Peki siz bu açıklamalar ile ilgili ne düşünüyorsunuz, 3. doz aşı olmayı düşünüyor musunuz?
Kaynak

Hola🎈,
Maalesef bana güven vermiyor o nedenle düşünmüyorum, onun yerine önlemi sıkı alıyorum.
Lakin hâlâ virüse sahte diyenleri beyinlerini kullanmaya davet etmek isterim. Her bünye aynı değil ve onlarca insan, doktor, sağlık çalışanı boşuna can vermedi.
Corana yalan Gardaşım İş yerin de Testi Pozitif olan arkadaşlara Sordum Adam 55 yşaın da ilaç almadan Atlattı bu algı operasyonun dan başka hiçbir şey değil TV ler de Sürekli Ölüm haberleri falan Yanlış tedavi vs Den oluyor Bunların derdi başka
Neymiş dertleri acaba. Herkes aynı şekilde etkilenmiyor zaten. Benimde çevremde iyileşen var. Ama ölen de var. Yakını kaybetmeden insanlar akılanmıyor. Hastanede doktorlar da algı operasyonu için göremiyor ailelerini zaten. Algı operasyonuymuş yanlış tedaviymiş. Çok biliyor herkes.
İlaç aşı olmasa yaşayacak insanlar sanki. Profesör falansınız galiba. Yakınınız Corona olsa hastaneye götürmeyeceksiniz yani. Ne cahil insanlar var ya. 🙄
Sonunda doğru bir cümle kurdun. Cahille konuşulmaz. Bu inanışının bedelini canınla ödemzsin inşallah "Gardaş".
TR'ye tatile gelmeden önce ABD'de tek dozluk Johnson & Johnson aşısını oldum. Ama 6 ay geçtikten sonra muhtemelen Biontech aşısını olacağım. Aşı firmalarına güvenmekten başka çaremizin olmadığını düşünüyorum.
Cevap
11Cevap
Herkes biontech olmuyor ki 3. Aşısına sırasına denk gelsin.
Saçma bir kural olmuş yani sadece biontech olanlar için geçerli gibi.
Türk Prof ta inaktif aşı yani sinovac aşısı olanlar için geçerli olabilir bu diyor. Onun tezi de o.
8 aya herhalde bitmeyecek.
Daha birinci dozu olamadık ki. Aşı gelsinde 3 hatta 5. dozu bende deneyebilirler.
Hiç bir aşı olmayı düşünmüyorum, güvenim yok çünkü.
salgından kurtulamayacağımız özetini çıkarıyoruz buradan
Hic aşı olmayı düsunmüyorun
1. Dozu olduysam 2 3 4 yani ne farkeder artık😂😂
Daha 1. Yi olmadım 😂
Olmayacağım.
Şu anda öyle bir niyetim yok
Daha ilk dozu olmadım
Ağzımı bozmak istesem de bozamıyorum...😣
İlk dozu olmadım daha..
Şimdiye kadar aşı olmadım olmam da.
Sen her soruda aşı olmaya teşvik eden değil misin ya. d
Zaten atlatacağım için aşıya gerek duymuyorum
Bu kafayla 4 bile kurtarmaz.
Hele 1. ci olayım 😀
Olurum tabi
Joe, ben yazamıyorum bana mesaj atarmısın?
Ben daha birinciyi olamadım 3. Yü soruyorsun
Gerekirse evet
Bakarız.
Hayır.
Hayır.
Hayır
Aşı asla olmam
hayırrr
ben aşı olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?