Sağlık Hipofiz adenomu (tumoru) olan var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Prolaktinim tavan gorme bozuklugu mide bulantisi asiri bas hali ve unutkanlik var doktor acil mr cekil dedi biri beni aydinlatsin Güncellemeler+1 yıl *bas agrisi Hipofiz adenomu (tumoru) olan var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Doktorunu dinle sadece. Kimseden akıl alma 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yasayan var mı merak ettim sadece cok kotuyum kafami parcalamak istiyorum bitkim bas agrisindan agri kecisife fayda etmio Yorumla Sebelepsubelep +1 yıl Sen dediğimi dinle kimseden birşey dinleme seni yanıltır. Çok geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam cok sagal Yorumla Soran +1 yıl Dua et regliyim bitince oructa tutmamiycam bu gidisle Yorumla Sebelepsubelep +1 yıl Ederim Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Ameliyat oldum 1 36 Yorumla Soran +1 yıl Nasil belirtiler cesidi neydi sendekininBende her gun bas agrisiMide bulantisiProlaktin yuksekligiUnutkanlik Ameliyat riskleri neler burundanmi yaptilar Yorumla Soran +1 yıl Prolaktinin kacti? Yorumla askadami2543 +1 yıl Valla 15 yaşımdaydim o zaman pek takmadığım için türünü falan bilmyorum ama bendeki tek ve en büyük riski beyin zarının altindaydi ve portakal büyüklüğünde ydi Sertaç işlekel ameliyat etti beni araştır o hocayi Yorumla Soran +1 yıl Ozelmi Yorumla Soran +1 yıl Belirtileri hatirlamiyor musun? Yorumla askadami2543 +1 yıl Belirtileri senle aynıydı bide burnum kanyodu durduk yere ege üniversitesi n de hoca ameliyat i özel de yapyo ama çok başarılı bi hoca Yorumla Soran +1 yıl Dur bakalim sagolasin Yorumla Soran +1 yıl İns bisey cikmaz Yorumla askadami2543 +1 yıl Rica ederim çok büyük geçmiş olsun kardeşim ama şunu diyim korkacak hiç bisey yok Yorumla Soran +1 yıl 💕 :( Yorumla askadami2543 +1 yıl Bu hastalığın en büyük ilaç i moral soylim sana Yorumla Soran +1 yıl Moralim fena sayilmaz agrilari saymazsak Yorumla Soran +1 yıl Yuzumu yakmasaydim iyiydi ama Yorumla askadami2543 +1 yıl Ağrılar var maalesef ki hele baş ağrısı migren gibi Yorumla Soran +1 yıl Aynen oyle :( Yorumla Soran +1 yıl Katlanamiyorum artik Yorumla askadami2543 +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Soran +1 yıl Kocaeli Yorumla Soran +1 yıl Unutkanlik varmiydi sende sabah yemek yapiyorum oglen ne yaptigimi unutuyorum Yorumla askadami2543 +1 yıl İstanbul'da da çok güzel hocalar var bu konuda içini asla ama asla karartma Yorumla Soran +1 yıl İns iyi doktor olsun her yere gidilir Yorumla askadami2543 +1 yıl Vardı böyle çok gerizekali bi çocuktum dikkat dağınıklığı geçici şuur kaybı Yorumla askadami2543 +1 yıl Sertaç i da araştır bi sen Yorumla Soran +1 yıl Ayy tamam sagol Yorumla askadami2543 +1 yıl Rica ederim Yorumla askadami2543 +1 yıl Adam hastasindan mantı tarifi alırken ameliyat yapyo canlı yayında 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ya canlimi yapilio bu ameliyattt nee Yorumla askadami2543 +1 yıl Sen bi izle videolarını ne demek istediğimi anlarsın adam harika bi hoca 😊🤣 Yorumla Soran +1 yıl Anladim... Sen canlimi oldun? Yorumla askadami2543 +1 yıl Normalde canlı yapmak çok fazla tehlikeli ama adam o kadar başarılı ki canlıda yapyo Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla askadami2543 +1 yıl Uyandirmis beni ama hatırlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy Yorumla askadami2543 +1 yıl Ama dediğim gibi hiç bi şekilde korkma içini ferah tut seni sevenlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hiç bisey olmaz kardeşim Yorumla Soran +1 yıl 💕💕💕 Yorumla askadami2543 +1 yıl 🥰 Yorumla
KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Birşey olmaz 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Agrilara katlanamiyorum artik Yorumla Soran +1 yıl Randevu aldim bir bucuk aya anca Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Tam olarak nerende sancı var Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Özele git 1.5 ay olmaz Yorumla Soran +1 yıl Arkadan baslio gozlerime vuruo klasik migren agrisi ama her gun her gunde olmaz yahu Yorumla Soran +1 yıl Ozele o kadar para veremem Yorumla Soran +1 yıl Aslinda param varda bilemiyorum inan Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Mecbur ver saglıgındaj degerli mi kardeş git tümör değildir korkma Yorumla Soran +1 yıl Bide prolaktin yuksek cikmis sknti hipofiz