Evet bok gibi bir his ce daha önce senin dışında kimse yaşadığını söylemedi kime söylesem mal mal bakıyor dkdj dediğim gibi yanlış vakitte uyumaya çalışınca oluyor olabilir ben de mantık yurutuyom o anlık dalgalarda benim kalbim duruyor gibi bir anda derin somunlarla sicriyom bok gibi yaf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uyku düzenin yok doğru vakitte yatmıyorsun kafanı meşgul edecek çok fazla düşünce var
Bunlar doğru gerçekten ama demek istediğimi anladın mı sana da aynı şey oluyor mu?
Evet dkdjdk bunları düzeltir ve telefon, pc, televizyonla arana biraz mesafe koyarsan düzelir diye düşünüyorum
Ya bu çok garip bişey daha demin yaşadım, anlatması da beni anladığına çok sevindim gerçekten , Google a yazdım gene bişey çıkmadı
Sebebi ne peki? Ne oluyor tam olarak?
Evet bok gibi bir his ce daha önce senin dışında kimse yaşadığını söylemedi kime söylesem mal mal bakıyor dkdj dediğim gibi yanlış vakitte uyumaya çalışınca oluyor olabilir ben de mantık yurutuyom o anlık dalgalarda benim kalbim duruyor gibi bir anda derin somunlarla sicriyom bok gibi yaf
Aynen ya korkarak uyanıyorum, bide mesela tekrar tekrar deniyorum aynı şey oluyor, şu an uykum var ama ne yapacam bilmiyorum
Akşam erken yayım sabah erken kalkmayı dene kank