İlk defa deneyimleyeceğimiz 17 günlük tam kapanma süreci sizce 17 Mayıs'ta sona erecek mi? Neden?
Kapanma 17 Mayıs'ta sona erer
Kapanma 17 Mayıs'tan sonra da devam eder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
17 mayısda sona erer ama tek bir şartla vaka sayıları yeniden artarsa ki bu yüksek ihtimal olacak zaten, 17 mayısdan sonra durum kötü olursa belki 20-30 günden bahsedebilirler, Aşıların katılımı da istenilen düzeyde değil, sonbahar deniliyor tam katılım, Bu yaz Haziran, Temmuz Ağustos ayları bile Tam karantinada geçebilir. Çünkü Türkiye Pandemi de Mücadele de Başarısız Oldu, olmaya da devam edebilir İnsanlar cahil, tedbirlere uymuyor, aşırı keyfe keder yaşıyor. Dünyada da genellikle İstikrarsız, Eğitimsiz, Planlı Pandemi Politikası olmayan (Hindistan, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, ve benzer birçok ülke) de Pandemi İle Belki Önümüzdeki 2022 dede mücadele etmeye devam edecek bir diğer husus Aşı dozu sıkıntısı çeken Gelişmemiş ekonomisi zayıf ülkeler de 10 yıla yakın bir sorunla karşı karşıya
aslına bakarsan kapanma felan olmadı. biz halen çalışıyoruz ve yollar halen kalabalık. birde e-devletten çalışma izni olayını çıkardılar tama rezalet sistem kilitlenir açılmaz kepazelik. tam kapanma diye çalışmayanlar 19 gün tatil yapacağız diye şehir değiştirerek şimdi hastalığın yayılmasına büyük katkı sağlayacaklar. artsın vakalar kimin umrun da ki 17 gün sonra vaka sayısı düştü deseler de inanmama gerçi ben inanmıyorum haberdeki verilere
Ben niye kapanma görmüyorum herkes dışarıda normal bir günden hiç farkı yok akşam da ayın sabahta aynı işi olmayan sokakta durmasın artık yeter ulan sizin gibi salaklar yüzünden İnsanlar işinden gücünden oluyor işin gücün yoksa otur evinde salak gibi gezme dışarılarda hayret bir şey bu ülkenin İnsanları yeminle.
Milyonların deniz kenarına gittiği ve istediği gibi tatil yaptığı, sınır kapılarının açık olup turistlere herşeyin serbest olduğu bir düzende, ben insanların sokaklarda gezmesini yadırgamıyorum. Ayrıca bu virüs sokakta bulaşmıyor, sosyalleşince bulaşıyor. Bodrum, alaçatı da insanlar sosyalleşmeden evde oturmayacak herhalde, Turistler de tek kişilik gezip dönmeyecek. O yüzden tam kapanma tanımı yanlış olabilir. Yalnız sokakta olmak, açıkhavada nefes alıp eve girmek bence doğal. İşyerlerinin zorunlu kapatılması bence gerekli değildi. Sosyalleşme üzerine kurulu iş alanları dışında.
Biter bence. Çok uzatmazlar
Cevap
3Cevap

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/tam-kapanmanin-ilk-gununde-toplu-ulasim-ve-trafikte-yogunluk-ek-sefer-konuldu-41800195
https://www.haber7.com/mugla/3093975-tam-kapanma-oncesi-bodruma-akin
Bu aclar oldugu sürece bir daha coook kapanmalar yasariz
Bodrumda 4. Dalga olacagi kesin, ama bu deniz dalgasi degil, korona dalgasi olacak. Bu sürekli aciz diyen zenginler, bodrumda gizli eglenece partilerinde , raki masalarinda koronayi yayarlar, sonrda Devlet koronaya karsi yetersiz diye, ortalikta gezerler.
Bu tam kapanma degilki nasil bi kapanma hala anlamis degilim
Kapanmada olduğumuzu sanmıyorum yani uzatsalarda uzatmasalarda bişey farkedeceğini düşünmüyorum.
Turist sezonu açılır 17 mayısta biter turist sezonu kapandimi yine yasak gelir
bence 19 mayıs haftasını da uzatırlar
olan bizim gibi eve kapanan az sayıda insana oluyor
her türlü turist var dışarda. hintilisi den rusuna. ee virüs hala dışardaysa 4 hafta kapanmak da hiçbir işe yaramaz. çıkınca yine kapacak herkes
Turistlere imtiyaz verilmesi zaten bu işin bitmesindeki en önemli engellerden... bir yıldır kaç turistten ne kadar virüs bulaştı, kaç tanesi burada poizitif tanı ile tedavi edildi gibi bilgileri paylaşmadılar hiç.. sınır kapıları açık kaldıkça milyon defa kapansak da eziyeti bize olur, salgın bitmez
işte o zaman niye kapanıyoruz diyorum ben de. hayır olan azınlığa oluyor, yazık valla bizim gibilere. ben artık kafayı yememek için ne yapacağımı şaşırıyorum. resmen hakkımızı yiyorlar ve yedirtiyorlar
Bu cahillikle çok uzar bu korona.
tatil sezonu geliyor açarlar artık
Hiçbir fikrim yok
Dayanamaz
önce biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?