selam arkadaşklar
nerdeyse 4 gündür gariip bir koku alıyorum ve rahatsız edici bunun evden kaynaklanan bişi olduğunu düşünmüştüm ama ailemin dedikleri üzerine onlar bir koku almadıklarını ifade ediyorlar piste değilim artık her gün nerdeyse banyo yaıyorum kurtulmak için olmuyor artık ağlıyorum bişey öneren var mı ya arkaşlar
nerdeyse 4 gündür gariip bir koku alıyorum ve rahatsız edici bunun evden kaynaklanan bişi olduğunu düşünmüştüm ama ailemin dedikleri üzerine onlar bir koku almadıklarını ifade ediyorlar piste değilim artık her gün nerdeyse banyo yaıyorum kurtulmak için olmuyor artık ağlıyorum bişey öneren var mı ya arkaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burnun tıkalı gibi mi tabii tamamen tıkalı olsa koku alamazsın ama tam açıkta değil gibi mi
hafif gripimsi bişeyim ama çok değil
Alerjik nezle de bunun sonucu olabiliyormuş ama genel olarak psikolojik olduğu söylenir. Streste etkilidir.
"Fantozmi var olmayan bir kokunun hissedilmesidir, yani bir koku halusinasyonudur. Hissedilen fantom kokunun türü kişiden kişiye değişkenlik gösterir, ancak genellikle hoş olmayan kokular hissedilir:
yanık ekmek
yanmış lastik
sigara
metal kokusu
kimyasal madde kokusu
kokuşmuş yiyecek kokusu
küf kokusu gibi.
Fantozmisi olan kişiler çoğunlukla hissettikleri kokuyu iyi tanımlayamazlar, hatta bu hiç karşılaşmadıkları ve bilmedikleri bir koku da olabilir. Kötü koku hissedilmesi çoğunlukla tat duyusunu da olumsuz etkiler, kişide iştahsızlığa ve kilo kaybına yol açabilir."
kesinlikle bu +++++1
nörolojik bir rahatsızlık kaynaklı olma ihtimali var. hiç geçmezse muayene olabilrsin.
evet galiba buna koku halisülasyonuda deniyor...
Yastık kılıflarına bak
onlardan mı kaynaklanabilir hmm gözden geçireceğim
Ben de öyle hissedip, ordan grldiğini bulmuştum
hmm
Toz oluyor muhtemelen ve havadaki kötü kokuyu hapsediyorlar
Bilmiyorum psikolojik olabilir belki
:(
Aslında birşey söyleyeceğim ama
Sende öyle bişey yok gibi
?
Şey musallat durumlarında bazen bu tarz şeyler oluyor pis bi koku duyarmışsın ve nerden geldiği tabiki bilinmiyor ama sende olduğunu sanmıyorum olması için başka şeylerde yaşıyor olman gerekiyor bu sadece bi ihtimal
İlginç