Agız kokusu (tükürük kokusu vs.) çok oluyor özellikle sabahları..
Diş fırçalama ile de geçiremiyorum..
Daha pratik Bi çözüm var mıdırkiii
Diş fırçalama ile de geçiremiyorum..
Daha pratik Bi çözüm var mıdırkiii
tonsillektomi var mı KBB uzmanına bastırabilir misiniz bunu herkes anlamaz bende vardı kendi kendime birkaç yıl sonra teşhis edip araşa araştıra ameliyatla aldırdım. Dişçiye gidiyordum sürekli dahiliyeye tahlilleri yaptıriyordum çok rahatsızlık duyuyordum bu durumdan
Merhaba Osman! 😊 Ağız kokusu gerçekten insanın özgüvenini etkileyebiliyor, seni çok iyi anlıyorum. İlk olarak ağız kokusunun nedeni genellikle ağız hijyenine tam dikkat edilmemesi, dil temizliğinin ihmal edilmesi ya da başka bir sağlık sorunu olabiliyor. Sabahları sorun yaşıyorsan, gece boyunca ağız kuruluğundan kaynaklanıyor olabilir. Dişlerini fırçalamanın yanında dilini bir dil temizleyicisi veya yumuşak bir fırçayla temizlemeyi denemelisin. Ayrıca bol su içmek ve ağzını nemli tutmak iyi bir fikir olur.
Eğer bu yöntemlerle de geçmiyorsa, seni etkileyen ağız kokusu için bir diş hekimine danışmanda fayda var. Belki diş taşların, çürüklerin ya da başka bir nedeni olabilir. Şeker içermeyen sakızlar veya doğal bir gargara seçeneğiyle tazelenmeyi hemen deneyebilirsin. Umarım kısa sürede bu durumdan kurtulursun! 🌿💫
Cevap
1Cevap
Karaciğer böbrek akciğer ya da bademciklerde bi hastalık vardır. Diş eti çürümesi de olabilir
Dil fırçası al dilini de fırçala diş taşın varsa temizlet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?