Okb ile savaşan var mı?

Birçok takıntı hastalığım var.. Birkaç defa ocağı açık unutmamla bu illet hastalığa yakalandım. gunde abartısız 15 defa ocağı kontrol ediyorum artık ocağı çöpe atma derecesine geldim sürekli kapattimi kapatmadimmi diye mutfağa 3 kere girip cikiyorum biliyorum kapattigimi ama beynim ya açık unuttuysan öleceksin hemen git diyor. hepsini tek tek elimle sıkarak kontrol ediyorum her biri için içimden 60 defa sayıyorum saymazsam tam kapatamadigimi sanıyorum.. küçükken de okbem vardı ama böyle hastalıktan haberim yoktu kendiliğinden geçmişti ozamanlar aynı renkleri sayma hastalığım vardı saymazsam annemin öleceğini basimada kötü birsey geleceğini düşünüyordum. tv sesini açarken çift sayılara denk getiriyordum örneğin 55 66 77 gibi aynı yatarken evdeki tüm elektronik eşyaların fişini kontrol ederim ve çekerim kapiyida sürekli kitledimmi diye kontrol ederim yatagima uzandigimda kapının altına 7 kez kalkıp yatıp bakarım pencereye 7 defa baktıktan sonra yatarım telefonla uğraşırken sürekli interneti açık biirakmismiyim diye ekranı dakika başı aşağıya kaydiririm yazı okurken aynı cumleyi 30 kes tekrarlarim hatta okuyamıyorum okurken nefesim daralıyor. hayatımı zehir eden OKB ile savaşım
Okb ile savaşan var mı?