Arkadaşlar ben doktora gittim, kulak için. Ve bana bu damlayı yazdı fakat 3 X 10 diyor. Şimdi günde 3 kez her seferinde mi 10 damla kullanıcam, yoksa günün sonunda toplamda mı 10 damla olucak?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kullandığım bir ilaç. Kulak için resmen kireç çözücü etkisi yapıyor. Sabah öğle akşam 10 damla.
Yakma hissi falan var mı acaba? ya da ilacı kullandıktan sonra doktora gidip temizleme işlemi yapmak zorunlu mu
Şimdi bu ilaç kulak içindeki donmuş pislikleri yumuşatıyor. Doktor daha sonra o yumuşamış pislikleri temizliyor. Aynı elektrik süpürgesi gibi bir aleti var.
Donmuş pisliği o alet çekemez. O kadar hızlı çekerse kulak zarına zarar verir. Bu ilaç o pislikleri yumuşatıyor.
Yakma hissi değil foşur foşur ses geliyor. 😂😂
😂😂kulaklarımda volkan patlama zamanı gelmişti.. teşekkür ettim..
Rica ederim
😂😂😂
Hemsirelik okuyorum 3 kere ve her defasinda 10 damla demek o. Gecmis olsunnn 🤗
Teşekkür ederiiimm💙💙
Eig icin de ben tesekkur ederimm ❣️
Cevap
4Cevap
Öncelikle çok geçmiş olsun kanki. Sen yine de uzman birine sor, eczaneye filan. Ama bence 3x10 derken. Sabah öğlen akşam her defasında 10 damla.
Teşekkür ederim dude🙃 Ben de öyle düşünüyorum ama alırken sorucam gene. Teşekkürler tekrardan
günde 3 sefer 10 damla diye anladım ben. ama yine de eczacından teyit ettir bence sağlık şakaya gelmez
Bilemedim ki şimdi, bence de bi sorayım
Bilgi alanımda değil
Olsun, teşekkürler
Her öğünde 10 damla.
Emin misiniz
Almadım. Tamam teşekkürler. Bi kere daha toksik insan görüp pişman olduk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar