Yaklaşık bir haftadır her gece cicibebeyle süt yiyorum. Bazen içine şeker atıyorum bazen de bal karıştırıyorum. Ama 100 gram bile alamadım? Biliyorum bir hafta az bir süreç ama yorumlara göre ayda 2-3 kilo aldırıyormuş bu yöntem. Biraz da olsa etkisini göstermesi lazım değil miydi
Bazı insanlar metabolizmaları ve genetikleri gibi faktörler sebebi ile kilo alamazlar. Kilo alamamak da veremek kadar can sıkıcı bir iştir. Üstelik kilo alabilmek (alamayan bir insan için) verebilmekten çok daha zordur. Şu an her ne kadar zayıflamak için aç geziyor olsamda çok uzun bir dönemimi çok zayıf ve hep kilo almak isteyen, kilo almaya çalışan biri olarak geçirdim.
Size biraz yardımcı olmaya çalışacağım.
✔ Cici bebe ile kilo alma tarifi;
🍼🍼🍼Siz rutin hayatınızda yeme biçiminize devam ederken ara öğünlerde atıştırmalık, şekerlemelik olarak ve mutlaka geceyatmadan önce cici bebeyi kendinize ve damak zevkinize uygun olan şekilde tüketmelisiniz. Daha derin bilgi için Bebe bisküvisi kilo aldırır mı? Bu benceye göz atmanızı öneririm.
● Mesela en klasik bebe bisküvisi tarifi;
+10 adet cici bebe
+1 su bardağı sıcak sütü karıştırıp tüketmektir.
✔ Cici bebe ile kilo alma;
🥛🥛🥛10 adet cici bebede 177 kalori vardır. Buna sütün de kalorisi ve proteini eklenince harika bir kilo alım tablosu gözlemlenebilir.
1 adet Cici Bebe: 18 kalori
10 adet Cici Bebe: 177 kalori
1 paket Cici Bebe: 1105 kalori
Kilo alımındaki en büyük faktör aldığınız kalorinin yaktığınız kaloriden daha fazla olmadır. Cici bebe iyi bir kalori kaynağıdır üstelik de diğer tüm abur cuburlardan, protein tozlarından daha sağlıklı olduğu aşikardır.
✔ Cici bebe ile kilo alma;
💪💪💪Yukarıda verdiğim kilo aldıran cici bebe tarifini 10 adet cici bebe ve 1 bardak sıcak süt tarifini kendinize göre zenginleştirebilirsiniz;
Pekmez
Bal
Labne
Dövülmüş ceviz
Dövülmüş fındık
Muz
Yumurta
Damak zevkinize uygun halde kendinize harika bir karışım hazırlayabilirsiniz. (Bence een çok pekmez ve kuruyemişler yakışıyor birde muz 🍌🤭 kuruyemişler ve muzda protein bakımından size iyi destek olacaktır)
✔ Kilo almak için cici bebe tarifi;
🍼🍼🍼Biliyorsunuz ki cici bebe bebekler için de en çok tercih edilen besin kaynağıdır. Hem gelişimini destekler hem de kilo alımına yardımcı olur. Çünkü içinde;
•183.75 gram Karbonhidrat
•13.5 gram Protein
•34.75 gram Yağ
•7.75 gram Lif
•1.25 mg Kolesterol
•780 mg Kalsiyum
•1115 iu A vitamini
•21.5 Demir, bulunur.
Lif bakımından zengin olduğu için kilo alımına yardımcı olur. Ben bebeğim için sabahları kahvaltı olarak; 3 adet cici bebe, su (henüz süt kullanamıyoruz) Bir çay kaşığı kadar pekmez ve bir yumurta sarısı tarifini uyguluyorum. / 6 aylık ve gelişimi çok güzel gidiyor 🙏 cici bebe miktarını ayımız ilerledikçe arttırmayı düşünüyorum.
♡ Yine de belirtmek isterim ki kilo alamamak da verememek kadar can sıkıcı bir problemdir ve zayıflamak için diyetisyene gidildiği gibi kilo alımı için de bir uzmana başvurulabilir.
