2 gün önce covid + olduğumu öğrendim ve evde karantinadayım. Ateşim yok. Koku duygumu kaybetmedim. Tad almakta da problem yok. İştahım da yerinde. Sadece burnum akıyor ve bazen öksürüyorum. Sabah diz kapağım hafif ağrımıştı ama ciddi değildi.
Bu hastalığı geçirenlere soruyorum. Nasıldı? Tecrübelerinizi anlatırsanız ve önerileriniz varsa memnun olurum.
Aranızda covid geçiren var mı? Tecrübeleriniz veya önerilerinizi anlatır mısınız?
Geçmiş olsun ben de geçirmiştim koku kaybım vardı 1 hafta halsizlik öksürük devam etti sonra da çok şükür iyleştim bu arada zencefilli süt tüketebilirsin öksürüğe iyi geliyor inşaallah bir an önce iyileşirsin iyi geceler💫
Değişiyor demek ki ya da kullanılan süreye görede değişebiliyor olabilir ya da ben çok şanssız lanetli biri olduğum içinde olabilir kaç yaşından beri kullanıyorsun?
Şaşırdım. Çünkü beklemiyordum. Enerjim vs gayet yerindeydi. İnsanlarla pek de yakınlaşmıyorum daha pandeminin başlarından beri. Dikkat ediyorum yani. Öğrendiğim gün 10 km yürüyüş 5 km koşu yapmıştım.
Aslında ben temaslı oldupum için covid olduğumu biliyorum. Test yaptırmamıştım. Dolayısıyla ilaç verilmedi. Ama kan sulandırıcı, c vitamini takviyesi ve antibiyotik kullanıyorum. Abim sağlıkçı da
Benim sadece arada burnum doluyor. Yarım saatte bir öksürüp mukus çıkarıyorum işte. Sigara içtiğim için sabahları zaten öksürürdüm ilk 5 dk falan. Bana süpriz oldu covid olmam.
En İyi Cevaplar