Hak edilen neyse onu veririm. Bende, çirkeflik değil hak edene ettiği gibi davranma meselesi var. Zira ilk başta nasıl bir muamele aldıysan o şekilde davranmışsındır. Daha sonra benden farklı bir muamele aldıysan o zman da o muameleyi hak edecek şekil de davranmışsındir. Sen bozmadığın sürece kendini, ben hiç bozmam.
Samimi olmak farklı, tebessüm etmek farklı olaydır. Sen bu ikisini dâhi ayırt edemiyorsan söyleyecek sözüm yok. Zirâ insanlar selamlaşırken bile birbirlerine tebessüm edebilirler. Bunun için samimiyete lüzum yok'tur. Ayrıca evet ben gülmeyi, tebessüm etmeyi seven bir insanım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
giyinerek
Ya benim biraz farklı aşırı üşümeden sonra vücudum kendiliğinden ısınıyor hatta elleri hiç ısınmayan biri olarak o an ellerim bile çok ısınıyor
Bu durumu bana açar misin
Açamazsan ben sana açacam
Bende de ayni sorun oluyor çünkü
Muhtemelen sağlıksal bir durum ya da vücudun savunma sistemi olabilir ben kesin bir cevap bulamadım
Neyi açacaksın
İş yerinde açıyorum hava perdesini. Ev zaten sıcak :D
Üşümuyorum ki ben kolay kolay üşümem anca hasta olmam gerek
İyi güzel.
😊😊
Neden gülüyorsun ben gülüyor muyum?
Soru sahibi değilken neden, yorum yapıyosun cevabıma? ben, senin cevabına yorum yapıyor muyum?
İyi güzel dediğimde neden bunu yazmadın sana tavır yapınca hemen çirkefleşir misin?
Hak edilen neyse onu veririm. Bende, çirkeflik değil hak edene ettiği gibi davranma meselesi var. Zira ilk başta nasıl bir muamele aldıysan o şekilde davranmışsındır. Daha sonra benden farklı bir muamele aldıysan o zman da o muameleyi hak edecek şekil de davranmışsındir. Sen bozmadığın sürece kendini, ben hiç bozmam.
Ben ilk etapta samimi olmayı sevmem senle hiç konuşmadan gülmen garip geldi herkese böyle hemen güler misin
Samimi olmak farklı, tebessüm etmek farklı olaydır. Sen bu ikisini dâhi ayırt edemiyorsan söyleyecek sözüm yok. Zirâ insanlar selamlaşırken bile birbirlerine tebessüm edebilirler. Bunun için samimiyete lüzum yok'tur. Ayrıca evet ben gülmeyi, tebessüm etmeyi seven bir insanım.
Sen yolda yürürken yabancı birine tebessüm eder misin ?
Sen, yolda gördüğün insanlara yorum yapar mısın?
Bu şu demek oluyor sen bana yaklaştığın için bende, nezaketen gülümsedim. Fakat her insan nezaketi hak etmez bir kere daha anlamış oldum.
Eğer herkese açık soru sorulmuşsa yaparım sen sana her yorum yapana gülecek misin
Evet gülücem, başka soru?
İyi gül ne yapim samimiyetsiz.
güzel bir yorganım var altına giriyorum omzuna çekiyorum sadece kafamın ucu dışarıda kalıyor
Sen ısınırken hayvan üşüyor yani 😂
Ellerimi peteğin üstüne koyarak 😂
Dondurma yıyerek ısınıyorum
Elektronikli bateniyem var
Kat kat giyinerek anca snskss
Kedi lazm bana haha
Sacmalama
Hareket ederek
Üşümüyorum
Isınamıyorum hahshd
Ayı postundan Kürk giyerek
Uyuyorum