✔ Cici bebe ile kilo almak;
Yine de deneyebileceğiniz en zararsız yöntemdir. Siz zaten beslenmenize devam ederken cici bebeyi destekleyici olarak kullanmalısınız. Düzenli ve sürekli kullanımda ayda ortalama 2 ila 4 kilo alabilirsiniz. Sağlıklı kilolar dilerim ❤
dfgdfgdfg! Gıyabımda dialoglar okuyorum :) Bilgi, tecrübe ve deneyimlerini KizlarSoruyor'da topluluğa yardım için paylaşan fenomenlerimiz sitemizin gözbebekleridir. Eline sağlık Etipufum, çok güzel, çok aydınlatıcı bir görüş olmuş <3 <3 <3
Sen de bizim gözbebeğimizsin sevgili ponçikli rehber jgg⚘❤
En İyi Kız Görüşleri
Gizli Üye
+1 yıl
tatlim ben hic kilo alamayan birisiydim ve 1 senede 10 kilo aldim evet basardim bunu. Oncelikle ekmek yemeye alistirmalisin kendini. Hergun miden bulanana kadar pilav yiyeceksin, yogurt ve en onemlisi Ceviz basta olmak uzere kuru yemis, hergun cikolata ve meyve suyu (diyetisyenimin tavsiyesi) hergun en az 2 lt su, hergun süt, bu sekilde 4 kilo aldim sonra istah aciciya basladim afedersin hayvan gibi yemeye basladim. Surekli aclik hissi veriyor ve sonuccc 49 kilo olmayi basardim :) şu an 47 yim ama 50 olucam :)
onu da yedim ama 1 hafta anca. Ama fayda eder tabiki fakat yatmadan once yiyeceksin
Gizli Üye
+1 yıl
niye almaya çalışıyosun ki ya ne güzel işte ne buluyosan ye yemenin tadini çıkar. ben zayıflamaya çalışıyorum 165 cm 48 kiloyum 42 falan olmak istiyom bir deri bir kemik olmak istiyom uzun zamandır tadı güzel olan hiç bişi yiyemedim :( ye sen işte ne gzl :(
42 kiloyum ben de. Ama zayifliktan artik giydijlerimi de yakistirmiyorum
Görüş sahibi
+1 yıl
ya sen gbi olmak istiyorum :''(((( asıl bana yakışmıyo incecik olmak istiyorum bak sen gbi olmak için ne sıkıntılar çekiyorum. bence sen mutlu bir şekilde yaşa kilo almaya da çalışma çünkü mükemmelsin ki zatennn
Çok kilolu olmak sağlıksız olduğu gibi çok zayıf olmak da sağlıksızdır. Lütfen yanlış bilinçlendirmeyin. Vücut kitle endeksiniz 18,5-24,9arası değilse siz de zayıfsınız. 168'e 48 olan hanımefendi sizin endeksiniz 17,1 ve bu durum kötü. Hâlâ zayıflamaya çalışmayın. Kendinizi sürekli kilolu görüyorsanız bu hastalığa işaret lütfen bir uzmana başvurun.
En İyi Erkek Görüşleri
Traygamor | Çocuk & Ebeveyn konusunda 80 görüş paylaştı.
Xper 6
+1 yıl
Öncelikle almadığına şükret. Cici bebeli süt güzel bir karışım ama içine şeker atmak da ne oluyor? sakın öyle bir şey yapma bal iyi olabilir ama şeker asla. nutella falan da sakın yeme bilinçsizce söylenmiş şeylere kulak asma kilo alıcaksan sağlıklı bir şekilde al. Yemek yerken porsiyonları büyült 1 tabak yiyosan 1.5 tabak ye şeker tuz yağdan undan uzak dur nası alıyosan al
söylediklerin dogruysa ben yaşadım o zaman bende zayıfım 182 65 kiloyuum en güzeli eti de calısıyom cicibebe bizim fabrşkada cıkıyom istediğimkadar yiyebilirim :))
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş