Doğru
Doğru değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

hasta olursan boz tabi önemli olan Sağlık yani eğer misal ölsen bile cennete gidersin kuranda yazıyor neden desen Allah için tutup bozmuyorsun ölünce de Allah için ölüyorsun cennete giriyorsun.
Cevap
5Cevap
Ben de geçen gün çektim. ölüyordum ama bozmadım devam edebilirsin yoksa kefaret gerekir
Sahurdan hemen sonra başladı sabah 6'da duş falan aldım geçer biraz belki diye o saatten beridir karanlık odamda yatıyorum ama artıyor gibi hiss ediyorum resmen beynimin sol tarafı zonkluyor
Aslında bu durum da bence bi sınav ben öyle düşündüm böylelikle sabrettim
Sanırım biraz daha direnmeye çalışacağım başarabilirsem iftarı ilaçla açacağım gibi görünüyor dayanamazsam ama mecbur bozacağım yemeğe içmeye ihtiyaçım yok ama ilaça çok ihtiyaçım var
Umarım dayanabilirsin
umarım
Yani şu anlık orucunu bozman doğru olur gibi
Maalesef daha fazla dayanamadım soruyu sorduktan 2 saat sonra bozmak zorunda kaldım direnmeye çalışmama rağmen ilaçı içtikten sonra da iftara kadar uyuya kalmışım uyanınca da bir süre kendime gelemedim resmen teşekkür ederim
Şimdi iyi misin peki?
Çok şükür iyim teşekkür ederim😊
Tamam rica ederim 😊
eğer bir sağlık sorunun var ise tutmayabilirsin.
Sadece Migrenim var aslında oruçun başından beridir iyidim ama bugün böyle oldu sanırım biraz daha dayanacağım olmadı ilaç alacağım yemek içmek istemiyorum sadece ilaça ihtiyaçım var
ilaç alsan da orucun bozulur, hasta hissediyor isen tutma, zorunda değilsin
Orası da öyle hala direniyorum şuanda bakicam artık teşekkür ederim
rica ederim ne demek
Doğru önce sağlık ama dayanacak gibiysen dayan
Sahurdan sonra başladı bu saate kadar direndim karanlık odam da yatıyorum ama değişen birşey yok sanırım biraz daha dayanmaya çalışacağım olmadı ilaç içerim artık beynimin sol tarafı zonkluyor resmen
Sağol motive oldum😄
Vucut alışıyor sonra. Bozmak olmaz
Sahur'dan sonra başladı sabah 6'da kalkdım duş aldım geçer diye ama O saatten beridir karanlık odamda öylece yatıyorum ama artıyor gibi hiss ediyorum emin olamadım napsam
Kaçıncı orucun bu ay
Başından beri tutuyorum
Baş ağrısı susuzluktan olur, sahurda ve iftardan sonra yeterli su içnemişsin.
İftara çok az kaldı bence bozma, sevabın daha çok olur
Sahur da 1,5L içtim
Migren olduğu için Beynimin sol tarafı zonkluyor sol gözüm de öyle bir ağırlık var sanki ama sanırım biraz daha direneceğim
Burada iftarı 20:35'de açıyoruz sanırım iftarı ilaç ile açmak zorunda kalacağım
direnebildiğim yere kadar artık
teşekkür ederim
Rica ederim. Benim de ilk 4 günüm böyle geçti. İftarda sahurda bol su iç, birkaç kilo
İçtim aslında ama ara ara tutuyor böyle maalesef
sağol tekrardan
Dayanamayacak gibiyse bozabilirsin
Maalesef değil.
Sahurdan sonra başladı gece 6'da duş aldım geçer belki biraz diye O saatten beridir yatağımda karanlık odada yatıyorum ama hiç bir değişiklik yok aksine artıyor gibi hiss ediyorum
Aşırı zor durumdaysan bozulabilir
İlaç alsam yeterli
ağrıdan uyuyamadım geçsin diye duş da aldım ama hiç bir faydası olmadı bu saate kadar karanlıkta öylece yatıyorum ama geçecek gibi değil
Teşekkür ederim
Dayanamıyormusun?
Sahurdan sonra başladı Sabah 6'da duş aldım geçer belki diye O saaten beridir karanlık odam da öylece yatıyorum ama artıyor gibi hiss ediyorum geçmiyor çıldırıcam
İiftara çok az kaldı ama zorlanıyorsan sen bilirsin çok geçmiş olsun
Almanya'da 4,5 saat var daha direneceğim sanırım olduğu kadar iftarı da hemen ilaç ile açacağım mecbur
Az kaldı bekleyiver.
4,5 Saat
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?