vitaminsizlik ve kansıızlık sıkıntısı çekenlerr yazabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takviye alıyorum d3k2 omega 3 çinko selenyum magnezyum demir vs belli aralıklarla
peki değerlerinde yükselme oldu mu
Tabi ki.. Neden olmasın?
soru ne reyiz? kullanmıyorum ama soruna cevap verebilirim
kanka benim değerlerim baya düşükte benle aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olur diye sordum
hangileri düşük? vitamin eksikliği genelde beslenmeyle düzeltilir, düzelmiyorsa takviye edilir. dert edecek bişey değil be kanka
yani b12 demir ferritin kan falan düşük kan serumu kan iğnesi falan kullandım ama hala halsizlik hala kemik ağrılarım var
kan sonucu varsa bi bakabilirim istersen. b12 çoğu insanda kolay düşer özellikle stresli bir hayatın varsa, onu bende takviye ediyorum arada, ferritin biraz daha karmaşık ve bazen ilaca rağmen düzelmiyor doktor kontrolü gerekebilir
ferritin değerim 5,1
düşük baya. bunun için hiç doktora gittinmi ya da bir çözüm aradınmı?
evet doktora gittim oda baya düşük oldugunu söyledi bunun için kan serumu baya ilaç falan kullandım
ilaç olarak ne kullandın? ve ne sonuç aldın?
dodex iğne devit 3 damla birde demir hapı ama işe yaradığını düşünmüyorum yakın zamanda kan değerlerime baktırcam
yaptır bakalım, eski sonuçlara göre karşılaştırmak en mantıklısı. dodex ve devit güzel ilaçlardır, sonuç istatistikleri gayet iyidir
inşallah dediğin gibidir teşekkür ederim ( :
buyrun ben
ilaç falan kullandın mı iğne vs yükseltebildin mi değerlerini
birsürü vitamin kullanıyorum.
sorun olmazsa özelden yazıyım mı bunla ilgili birkaç soru soracağımda
yaz
Ben 🖐️d vitaminini ve demir eksikliği
ilaç kullanıyomusun acaba
Bı ara kullandım ama reçetesiz ilaçlar pahalı ikişer tane yazdi demir ve ampul devit3 ten bir ay sonra tekrar gitmek gerekiyor e her ay da gidemiyoruz.
devit 3 bende kullanıyorum ama bi faydası yok birde ap*ikobal vitamin ilacı
Coledan mi ne d vitamini ampul var onun değeri daha yüksek sanırım. Ama fiyatları uçuk
devit 3 bi ara 3 liraydı ve gayet etkili, b12 için tablet değil ampul öneririm şahsi fikrim, daha kısa sürede daha iyi sonuç veriyor, dodex ya da vitakobal olabilir, onlarda bi ara 10-15 liraydı da şu anki fiyatı ne bilmiyorum. kandaki değer günlük ve haftalık kullanımla yükseltilip aylık takviyeyle sürekli yüksek tutulabilir. ama en güzeli doğal yollarla almak, d vitamini için güneşlenin, b12 için diyetinizi düzenleyin.
karşılaştırma olarak coledan ml başına 15.000 iu devit-3 ml başına 300.000 iu d vitamini bulunduruyor, coledan 10 ml lik şişede devit 1ml lik ampulde satılıyor bildiğim kadarıyla
@yağız_delikanlı çok hızlı bitiyor günlük iki kez 15 damla devit 3 . Coledan 10 damla alınıyor. ama etkisi coledan in daha iyi diye biliyordum. Orafen verdi doktor. Ferro senol daha iyi gibi.
ben günde 3 damla kullanıyorum deviti sizin neden o kadar fazla
3 damla mi. Kullanım kağıdında bile dozları yazıyor. Bı baksanıza.
50.000 I. U 15 ml
@kendinisev1 kullanım açısından daha iyi olduğunu söylüyorsan olabilir hangisini beğeniyorsan onu kullan sonuçta ikiside aynı amaçla kullanılıyor, ben sadece içinde çözdürülmüş vitamin değeri bakımından karşılaştırdım :)
@yağız_delikanlı eyvallah teşekkürler 😊
Bennnn
ilaç falan kullanıyomusunn
Demir kullanıyorum.