+1 yılBiraz geç kalınmış bir şey ama tedavisini yine olabiliyorsun. Ailen sen doğduğunda bilmiyor muydu? Onlar bilmese bile doktorun biliyordur hiç mi söylemedi? Bu tip şeylerde aile çocuğunun erkek mi kadın mı olmasını istediği sorulur ve ona göre tedavi uygulanır. Lisede biyoloji dersinde görmüştüm bu konuyu. En büyük hatan yıllarca utanman olmuş keşke bu olguyu fark ettiğin an doktora gitseydin. Farklı doktorlara gittim demişsin ya kadın olacakmışsın ya da böyle kalacakmışsın galiba. Gerçekten bu seçeneklerden başka seçenek yok mu? Gerçekten üzücü bir durum. Ama biliyor musun takmamalısın kendini erkek olarak hissediyorsan öyle davran. Bırak göğsün büyük olsun. Bırak vücudun kadınsı olsun kime ne bundan. Kendinle barışık olduktan sonra kimin ne dediğinin bir önemi yok yeterki kendini sev, vücudunu sev, her şeyini sev. Bırak el alemi bana ne der demelerini. Sen kendini sevdikten sonra kendinle barışık olduktan sonra koy bir taraflarına onların. Mesela o boşluktan kurtulmak için psikolojik destek alabilirsin kesinlikle tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
En İyi Cevaplar
Hangi cinsiyetin bedeninde yaşamak istediğine bakar. bazı insanlar iki cinsiyete de ait hissetmiyorlar kendini, bu şekilde kalmayı tercih ediyorlar. Tedavisi bulunamazsa bile bunun bir cinsiyet çeşidi olduğunu bilmen lazım, kendini ikisine de ait hissetmiyorsan da cinsiyetsiz değilsin. Biraz rahatla, seni destekleyen insanlar olduğunu bil, dünyanın sonu gelmedi ve bu değiştirilebilir bir durum. Bu konu hakkında daha fazla araştırma yapman lazım ve ne olursa olsun dışarıdan ne olursan ol sen sen olarak kalacaksın bu yüzden seni bu durumundan dolayı küçümseyenlere kulak asma.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle
Merhaba, korkma olabilir üzgün olabilirsin ama yapacak bir şey yok kabullenmen gerek ilk kendin alisman önemli kimsenin ne dediğine asla bakma bu senin hayatın yorumlardan okuduğum kadarıyla vulva varmış şöyle yapabilirsin kadın olmak zorunda değilsin göğüs kısmını estetik ile kucultebilir ondan sonra sorun kalmıyor vulvada gorunmuyormuş zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılKan geliyor ayrıca vucudumda bir kadına benziyor daha çok yaş ilerledikçe
Soran+1 yılÇift cinsiyet tek çesit değil benim vulvam penisim ile bağlantılı tam üstünde oldugu içinde sıkıntı yaşıyorum
Soran+1 yılAnladım ama zaten göründüm
Soran+1 yılKeşke
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ne olarak hissediyor isen, o cinsin üreme organını tut, diğerinden kurtul. Önce bi kendine gel. Gerekirse psikolojik destek al. Kendini dinle ve tanı. Zamana ihtiyacın var
66 Yorumla
Soran+1 yılErkek hissediyorum ama doktor ya kadın olucan ya da böyle kalıcan diyor
- +1 yıl
Daha farklı doktorlara da görün
Soran+1 yılGöründüm
- +1 yıl
O doktorlar para alıyor senin fıtratını değiştirmek için sakın uyma onlara paralı asker onlar.
Soran+1 yıl@Poncikkk98 anladım
- +1 yıl
@Poncikkk98 fıtrat değiştirmek günah değil ayrıca o hüsna ona hiç günah değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Benim bildiğim kadarıyla kişi kendini hangi cinsiyete ait hissediyorsa tamamen ona dönüşüm sağlanıyor. Bunun yanında hormon tedavisi görüyor falan. Bir doktorunda kalkıp sana kadın olmalısın demesi çok gerçekçi gelmedi bana. Bu dönüşüm psikiyatri, dahiliye, ürolog vs.. pek çok alan doktorunun görüp değerlendirip karar vermesi gereken bir durum. Bir de senin isteklerinde burada büyük önem arz ediyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama işte durum anlattığım gibi
- +1 yıl
Yahu o doktorlar sahtekar para alıyorlar fazladan yeminleri boşa tedavi etmiyorlar zsten hiç.
