AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Neden Ayıp Olsun Asla Alakası Yok Normal Bi Durum😊
Ailen ile yaşıyorsun üniversite mezunu ama içine kapanık
Önceden ben de bu durumdaydım ama aklım başıma gelince ne alaka dedim ve artık kalkmıyorum 🙂
Zaten erkeklere verilen tavizler yüzünden bu haldeyiz.
Geçmişten öğrenilen şeyler değişmiyor malesef değişen vardır illaki ama
Mk derken edep kalmadığı belli evet. Ne bu isyankarlık. Çıkıp bağırmak mı istiyorsun adetim diye
Niye ayıp olsun yahu allah aşkına, böyle saçmalık olabilir mi?
Çok düşünmen bunları içinden geldiği gibi olmaya çalış.
haklısın yani dediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin
Onların yetişme tarzından kaynaklanıyor. Ailelerin bir kısmı bu konuda baya baskıcılar
Bende tam tersi ben çekiniyorum annem ortalıkta söylüyor. Kimsenin bilmesine gerek yok
Tabi gerek yok ama ben neden marketten ped alırken pedi sakliyim? Veya babam anlamasın diye neden sahura kalkiyim anlasın zaten biliyorlar
Yani bilmiyorum ben çekiniyorum. Annemi uyarıyorum sahura kalkınca herkesin içinde sen git uyu diyo. Çok takma ya boşver
Ayıp değil ama kimsenin gözüne de sokmamak lazım. Annenin öyle demesi de muhtemelen kendi annesinden gördüğü muameledir takılma çok. Ilerde çocuğun olursa sen doğru bildigin gibi yetistirirsin :)
Edep diye bir şey var yaa ayıp tabi. Neden herkese duyurma gereği duyarsın ki. Baban niye bilsin
çooooook haklısın bende öyleyim babam anlamasın diye kalkıyorum boşuna
Regl olmak ayıp değil ya da gizlenmesi gereken birşey değil ancak bazı şeyler bunları saklamamız gerektiğini söylüyor bendede öyle. Babam birşey demez annemde demez ama ben utanır saklarım mesela. Neden diye sor nedeni Yok
Çok saçma baban kaç yaşında adam illa ki biliyordur.
Annende öyle yaşamış belli, annesi de. Biriniz itiraz etmediğiniz sürece bu döngüyü kıramazsınız.
Bu gerici yobaz düşüncelerin hala var olması çok korkunç... Ve toplumumuzda çokça var bu zihniyet maalesef
Benim babam biliyor kalkmiyorum dışarıda sahura neden kilo alayım ya fçfldçdldçdld
Regl olmak asla ayıp değil aksine sağlıklı bir birey olduğunun göstergesidir ayıp demek bunlar değil herkesin annesi kız kardeşi vardır onlarda oluyor ve regl olmasa biz dünyaya gelmezdik
Sağlıklı olmanın utanç verici olduğu bir toplumdayız maalesef...
Tabiki ayıp. Allah seni kadın olarak yarattı çünkü seni cezalandırmak istiyor. Havva Adem'i kandırıp ayvayı yedirdigi için Havvanin kızları adet oluyorlar.
ne diyon be
Babanız ya da annenizin sizde hiç mi değeri yok bunca kişiye malzeme edecek kadar? Onlara muhalefet olup onlara üstten bakmak yerine kendi kişiliğinize yönelin...
hayır doğamızda olan bir şey zaten, mantıksız anlamamak için kaldırılmaması, ezelden beri zihniyetlere bu şekil saçma sapan algılar koydukları için oluyor bu
Erkeklerinki bi defa sizinki her ay 😂😂 hemde erkeklerin ki korkudan kandirmak altin toplamak icin 😂😂 ama bencede annenin yaptigi normal oda eskiden beri boyle gormus
Bizim toplumumuzda maalesef ayıp olarak nitelendiriliyor
Ya neden ayıp olsun bu doğal bir şey erkeklerde biliyor bunu zaten. Saklanacak bir şey yok bunda.
Uf annen cok sacma bir kadinmis bu tip aileleri gorunce kendi aileme sukrediyorum
Ben ilk regl olduğumda babama sarilip aglamistim
Bu utanilacak bise degil bunu utanilacak bir sey olarak gosteren yine aptal kadinlar...
Olum siz hala bunu tartışıyorsunuz değil canım değil normal birsey
Cidden ben de anlamam! Neden? Bayan hastalarımız da yanımızda söylemeye çekiniyor bazen ben de kendimi rahatsız hissediyorum.
... gerçekten çok haklısın. insanlar cahil olduğu için ayıp duye düşünür. hâlbuki regl olmasa o ağzını ege ege konuşan kişi bu dünyada olmazdı...
Ayip degil ama saygidan insan kalkar.
Cok rahatsizsan uyursun..
Babalar herseyi anlar bsey olmaz
Uyumana bak..
Ayıp bişey değil her kız olur ama ben babama söylemeye utanıyorum utanman normal annen varsa annene söyleyebilirsin babana annen açıklar zaten
Ayip değil ya
Bana ver be şu relgini inşallah yaza ameliyatla benle artık relg olcam
Ve boşver ole şeyleri göstere göstere yap
Al senin olsun
Valla ver seve seve
Yolladım
Ayıp değil, artık 2021 yılındayız, bu kadar geri kafalı olmayın.
Ne kadar saçma bir şey ya. Kim kaldırıyor seni annen mi? Annen regli olmuyor mu? Oda mı kalkıyor.
