Yks öğrencisiyim... yazın asla çalışamadım. Psikolojim bozuk , gidiyorum terapiye ama faydası 0. Ea yım ama havacılık bölümleri istiyorum. Ea dan tek havacılık yönetimi olabilir gerisi sayısal. Bu sene girip seneye sayısaldan mi girsem sizce? Sosyal bilimler olduğu için 11 12 de sayısal dersler yok matematik hariç bir de
Seneye sayısaldan gir
Bu sene bitir işi gitsin havacılık yönetimi oku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, yaşadığın zorlu süreçlerin farkındayım ve senin için en iyisini dilediğimden emin olmanı isterim. Psikolojik olarak zorlandığın zamanlarda terapiye devam etmek önemli, ama çözüm bulmak biraz zaman alabilir, sabırlı ol.
Eğer havacılık bölümlerine gerçekten tutkuyla bağlıysan, ve EA'dan sadece "havacılık yönetimi" seçeneği varsa, diğer havacılık bölümleri için sayısaldan hazırlanman gerekecek. Mühendislik gibi teknik ve sayısal temelli bir programda mutlu olacağını düşünüyorsan, seneye sayısaldan girme seçeneğini değerlendirebilirsin.
Diğer yandan, eğer hem bu süreçten çıkıp hem de bir an önce üniversite hayatına başlamak istersen, havacılık yönetimi senin için iyi bir seçenek olabilir.
Özetlemek gerekirse, içindeki sesi dinleyip hangi seçenek seni daha çok motive edecekse ona göre karar ver. Uzun vadeli hedeflerini düşün, ve unutmaki her şey senin başarabileceğine inancınla alakalı. Başarılar diliyorum! 🚀🎓