4 gün önce feci bir çekilde kas ağrılarım ve hapşırık başladı. Sonra mide bulantısı ve ishal, eklem ağrıları ile devam etti. Test yaptırmadım ama sanırım koronayım, kendi kendimi karantinaya aldım. Siz korona oldunuz mu, olduysanız nasıl belirtiler gösterdiniz, nasıl şüphelenip test yaptırdınız?
Allah rızası için su an bile vakit geçirme. Bir kaç çevremdeki kişiyi kaybettim... onlarda birkaçgündür evde bir şey olmaz dediler. Git.. sağlıkçıları ara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden yaptırmıyorsun? Yaptırmalısın belki pozitifsin ve bir şekilde temaslı insanlara sebep olacaksın.
Evden dışarı çıkmıyorum. Hatta odadan bile çıkmıyorum.
Geçmiş Olsun büyük ihtimalle pozitif 🙁 numarası vardı bu Corona ekibinin ara söyle belki eve gelip test yapar veya karantina yaparlar direkt
Evde testi sadece özel hastaneler yapıyor sanırım.
Hiç bilgim yok ki arayıp bildirmen lazım 184'ü
Geçmiş olsun test pozitif çıkma ihtimali yüksek 188 ara eve gelip test yapsınlar filyasyon ekibi gelir evdekilere dikkat et
Devlet evde test yapıyor mu? Özeller yapıyor diye duydum.
Yapıyor ben işin içindeyim
Pekala, teşekkür ederim.
Rica ederim
Allah rızası için su an bile vakit geçirme. Bir kaç çevremdeki kişiyi kaybettim... onlarda birkaçgündür evde bir şey olmaz dediler. Git.. sağlıkçıları ara
Geçmiş olsun.
İlaç veya aşıdan kaçıyorsun sanırım?
Hayır, kesinlikle kaçmıyorum.
Büyük ihtimal ile korkmasın, geçmiş olsun kendine iyi bak.
Teşekkür ederim.
Tek belirtiler bunlar mı? Aynıları bendede var çünkü
İnternetten bakabilirsin.
Öksürük ishal halsizlik boğaz kavrulması cabuk acıkma eklem. agrisi bas agrisiyorgunluk
Yaptır biz dört gündür yatıyoruz dediğin hepsi mevcut az önce fenalaastim dolaşıp milletide blastrma
Okuma yazman yok mu? Kendi kendimi karantinaya aldım diyorum.
Yaptır derim sonu kötü olabilir
acile git koş