Panik atak ile ilgili bilgisi olan var mı?

Öncelikle 3 hafta önce aşırı kalp atışı ile acile gittim ancak öyle böyle bir çarpıntı değil. Avil +dekort yapıldı geçmedi beloc yapıldı geçmedi. Normal şartlarda çarpıntım beloc ile düzelmesi lazımdı ama düzelmedi. Sol kol uyuşması göğüste geçmeyen boşluk (heyecan ) hissi, kalbim duracak korkusu kaygı aşırı hareket. Saatlerce sürdü. Ritim bir türlü düzelmedi. Sonra düzeldi. 2 hafta sonra tekrar aynısı oldu acile gittim yine avil beloc yapıldı ve en son diazem yapıldı. Buda yaklaşık 15 saat felan sürdü. Geçti 1 hafta sonra yani dün oruçluydum sol tarafımda Ağrı hissettim kolumda karıncalanma oldu. Sonra çarpıntım olduğunu düşündüm ve tansiyon aletine baktım kalp ritmi 120 çıktı, sonra bunu görünce bekledim ama kafamda hep ritim yüksekliği vardı, tekrar ölçtüm 135 çıktı. Doğru hastaneye gittim hastanede beloc yapıldı sonra artizem gibi ismi olan ilaç yapıldı. Ritim düşmedi kaygı hissi ve karnımda guruldama ağız kuruluğu ve sık idrara çıkma durumu vardı. Doktor tekrar 100mg beloc tablet verdi ve yuttum. 1 saat sonra gel dedi gittim ve yine tatmin edecek kadar düşmemişti 110 ile 130 arası gidip geliyordu. Doktor bana kardiyolojiye görünmem gerektiğini söyledi. Ama sende panik atak var mi diye sordu? Panik atak olabileceğini düşünüyorum çünkü çarpıntım olunca çarpıntıyı düşünerek daha fazla çarpıntıya sebep olduğunu hissettim. Yani öyle düşünüyorum. Panik atağı olan birisi varsa lütfen destek
Panik atak ile ilgili bilgisi olan var mı?