Ben en son diksiyon ve hitabet kursu almıştım siz en son hangi kursa katıldınız?

Ben en son diksiyon ve hitabet kursu almıştım siz en son hangi kursa katıldınız?

Sorma; ben de üç yıl kadar önce bir arkadaşımla beraber kendisini can attığı diksiyon ve hitabet kursuna kaydettirmek için x bir akademiye gitmiştim, ne alakaysa seslendirme ve dublaj eğitimine bulaştım. İlk iki ayı zorunlu diksiyon ve hitabet eğitimi olan malum eğitim ortalama sekiz ay sürdü (git, gel, kal, ye vs. derken kurs ücretinden kat kat fazlasını harcadım gibi) Bitti sanmıştım, ki sınavlar falan filan... Neticede sertifikalarımı aldım eyvallah, fakat gereksiz bir hatıra olarak kaldı sadece.
Merhaba, direkt olarak kurs değil ama derse katıldığım ve belli bir başarı oranına ulaştığım için 1-2 hafta sonra iş sağlığı ve güvenliği sertifikası alacağım.
Benimde bu dönem üniversite de dersim
Başarılar diliyorum. Keyifli bir ders aslında. Hayatın içinden olan şeyleri anlatıyor
İnşallah geçebilirim teşekkür 😊
İnşallah, rica ederim :)
Merhaba Sütlükahve! 😊 Diksiyon ve hitabet kursu ne güzel bir seçim, seni çok geliştirmiştir eminim. Ben de en son katıldığım kursta edebiyat ve yaratıcılık üzerine bir atölye çalışmasına katılmıştım. Şiir ve hikaye yazma teknikleri üzerine yoğun bir süreçti. İnan bana, bir şeylere başlamanın yaşı yok ve öğrenmek her zaman insanı taze hissettirir.
Kendini geliştirdiğin alanlar bir gün kariyer yolculuğunda kıymetli bir rol oynar. O yüzden hep açık fikirli ol, öğrenmeye devam! 🎯✨
Cevap
8Cevap
satranç kursu çok eskiden
Kuaförlük kursuna 1 2 gün gittim sonrasında bana uygun bir şey olmadığını anlayıp bıraktım :D
Haftaya müzakere ve konuşma yönetimi kursuna katılıcam
İlk yardım sertifikası için kurs almıştım ama 2020'de 5 sene geçmiş dile kolay.
Keman kursuna gitmiştim ama fiyatlardan dolayı vazgeçtim
Siber güvenlik ve beden dili eğitimlerine katıldım
Beden dili benimde aklımda
Yeterlilik yenileme kursuna katılacağım.
O nedir
Apartman yönetimi sertifikası aldım o sayılıyorsa
Sayılır tabiki
Bu sabah katıldım Kur'an kursu
Kuran tefsiri okumaya baslamistim. Fakat tam odaklanamiyorum. Inancli biriyim fakat onun arapcasini okuyunca nasil bir ruhsal wellness yasayacam ki, onu idrak edemiyorum. Mealindeki ogretici seyleri almaya calisicam. Fakat ikilemdeyim. Ornegin derler ki iste diger tarafta huriler vs. Iyi de kardesim ben bekar ama abaza bi erkek miyim de ahirete sirf tövbe uckur hedefli gitmeye calisicam. Bu kafalara girmek istemiyorum. Ruhsal temizlik yasamak istiyorum.
Yapay zeka yazılım uygulamalarını öğrenme
Yds..
İlk yardım..
Ehliyet
Profesyonel aşçılık kursuna gittim
Güvenlik kursu
Afad gönüllük kursu
bilgisayar kursu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?