Bak bide yer uzakmis gel git sanada sorun olur yol parasi sana kalir bence enzindan 1 ay magisini Alana kadar calis zorluklari gore gore hayatin nasil oldugunu gormen icin iyidir
Yatılı yolda zaman geçirme sıkıntın yok sahurla iftar arası dinlenirsiniz. Yurtta Kaç kursiyer var azsa fazla iş olmaz şöyle düşün 250 kişiyle uğraşmak var bir de 100 kişiyle...
Hazirlarsin gerekirse internetten bak 30 kişiye ne kadar malzeme ile yemek yapılır çorba yapılır ben hiç bilmediğim yemeği bile İnternetten bakıp yapıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Napacan enazindan eline para gecer azda olsa mecbur olan ihtiyaclarini giderirsin
Aşçı yardımcısı ne iş yapar
Yardim eder getir gotur aslinda senin icinde iyi yemek yapmayi ogrenirsin
Ama yatılı bide bu Kur'an kursları neye bağlı
Olsun canim iyi iste eve gitip gelme sorunun olmaz
Ozelmi kur
Evet
Canim hangi sehirdeki evin uzakmi oraya
Aynı şehir ama yer uzak
Bak bide yer uzakmis gel git sanada sorun olur yol parasi sana kalir bence enzindan 1 ay magisini Alana kadar calis zorluklari gore gore hayatin nasil oldugunu gormen icin iyidir
Teşekkür ederim bu kurslar diyanet mi bağlı
Ozelde olabilir ama diyanetin konturolindeler
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim canım soracagin kafana takilan sohbet icinde istersen ozele yaz
çalış para kazanmak helaliyle ne güzel işin iyisi kötüsü olmaz beden ile değilse anladım sen onu
ben çalışırdım mecburen. hiç yoktan iyidir
Ama yatılı bide Kur'an kursu
olsun
Git çalış bacım tecrübe kazanırsın.
Ama yatılı yani iftarı sahuru ya ne zaman dinlenecm
Yatılı yolda zaman geçirme sıkıntın yok sahurla iftar arası dinlenirsiniz. Yurtta Kaç kursiyer var azsa fazla iş olmaz şöyle düşün 250 kişiyle uğraşmak var bir de 100 kişiyle...
20 kişi
10 da hoca
İş olacağını sanmıyorum git hemen.
Bir söz vardır duymadın mı bacım "bedava çalışmak boş durmaktan iyidir."
Pazartesi gidcm ama aşıcı hafta sonu gelmiyck 30 kişi nasıl yemek hazırliyayn
Hazirlarsin gerekirse internetten bak 30 kişiye ne kadar malzeme ile yemek yapılır çorba yapılır ben hiç bilmediğim yemeği bile İnternetten bakıp yapıyorum.
Aşağıda yorumda diyanete mi bağlı bu kurslar yazmışsın cemaat yurduysa uzak dur.
Çalış bnce
Kur'an kursu ama
Ne olmus
Yatılı bide sahur işleri olur işi zor olurmu
Biraz çalışırsın beğenmezsen çıkarsın. Sahur şu an her yerde car
Yo hani aşçı yardımcısı ya uyku uymasm sersem olurum gün boyu
Uyursun illaki. Birkac gun bak bnce
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır az
E ne yapmalıyım