Merhaba herkese günaydıınnnnnnn
Evet arkadaşlar bildiğiniz kafayı üşütmüşüm yaklaşık bi 15 20 gün önce sağ taraftan vuran bi migren yaşadım sağ gözüm omzun falan çok ağrıdı sonra aradan bi kaç gün geçti sağ gözüm ve burnum akmaya başladı bi yandan hapşırma grip gibi, bi kaç gün öncde sağ kulağımın arkası ağrıdı ve kulağım kapandı sağ kulağım duymuyor.. kafamın sağını üşütmüşüm. Şu anda yine burnumun sağı ve sağ gözümde bi sızı var. Ne önerirsiniz... bu sızıyı yukarda yazdığım burnum akıyordu kısmında da hissettim o zaman korona olabilir diye düşündüm çğnkü ilk korona olduğumda burnum aşırı sızlayıp akşamında tat ve koku gitmişti. Geceden beri de halsizlik vs da var acaba bu üşütme aslında korona mıdır..
Neyse velhasıl şu anda kulağım da kapalı duymuyor ne önerirsiniz..
Teşekkür ederim...
Evet arkadaşlar bildiğiniz kafayı üşütmüşüm yaklaşık bi 15 20 gün önce sağ taraftan vuran bi migren yaşadım sağ gözüm omzun falan çok ağrıdı sonra aradan bi kaç gün geçti sağ gözüm ve burnum akmaya başladı bi yandan hapşırma grip gibi, bi kaç gün öncde sağ kulağımın arkası ağrıdı ve kulağım kapandı sağ kulağım duymuyor.. kafamın sağını üşütmüşüm. Şu anda yine burnumun sağı ve sağ gözümde bi sızı var. Ne önerirsiniz... bu sızıyı yukarda yazdığım burnum akıyordu kısmında da hissettim o zaman korona olabilir diye düşündüm çğnkü ilk korona olduğumda burnum aşırı sızlayıp akşamında tat ve koku gitmişti. Geceden beri de halsizlik vs da var acaba bu üşütme aslında korona mıdır..
Neyse velhasıl şu anda kulağım da kapalı duymuyor ne önerirsiniz..
Teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kelle paça, tavuk suyu, ve ayaklara çorap başa bere tak, kendini üşütme ve yatarken ılık ballı su iç
Teşekkür ederim
Rica ederim kedicik
Kedicik?😄
Çok sevimliler ya haksız mıyım ama 😂
Geçen instsgram da gördüm kedi ayağa kalkmış yılan taklidi yapıyor yarım saat güldüm hayvana
😄😄 bende kedi severim de bana demen garip oldu
Haa, öylesine dedim ya ağız alışkanlığı kusura bakma
Bir insan kafasının sağını nasıl üşütebilir, nasıl başardın bunu.. Biraz kendine dikkat et
Bende bilmiyorum 15 20 gündğr çekiyor um bunu işte
Peki doktora neden gitmedin ciddi bir şey olabilir
Umarım ciddi bişeydşr ve ölürüm...
Babama söyledim kulağım için... doktorlar ne yapıyor ki bi damla verip gönderecek bi kaç g9n sonra gel yıkıyalım diyecekler dedi kısmen haklıda ne yapayım
Tövbe de, umarım ciddi değildir.. Ağrılara sıcak su terapisi iyi gelir, sıcak duş ve ya sıcak su torbası kullanabilirsin
sadece yapman gereken adet hastalığın varsa ruh halini yatıştırmak için lavanta baş ağrın içinse zencefil en iyisi
Sen iyisimi bir toktor'a görün bebeğem 😏
Olurr ☺️☺️☺️☺️
Sonra yaz ama iyileśirsen. Geçmiş olsun bebeğem 😏
Teşekkür ederim 😄