Kişilik & Karakter Kavga etmeyi sevdiğin biri var mı? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Noldu tırmığı çakıp kaçıyordun, noldu yımrıh oyuncağını alınca nasıl da pusturdum seni ama. Kediyle kavga da sevdaya dahil shdjd Kavga etmeyi sevdiğin biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kavga etmeyi sevdiğim birisi yok şu an :D 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Adamsa karşıma çıkar 6 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Benim ki tecrübeli kanka 😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olmaz olur mu sdsdsd 2 12 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kavga etsene bi 😃 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Ederim 🙄kedo beni koruyor tırmaklıyo onları🤣 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bizim ki de destek veriyor anca 😃 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Zaten beni onlardan kıskanıyor, onunda işine geliyor🤣 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yerde yatana üzüldüm ama kıyamam 😃 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Koltukta yatan benim göz bebeğim, yerdeki sonradan geldi, bu yüzden koltuktakı ev benim havası veriyor🤣 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Where ise the adalet?😃 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Ben sağlıyorum , gece yerdeki benim yatağimda ayak ucumda uyuyor boyoz ise koltukta Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Benim titi de çiçeğin yanına asla yaklaşmaz sevmez halen 😃 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Isimleri güzelmiş🤣benim boyoz ve miki😌 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sırası ile benimkiler şunlar TitiÇiçekSarumanKral 😃 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Güzell😇 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 😅 ay allam ya.. boksör mü çıkardın karşısına.. zavallının psikolojisi bozulacak 🙄 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Eee napalım hep ben mi dayak yicem 😂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Korkmuş baksana.. değişik gelmiş ona. Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl O sadece benden korkmuyor 😂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Sana nazının geçtiğini biliyor 😊 menemenleri yeyip yeyipeve dönünce.. canın sıkıldıkça zavalliya mi bulaşıyorsun ☺️ Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet var annem. Allah büyük sabır vermiş kadıncağıza😄😄 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Dün arkadaşımla birbirimize sataştık hep. Ben ona muhalefet o bana 😂 0 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tüm arkadaşlarımı sinir edip onlarla didişmeyi severim. Bir de kedom var ❤️🩹 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bakışlara bak shsjsKardeşimle kavga etmeyi severim 😀 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok tatlı bişey bu yaa. Allah uzun ömürler versin. Cinsi nedir? 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sen dicem de hiç kavga etmedik galiba jdjdj 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah hayır biz seninle kavga etmedik hiç 😃 Yorumla
kimsebanabulasmasin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl tipe bak çok tatlıı jdjdjdj 0 2 Yorumla kimsebanabulasmasin +1 yıl cins kedi nereden sahiplenebilirim Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Veterinerlerin çoğu bilir nereden sahiplenildiğini. Diğer türlü şansınız varsa eşiniz dostunuz biri denk gelir anca öyle Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Ne tatlı bir şeymiş pisiğğ 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Öyledir benim aşkımm Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hayir yok ben sevmem kavgayı negatifligi 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. kavga etmeyi sevmem 0 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer kedi de çok tatlıydı 0 1 Yorumla külbastı_ +1 yıl @kahvemavim pisicikk 😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yımrıh oyuncağı ndsd Var var 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Baa yımrıh atma diyen kadın vardı sen bırah bırah bırah yalan yalan yalan diyordu 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Atışmaktan haz ettiğim var.. 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tipe bak.. 😃 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Söyledim ne varmış tipimde dedi 😃 Yorumla Alcyone__ +1 yıl Tam bir Nemrutsun de..😃 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Söyledim, ne miyavsebetmiş diyor 😂😂 Yorumla Alcyone__ +1 yıl Neyce konuştu bu oğlum? Anlamayan biz 😃 https://hizliresim.com/altgcglİnşallah link olur 😕 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olmuş olmuş maşallah bal resmen yiyesim geldi ne öpülür var ya bu oy 😃 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Abim 😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Kavgadan hoşlanmam 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kavgacı biri değilim 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok oyle biri 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kavgayı sevmem 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. var evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kavga etmeyi sevdiğim birisi yok şu an :D
Adamsa karşıma çıkar
Benim ki tecrübeli kanka 😂
Olmaz olur mu sdsdsd
Kavga etsene bi 😃
Ederim 🙄kedo beni koruyor tırmaklıyo onları🤣
Bizim ki de destek veriyor anca 😃
Zaten beni onlardan kıskanıyor, onunda işine geliyor🤣
Yerde yatana üzüldüm ama kıyamam 😃
Koltukta yatan benim göz bebeğim, yerdeki sonradan geldi, bu yüzden koltuktakı ev benim havası veriyor🤣
Where ise the adalet?😃
Ben sağlıyorum , gece yerdeki benim yatağimda ayak ucumda uyuyor boyoz ise koltukta
Benim titi de çiçeğin yanına asla yaklaşmaz sevmez halen 😃
Isimleri güzelmiş🤣benim boyoz ve miki😌
Sırası ile benimkiler şunlar
Titi
Çiçek
Saruman
Kral 😃
Güzell😇
Bu kız çok sinsi kavga ediyor
😅 ay allam ya.. boksör mü çıkardın karşısına.. zavallının psikolojisi bozulacak 🙄
Eee napalım hep ben mi dayak yicem 😂
Korkmuş baksana.. değişik gelmiş ona.
O sadece benden korkmuyor 😂
Sana nazının geçtiğini biliyor 😊 menemenleri yeyip yeyipeve dönünce.. canın sıkıldıkça zavalliya mi bulaşıyorsun ☺️
Evet var annem. Allah büyük sabır vermiş kadıncağıza😄😄
Dün arkadaşımla birbirimize sataştık hep. Ben ona muhalefet o bana 😂
Tüm arkadaşlarımı sinir edip onlarla didişmeyi severim. Bir de kedom var ❤️🩹
Bakışlara bak shsjs
Kardeşimle kavga etmeyi severim 😀
Çok tatlı bişey bu yaa. Allah uzun ömürler versin. Cinsi nedir?
Ebet kardeşlerim var djdj
Sen dicem de hiç kavga etmedik galiba jdjdj
Hahah hayır biz seninle kavga etmedik hiç 😃
tipe bak çok tatlıı jdjdjdj
cins kedi nereden sahiplenebilirim
Veterinerlerin çoğu bilir nereden sahiplenildiğini. Diğer türlü şansınız varsa eşiniz dostunuz biri denk gelir anca öyle
Ne tatlı bir şeymiş pisiğğ
Öyledir benim aşkımm
Bir kedim bile yok anlıyor musun 🥲😂
Hayir yok ben sevmem kavgayı negatifligi
Çok üzmüşsün çocuğu 😂
kavga etmeyi sevmem
Pek yok bu ara
Diğer kedi de çok tatlıydı
@kahvemavim pisicikk 😊
Meowmet Aliye dönüşüp intikamını alır
Yımrıh oyuncağı ndsd
Var var
Baa yımrıh atma diyen kadın vardı sen bırah bırah bırah yalan yalan yalan diyordu 😃
😅😅
Atışmaktan haz ettiğim var..
Tipe bak.. 😃
Söyledim ne varmış tipimde dedi 😃
Tam bir Nemrutsun de..😃
Söyledim, ne miyavsebetmiş diyor 😂😂
Neyce konuştu bu oğlum? Anlamayan biz 😃 https://hizliresim.com/altgcgl
İnşallah link olur 😕
Olmuş olmuş maşallah bal resmen yiyesim geldi ne öpülür var ya bu oy 😃
Abim 😂
Kavgadan hoşlanmam
Kavgacı biri değilim