tomurun baslica belirtisi Yorumla Soran +1 yıl 30 unda randevum var mr cok gec tarihe verirse ozele gitcem mecbur Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Netten bakarak hastalık koyma özele git kontrollerini yap saglıgındsj degerli değil para Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 30 bile geç yav özelde en fazla 400 500 gitsin saglıgından degerli mi o para Yorumla Soran +1 yıl Haklisin doktor dedi skntin var die Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Git o zaman özele durma yani yarın git Yorumla Soran +1 yıl Kredi kartimin kesilmesi lazim az kaldi zaten Yorumla Soran +1 yıl Belkide one cekerim extreyi bilemiyorum Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Yap bir şekil saglıgın yerinde olursa herşey hallolur Yorumla Soran +1 yıl Haklisim cok sagol dua et agrilarim gecsjn Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Allah şifa versin umarım kötü birşeyin çıkmaz korkma Yorumla Soran +1 yıl Yuzumde dun yandi biliyormusun lokma yaparken lokma patladi hersey ust uste geliyor Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Belki ugursuzlık nazar vardır dua oku bol bol Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktorunu dinle sadece. Kimseden akıl alma
Yasayan var mı merak ettim sadece cok kotuyum kafami parcalamak istiyorum bitkim bas agrisindan agri kecisife fayda etmio
Sen dediğimi dinle kimseden birşey dinleme seni yanıltır. Çok geçmiş olsun
Tamam cok sagal
Dua et regliyim bitince oructa tutmamiycam bu gidisle
Ederim
Ameliyat oldum
Nasil belirtiler cesidi neydi sendekinin
Bende her gun bas agrisi
Mide bulantisi
Prolaktin yuksekligi
Unutkanlik
Ameliyat riskleri neler burundanmi yaptilar
Prolaktinin kacti?
Valla 15 yaşımdaydim o zaman pek takmadığım için türünü falan bilmyorum ama bendeki tek ve en büyük riski beyin zarının altindaydi ve portakal büyüklüğünde ydi Sertaç işlekel ameliyat etti beni araştır o hocayi
Ozelmi
Belirtileri hatirlamiyor musun?
Belirtileri senle aynıydı bide burnum kanyodu durduk yere ege üniversitesi n de hoca ameliyat i özel de yapyo ama çok başarılı bi hoca
Dur bakalim sagolasin
İns bisey cikmaz
Rica ederim çok büyük geçmiş olsun kardeşim ama şunu diyim korkacak hiç bisey yok
💕 :(
Bu hastalığın en büyük ilaç i moral soylim sana
Moralim fena sayilmaz agrilari saymazsak
Yuzumu yakmasaydim iyiydi ama
Ağrılar var maalesef ki hele baş ağrısı migren gibi
Aynen oyle :(
Katlanamiyorum artik
Hangi şehirdesin
Kocaeli
Unutkanlik varmiydi sende sabah yemek yapiyorum oglen ne yaptigimi unutuyorum
İstanbul'da da çok güzel hocalar var bu konuda içini asla ama asla karartma
İns iyi doktor olsun her yere gidilir
Vardı böyle çok gerizekali bi çocuktum dikkat dağınıklığı geçici şuur kaybı
Sertaç i da araştır bi sen
Ayy tamam sagol
Rica ederim
Adam hastasindan mantı tarifi alırken ameliyat yapyo canlı yayında 🤣
Nasil ya canlimi yapilio bu ameliyattt nee
Sen bi izle videolarını ne demek istediğimi anlarsın adam harika bi hoca 😊🤣
Anladim... Sen canlimi oldun?
Normalde canlı yapmak çok fazla tehlikeli ama adam o kadar başarılı ki canlıda yapyo
Anladim
Uyandirmis beni ama hatırlamıyorum
Ayyyy
Ama dediğim gibi hiç bi şekilde korkma içini ferah tut seni sevenlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hiç bisey olmaz kardeşim
💕💕💕
🥰
Birşey olmaz
Agrilara katlanamiyorum artik
Randevu aldim bir bucuk aya anca
Tam olarak nerende sancı var
Özele git 1.5 ay olmaz
Arkadan baslio gozlerime vuruo klasik migren agrisi ama her gun her gunde olmaz yahu
Ozele o kadar para veremem
Aslinda param varda bilemiyorum inan
Mecbur ver saglıgındaj degerli mi kardeş git tümör değildir korkma
Bide prolaktin yuksek cikmis sknti hipofiz tomurun baslica belirtisi
30 unda randevum var mr cok gec tarihe verirse ozele gitcem mecbur
Netten bakarak hastalık koyma özele git kontrollerini yap saglıgındsj degerli değil para
30 bile geç yav özelde en fazla 400 500 gitsin saglıgından degerli mi o para
Haklisin doktor dedi skntin var die
Git o zaman özele durma yani yarın git
Kredi kartimin kesilmesi lazim az kaldi zaten
Belkide one cekerim extreyi bilemiyorum
Yap bir şekil saglıgın yerinde olursa herşey hallolur
Haklisim cok sagol dua et agrilarim gecsjn
Allah şifa versin umarım kötü birşeyin çıkmaz korkma
Yuzumde dun yandi biliyormusun lokma yaparken lokma patladi hersey ust uste geliyor
Belki ugursuzlık nazar vardır dua oku bol bol
Aynen