Bu hastalar iyi veya doğruyu ayırt edecek düzeyde olsalar bile ibadet etmekle mükellef mi? Kimisi tutmazlar muaftır. Kimisi tutar , kimisi aklı dengesi yerinde olan Deli onlar , tutmak zorunda falan diyorlar da :D Saçmalık , tutarlar mı tutmazlar mı?
Benim sevgilimde Sizofreni az da olsa var (tortu şizofreni) , tedavi görmedi. Bir şekilde yıllarını geçirmedi aynı zamanda da obsesyon olayları var. O da tutuyor orucunu ama ramazandaki hali ile önceki hali arasında dağlar kadar fark var. Daha çok sinirli veya sorgulayıcı olabiliyor. Tuhaf davranıyor. Müzik dinlerken sallanma huyu falan var , neyse. O da mükellef mi?
NOT: Otizm'i öylesine ekledim seçenek olarak. Onları da merak ettim.
Benim sevgilimde Sizofreni az da olsa var (tortu şizofreni) , tedavi görmedi. Bir şekilde yıllarını geçirmedi aynı zamanda da obsesyon olayları var. O da tutuyor orucunu ama ramazandaki hali ile önceki hali arasında dağlar kadar fark var. Daha çok sinirli veya sorgulayıcı olabiliyor. Tuhaf davranıyor. Müzik dinlerken sallanma huyu falan var , neyse. O da mükellef mi?
NOT: Otizm'i öylesine ekledim seçenek olarak. Onları da merak ettim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllarını GEÇİRDİ** olacaktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tutarlar aklı yerinde olan herkese farz
Şizofreniler ve Otizmliler normal insanlardan daha zeki hata dahi olabiliyorlar ama tutmayacakları , muaf oldukları söyleniyor, bilgine
Şizofrenlerde akıl yok zeka var. Kusursuz cinayet işlerler ama akli dengeleri yok
Her şizofreni de adam öldürmüyo , çok film izlemişsin. Onlar paranoid zaten. Git şizofreni türlerini öğrende gel m*k
Ben senin ya, hayatında kaç şizo gördün acaba? Benim arkadaşım evlendi adam flört döneminde hiç belli etmemiş ilaçlarını düzgün kullanıyormuş galiba. Evlendiği gün kızı döve döve komalık etmiş kız yerde baygınken adam kalkıp namaza durmuş
PARANOİD o işte aptall insan, münir özkül, arda kural bethowen gibi ünlülerde şizofreni , onlar da mı adam kesiyor , senin ben o beyin nöronlarına , sana oksijen veren ağacın yaprağını :D
Sevgilisi şizofren olanın aklı yoktur. Sen tutma bence 🤣🤣🤣
Sen biraz daha film izlemeye devam et , sen paranoide denk gelirsin inş , sen tutma bence , senin aklın yok ki ordan burdan izlemeyle etkilenmişsin. Her şizofreniyi potansiyel katil olarak görüyorsun. Tekrar söylüyorum , sana oksijen veren ağacın kökünü... anladın canım ;)
Birde git türlerini öğren o dar aklınla , tabi alırsa kafan
Akıl akıl gel bu malatakıl :)))
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!