Doğdumdan beri şişmanım hiç bir zaman zayıf olmadım sürekliliğim olmadı değil oruç hayatla ilgili hiç bir şey yapmak bana uymayan şeyler , Sabah kalktığımda her zaman aç oluyorum öneme ne gelirse yiyorum et den ve koladan vazgeçemiyorum ama bu böyle gitmez kilolarım yüzüden her sabah kabus görmekden annemin seslendiğinde cevap alamasından korkar oldum olduk.. kendimi ev ortamında nasıl durdurabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayran süt ve su hariç içecek tüketme
Hayatına süt ve yoğurt ekle
Porsiyonları küçük tabağı dolduracak şekilde yap
Akşam yemeğin et öğle yemeğin sadece çorba salata olsun
Aralara sevdiğin meyvelerden ekle 2 porsiyon günlük
Su iç
Spor için haftada 3 gün 45 dk yeter
Bunları bir gün denedim ama midem öyle alışmış ki salata çorba yoğurt yediğim zaman doyurmuyor hiç kusacak gibi oluyorum en fazla 1 gün dayanabildim , hayatta hedefim olmadığı için böyleyim spor yapsam içimden gelmiyor
Bak ben de öyle oluyordum başlarda ama 2 gün dene sonra cidden alışırsın tadına ben yaptım 83 ken 66 yım şu an yeni tatlara açık ol cidden çok güzeller
yeni tatlar derken
Yemem dediğin meyve sebzeler çorba yap farklı ekmek tercihini siyez tam buğday çavdar üçlüsünde değişe değişe yap süte tarçın katabilirsin kahvaltıda yulaf meyve süt tercih edebilirsin arada baya geniş ya bu konu destek almak en mantıklısı konuşup anlaşarak
süt en son zaman içtim onu bilmiyorum ya , destek nerden nasıl alınır onu da bilmiyorum ki
Diyetisyene gidebilirsin spor için kasma cidden arada yürü yeter yağ oranı azalınca ağırlık verirsin böylesi daha sağlıklı zaten kalp için özellikle
Diyetisyen para ister ama , ya yürümek de bir yandan yiyorum fayda etmiyor
Devlet hastanesi parasız...
Sağlığının %70 i yediğin %30 u hareketliliğin derler
Sporu arka plana at ama ne yediğin cidden önemli
Başla bitir cidden zor değil
Ben yavaş yavaş yapıyorum mesela yavaşladı benim de ama yarıladım güzel yani değişmek gerçekten
Sorunda orda işte ben kendimi sevmiyorum özgüven eksikliği var hastaneye gitmek randevu almak şunu şunu yapmak bana zor geliyor anlayamacağım şeyler gibi yabancı hissediyorum kim götürcek araç yok bilmem ne her şey bir sorun bende sadece diyetisyen değil piskolog da lazım bana 9 yıldır bu hayatı yaşadıkça delirecek gibi oluyorum bazen... Zayıf olmak değişmek güzelde nasıl olacak bu işler az önce yine aç kalmakdan korktum gittim tavuk , kola , çikolata aldım her gün yapıyorum bunu..
Seninle gelebilecek kimse yok mu destek olabilecek
yok ailem de kendi tıkırında İster düzel ister düzelme modundalar neşen bilir
Anladım uygulama vs de sana yardımcı olabilir ama çaban olmalı sağlığın için başla ve bitsin
17 yaşında 113 kiloya çıktım şu an 20 yaşında 68 kiloyum
Hedefin gayretin var ki ondan
Zorlandım ama aç kalınca zayıfladım ve bide kahve içtim baya. kahve kilo vermeye yardımcı olur
bilemiyorum ne yapsam