Sağlık Üşüyorum nasıl ısınırım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Biraz hastayım onun etkisi olabilir. Üstümü örttüm ama üşüyorum. Üşüyorum nasıl ısınırım? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Nefesin ile iceriyi ısıtmaya bak ve sırt ustu dur.Soba felan acik mi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalorifer açık Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Anladım..Hasta felan misin acaba ya da sadece bugun mu boyle? Yorumla
fotokopicibierkek99 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Limon ye. sıcak su torbası al içine su koy uyu. Pekmez iç 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıcak su torbası iyi fikir Yorumla fotokopicibierkek99 +1 yıl Aynen yoksa ler şişeye köy sıcak su fazla kaynatma aman dikkat et yakma kendini Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla fotokopicibierkek99 +1 yıl Rica ederim yine bir şey olursa ulaşabilirsiniz iyi geceler tatlı rüyalar allah rahatlık versin Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Atişin var dmeekki senin ateşi olunca insan üşüdüğünü hisseder ateş ölçer yok mu evde 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ateşim yok Yorumla A_S_İ_L +1 yıl O zaman sorun yon birazdan ısınırsın Yorumla
happylama_x Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Yani bize soruyorsun da biz sana sihirli bi yöntem söylemicez 😄 üşüyen ne yapar çek yorganı üstüne al sıcak su torbanı ısın 1 0 Yorumla
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yaşın kaç anan baban yok kız senin havale geçiriyorsun haberin yok ılık duş al hemen ev de yanlız isen 112 acil servisi ara 1 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok değişik gelecek ama yorganın altına gir ve bütün kaslarını sık sıkıabıldığın kadar ama yorganın altına gir 1 0 Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Kıyamam ta 🥺🥺 seslen 1b2 bataniye daha getirsibler cnmm☺️🤗 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hafif tempo koşabilirsin evin içinde ses yapmadan 😂 ben ısınıyorum öyle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ev sobalı mı kaloriferli mi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sobalı ev mi kaldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük şehirlerden bir çıkın da görün millet nasıl ısınmaya çalışıyor. Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Terleyip iyilesirsin birkaç birşey daha ort üstüne 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl knk 3-5 kat giyin yorganın altına gir 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl duşagirme daha çok üşürsün Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Buradaki erkekler 900 km öteden ısıtır seni şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙄 ne alakası var 35_Gkn_34 +1 yıl Sen gizliden çık görürsün :)
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. sicak bir sey iç 1 0 Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sarılalım mi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Odunsun yaaaa Yorumla Soran +1 yıl 😒sensin o Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Canım benim bir kadını mutlu edecek en ileri seviye romantizm budur sen yok diyorsun. Sence kim odun? Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığım birine neden sarılayım😬 Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Tanışalım kaynasalim öyle sarılalım Yorumla
emrebeyonline Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bak şimdi bi sıcak çikolata bişey yap ısınırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ramazan. Yorumla emrebeyonline +1 yıl Oooo senin iş yaş ozaman tek çare ustunu örtmek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Nefesin ile iceriyi ısıtmaya bak ve sırt ustu dur.
Soba felan acik mi?
Kalorifer açık
Anladım..
Hasta felan misin acaba ya da sadece bugun mu boyle?
Limon ye. sıcak su torbası al içine su koy uyu. Pekmez iç
Sıcak su torbası iyi fikir
Aynen yoksa ler şişeye köy sıcak su fazla kaynatma aman dikkat et yakma kendini
Teşekkür ederim
Rica ederim yine bir şey olursa ulaşabilirsiniz iyi geceler tatlı rüyalar allah rahatlık versin
Atişin var dmeekki senin ateşi olunca insan üşüdüğünü hisseder ateş ölçer yok mu evde
Ateşim yok
O zaman sorun yon birazdan ısınırsın
Yani bize soruyorsun da biz sana sihirli bi yöntem söylemicez 😄 üşüyen ne yapar çek yorganı üstüne al sıcak su torbanı ısın
Yaşın kaç anan baban yok kız senin havale geçiriyorsun haberin yok ılık duş al hemen ev de yanlız isen 112 acil servisi ara
Çok değişik gelecek ama yorganın altına gir ve bütün kaslarını sık sıkıabıldığın kadar ama yorganın altına gir
Kıyamam ta 🥺🥺 seslen 1b2 bataniye daha getirsibler cnmm☺️🤗
Hafif tempo koşabilirsin evin içinde ses yapmadan 😂 ben ısınıyorum öyle
Bir kat daha ört üstünü ya da üzerine daha kalın bir şeyler giy
Ev sobalı mı kaloriferli mi?
Sobalı ev mi kaldı
Büyük şehirlerden bir çıkın da görün millet nasıl ısınmaya çalışıyor.
sekerli su ic gecer hemen
Terleyip iyilesirsin birkaç birşey daha ort üstüne
Battaniyenin altina gir
knk 3-5 kat giyin yorganın altına gir
duşagirme daha çok üşürsün
ayaklarını sıcak tut geçmiş olsun💗
Nefesini yatağın içine ver
Battaniye sarıl
Buradaki erkekler 900 km öteden ısıtır seni şimdi
🙄 ne alakası var
Sen gizliden çık görürsün :)
sicak bir sey iç
Ateşin olabilir ılık bi duşa gir
Sirke iç az
Ört geçer
Sarılalım mi?
Hayır.
Odunsun yaaaa
😒sensin o
Canım benim bir kadını mutlu edecek en ileri seviye romantizm budur sen yok diyorsun. Sence kim odun?
Tanımadığım birine neden sarılayım😬
Tanışalım kaynasalim öyle sarılalım
Bak şimdi bi sıcak çikolata bişey yap ısınırsın
Ramazan.
Oooo senin iş yaş ozaman tek çare ustunu örtmek
Surtunmeyle
Battaniye şart
sobayı yak
Geleyim isitayim