyorum ve tam 3 kilo vermişim üstüne de sıkılaşma var bayağı belirgin :)
ben iftardan hemen sonra yürüyorum geliyorum çayımı falan içiyorum dinleniyorum. sabah oruca başlarken spor yapıyorum susatıyor ama gün içinde susuzluğumu unutuyorum. bir de sahur yapmadan önce de yaptığımda oluyor ekstra olarak bazı günler.
Normalde spor da yapıyorum. Sitenin çocuklarıyla akşamları aşağı inip yakar top oynuyoruz. Polis siren sesiyle bizi kovalıyor köşe kapmaca oynuyoruz. 🤫🤫🤫🤫
Kardiyo evde yapamıyorum maalesef ama ısınma ve ağırlık bir şekilde halloluyor. Sahura oturmadan önce sporum bitmiş oluyor sonra bol proteinli iyi beslenme sonra uyku.