Fal tecrübelerim :) Sizin önerebileceğiniz var mi?

Kadikoy Sevgi Kafe SU FALI : BERBAT. Çok suratsız bir kadın, müşteriyle hiç ilgilenmiyor. Ben çok hevesli gittim. KADIN BENDE HIC BIR B*K BILEMEDI. Anca sorularla bana fal baktı. Cevaplarima gore yorumladi. Olumsuz bir faldi, samimi olduğu surece olumsuz olması sorun degil. Fakat, terapi gibi gelmedi hic. On goruleride cikacagini sanmıyorum ama zamanla göreceğiz.

Birgul hanim KAHVE: Tatlı, sempatik bir kadın. Hiç paracı degil. Gecmis ve su an ki durum icin baya baya doğru tespitler yaptı, umarım öngörüleri çıkar. Ne olumsuz bir faldi, ne pembe tabloydu. Gayet gercekci bir yorumdu. Sevgi hanimla dedikleri çelişti. Ongoruleri çıkar insallah :)

Nalan Ucan SU FALI: BOMBOS komsu teyze fali gibiydi. Telefonda baktı bana 5 dakika bile bakmadı. rezalet. Paraya yazık.

Binnaz ablada:
Izlem Baktiroglu KAHVE: COK SASIRTICI bir faldi cunku onun benim hislerini okuduğunu gercekten hissetim. Sanal olmasina ragmen enerjimiz tuttu bence. Umarım on görüleri çıkar ama umutlu degilim.

Alev Tansel KAHVE : SOK OLDUM falimi okuyunca çünkü gecmise dair o kadar doğru tespitlerde bulundu ki, benim bile unuttuğum seyleri hatirlatti. Çok nokta atislari oldu. Tarih vermesi biraz sasirtti beni. Umarım on görüleri tutar cunku olumlu bir faldi ve Izlem'in dedikleriyle tamamen uyuştu. Sanki anlaşmalı attılar falları, o derece.

Turgut Bicakci TAROT : Puani yüksek olmasina ragmen, pek iyi degil. Enerji meselesi, enerjimiz uyuşmadı ve baktigi fal'da ilk dedikleri ve sonu biraz çelişti. On görüleri cikmadi, su an yeni birine aşık olmam lazımdı hiç alakası bile yok. Ama baya detaylı yazmisti, o konuda hakkini yemiyim.

Yani sonuc olarak belirsiz ve verilen tarihlere daha var :) Benim icin tarih onemli degil, sonuc onemli. Fakat, ben falcıların gelecegi bildigine pek inanmıyorum, kadere inanmadigim icin, bazı seyler bizim elimizde. Bilemiyorum falcılar gercekten gelecegi görebilir mi?

Sizin fal tecrubelerinizi merak ediyorum :) Lütfen buraya yazsanız çok memnun olurum...
Sevgiler ve saygılar :)
Fal tecrübelerim :) Sizin önerebileceğiniz var mi?