Anneni al karşına konuş devir değişti de
Babana diyebilirsinki hastayim diye ne var allasen o donemde eziyet gibi kalkmak gunah be
Hayatımda reglinin ayıp bisey olduğu düşüncesi kadar saçma bisey duymadım.
erkekle sen birmisin aw ben cukumu açıp dolaşırım sen açıp dolaşırmısın hee?
Çıplak dolaşıp deli olmanın cinsiyeti yok salak, bir dolaşta seni grupça ya severler ya döverler kanka seni
@Bodyofnothingness ya malmsn kankscm ya mizahda anlamıyorsun ehajfnd
Mizah yapmayı becerememişsin kabul et
Kanka diye çevirmişler başka birşey yazmıştım
@Bodyofnothingness yok be kanks bence sen o beyinle fazla yaşamassın sndn
Çokta güzel yaşıyorum en azından espri yapabilecek zekam var ve ergen değilim:)
@Bodyofnothingness espri yapcak zekan var ama anlayacak zekan yok be kankcm :D
İnternet üzerinden espri yapacaksan (!) veya mizah belirten birşey yazman gerekir tabii bilmediğin yazmadın o yüzden, 'yobazlarında barındığı' bir sitede onlar gibi görünüyorsun, espri yapmış gibi değil
@Bodyofnothingness ne alaka sevmiyorum parantez içi ünlemi bu arada geri kafalı olduğunu yorumuma atlamanla belli ettin teyzecim bence artık gitmelisin he bir de teyze mi demeliyim abla mı? :D
Beynin mi yok senin mizah yapılacaksa bir belirti verilir sen direk yazmışsın bunu diyorum, yobaz bir sürü insan var onlarda bunu senin gibi yazıyor onlardan ayırman gereken bir şey vermediğin için ciddi duruyor, ne cahilsin yüzyüze konuşmuyorsun kimse anlayamaz espri olduğunu? Sen bu cahillikle bana teyze de anca 5 yaşında bir çocuk gibi koşuyorsun ezik daha konuşmayı öğren mizahı da öğrenirsin çocuğum herkes beceremez üzülme zeka işidir. Esprin bile çok demode bana mı geri kafalı dedin ahahahahah :D
@Bodyofnothingness ahahahfdj şu an harbi ezik bir yobaz olduğunu sen belli ettin puahah cidden o akılla sen fazla yaşamassın teyzee hadi bys
Bunu random gülüş atan ve espri beceremeyen bir ergen mi diyor ay çok güldüm:D En azından senin gibi saçma yerlerde saçma espriler yapmıyorum, az bile yaşasam senin gibi bomboş bir insan olarak uzun yaşamaktan iyidir, oksijene yazık, geleceğin kara cahili seni
@Bodyofnothingness teyze yazdıklarını okumuyorum çünkü boşsun. D bari özlü yaz da okuyayım hem zaten zeki insan mizahını belli etmez karşıdaki anlar sen bu sınavdan kaldın canm yaaa :Ds
Senden 3 yaş büyük birine teyze diyip 5 yaşında bir çocukla eşit olduğunu kendin kanıtladın:D Cidden okumamışsın ya belki o yüzden hala algısı kıt gibi cevaplar veriyorsun çünkü cahille tartışmak daha üzücü.. Mizah yapsan anlarız ama cevabın bayağı ciddiydi çocuğum, sana mizah dersi verebilirim:D
@Bodyofnothingness üff boşa yazıyorsun teyzeeee okumuyorum diyorum ahahah gitsen mi artık şuradan? kapı orada :D
bu salakça espriyi dışarda yap bakalım seni ne hale sokuyorlar hep beraber güleriz en azından
@SosyoPsikopat tamam
@SosyoPsikopat ahahaah cidden ben niye bu ergene dil dökmek yerine dışarda dene demedim ki çok haklısın:D
vallaha sonuçlarını zevkle izlerim 🤣🤣🤣
@SosyoPsikopat mısır da al yanına iyi olur
@SosyoPsikopat Ahaha onlara da espriydi abi diyebilecek vakti bile olmaz:D
@Bodyofnothingness orası ameliyatlı derim durun
hee dndjdj mısırıda alam güzel şov başlar
@SosyoPsikopat şey ama patlamış mısır al kanks teyzeme de ver az bir şey göz hakkı
Çok haklısın ama ne yazıkki bazı insanları düşünceleri geride kalmış
tabiki de hayır direk söyleyip yatağına yat uyu açamaz ble ağzını :D
Devire ayak uydurman ne kadar doğru?
Önceden bi erkek regl dediginde sapık muamelesi yapardınız? İşinize gelmiyordu tabi
Tm
Asla ayıp değil ailene bunu alıstırmalısın bende de ilk ayıp sanıyorlar Dı normalleştırdım
İyi ki bizim ailede karışan yok
Ayıp değil de halkın anlayışı ilginç.
Evet ayıp. Baksana babandan bile gizliyorsun.
Söyle gitsin neyden utanıyorsun
Terbiyesiz bu yeni nesil abijim😂
annen öyle yetiştirildiği için ayıp görüyor..
Yalnız olmadığını bil
Sonuna kadar haklisin
Tam öküz bir ailen var
Ayıp ayıp anlayamazsın az daha büyümen gerek
Ne yalan söyliyim babadan bende çekinirim
Haklı bir isyan. Dağılın beyler :D
Regl oruca engel değil yanlış biliyorsun
korkma söyle bu doğal durum suç değil de
Yobaz aile
niye ayıp olsun annene söylemelisin bilmesi lazım