Merhaba boyum 158 kilom 53 ama göbeğim çok fazla var özellikle göbek asla erimiyor erise bile sürekli şiş ye yesem şiş napmam gerekiyor 48 e düşüp sıkılaşmak istiyorum ne önerirsiniz
Göbeğim asla erimiyor, yağ yakmak ve sıkılaşmak evde mümkün mü?
Öncelikle şunu söylemem gerekir gerçekten fiziğin gayet iyi bence ama illa ki daha zayıf olayım diyorsan öncelikle yemekleri haşlama şeklinde ye yağ sız tuzsuz kepek ekmeği ye sulu yemek az ye ki az ekmek yemiş olursun harici evde mekik çek ip atla yeterli olur
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi gözüküyor ama göbek çok fazla boyuma göre kötü duruyo
Fotoğraf lar da göbek çok belli olmuyor bence normal de de öyle dir ama bir defa akla zayıflama girdiyse kilolu hissedersin kendini ama inan fiziğin gayet güzel
zayıflarsın ama sıkılaşamazsın bence. birşeyleri uzun süre devam ettirebilecek birisine benzemiyorsun. tabiki bunu kendin için istiyorsundur fakat şöyle bir fizik bence yeterli ve standartın bile üzerinde. yapın budur yumuşaktır yani vucudun bunu delmek için çok çalışman gerekir onu da sen yapmazsın:D
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapamayacağımı neye göre karar verdin çok merak ediyorum 😅
herkese bir yetenek veriliyor ya bana da şom ağız kem göz işte bilimum uğursuzluk kötüye yorma yeteneği verilmiş:D ve şimdi senden tek cevap istiyorum elini vicdanına koy ve söyle yüce insan doğru mu yanlış mı:D
aa resmen cevap yazmadı ya en sevmediğim. bak buradakiler anlamayabilirler ama açıkcası ben avımı iyi süzerim. o pantolonun sıkılışından üzerine doğru çıkmaya ramak kalmış teninden göbeğinde neyi sevmediğini anlayabiliyorum. sıkı olsa kilonun fazla olmadığını biliyorsun ama zayıflasan bile gitmediğine şahit olmuşsundur çünkü sıkı değil. ayak bileklerinle kalçaların arasındaki farktan baldırlarının ve kaba etin genişliğini anlatmaya gerek yok sanırım. muhtemelen altın ve üstün farklı ölçülerde giyiniyorsundur. üst s alt m ya da üst m alt l olabilir:D senin ilacın bende de sen cevap vermedin ya süründürmezsem artık birşey bilmiyorum:D (dipnot: miğdem şiş diye kusmaya başladın mı yemek yemekten sonra?)