Soran+1 yıl@Poncikkk98 biraz öyle
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun birincisi ayıp birşey değil senin yaptığın birsey değil kimseden utanma sakın istediğin gibi davran karşındaki kişi sana kalkıp birsey söylediğinde hiç birsey deme zaten karakteri tam olan bir insan öyle şeyler yapmaz kısacası utanma
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Nasıl anladın peki?
+1 yılTürkiye'de doğuştan gelen bir durumu aşmak bile çok zor, yorumlarda bir kez daha görmüş olduk. Fakat hangisi ağırlıklıysa onun üzerine ameliyat olunuyor diye biliyorum. Neden erkek olmak isterken illa kadın diye tuttursunlar ki.. Belki şu anki görünümün öyle olduğu içindir. Ama daha fazla doktora görün 1 2 tane ile sınırlı kalma derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol zaten hep arıyorum
Öncelikle psikolog kontrolünde olman gerekiyor bu süreçte. Sonrasında gerekli hormon destekleri ve estetik ameliyatları ile istedigin sonuca varabilirsin. Günümüzde bunu aşmak kolay ama psikolojik olarak seni zorlayacaktır. Mutlaka bir uzmanla görüşmen gerekli. Ayrıca utanmanı gerektiren bir durum yok. Her şeyden önce kendini sev kardeşim. Gerisi önemli değil 🌿🏹
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dedigin gibi rahat olabilsem
+1 yılHiç endişelenme sen interseksüelsin ve hissettiğin cinsel kimliğin içindesin yani istersen rahmini aldırıp tamamen erkek ''bedenine'' sahip olabilirsin ya da penisini ve testislerini aldırıp tamamen kadın ''bedenine'' sahip olabilirsin. Yani bunca yıldır kendini hangi ''cinsel kimlikte'' hissediyorsan hala o' sun.
124 Yorumla
Soran+1 yılPenisimin altında vulva varmış doktorun dediğine göre vulvayı almak için penisi almak gerekliymiş
- +1 yıl
yani hiçbir cinsel organın olmayacak öylemi?
insanlar böyle doğabilir ama bu bir hastalık değil yani hayatındaki işlerini veya seks hayatına olumsuz bir etki göstermez
Soran+1 yılKadın olursam üstüne yapılabilirmiş erkekte ise normal sekilde olmazmış
- +1 yıl
önemli olan sesin ruhsal cinsiyetin
- +1 yıl
sen ne hissediyorsun buradaki önemli soru bu!
- +1 yıl
sanayiye gidip parça değiştirmiyorsun
Soran+1 yılBen erkek hissediyorum ancak vucudum farklı
- +1 yıl
hayır şöyle düşün annen hollandalı baban fransız ama sen fransız hissediyorsan baskın taraf geçerli kabul edilir
Soran+1 yılÖyle ancak benim öyle bir sansım yok
- +1 yıl
ben bu durumu çok normal karşılıyorum sen gayette erkeksin! sadece fazladan bir önemsiz bir organın var aynı 4 kollu doğan çocuklar gibi
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- +1 yıl
ya da hangi cinsiyette hissediyorsan osun
- +1 yıl
şimdi vucudun oluşturduğu bir fazlalığı hayatına yansıtmamalısın
Soran+1 yılYa çift cinsiyetli kalıcam ya kadın olucam keşke başka sansım olsa
- +1 yıl
şunu dikkatlice incelersen güzel olur img-s1.onedio.com/.../...3cc5698c2ba40f6ba24f.webp
Soran+1 yılHiç fikrim yok
- +1 yıl
hangi terimi anlamadın sor bana
Soran+1 yılErkek olamam ya böyle kalıcam ya da kadın olucam
- +1 yıl
Cinsel Yönelim:hangi cinsiyeti çekici bulduğun demektir 3 türü vardır heteroseksüel:karşı cinse karşı hissedilen romantik ''ve/veya'' cinsel çekimdir.
Cinsel Kimlik kendine baktığında ben kadın/erkek/cinsiyetsiz hissediyorum dediğin şeydir
Cinsiyet: sadece senin cinsel organınla alakalıdır. 3 türdür: eril/dişi/hermafrodit (interseks)
işte hepsi bu adar şimdi anladın mı?
Soran+1 yılAnlıyorum ancak benim sorunum biyolojik
- +1 yıl
cinsel yönelim: hangi cinsiyeti veya cinsiyetleri romatik ''ve/veya'' cinsel anlamda çekici bulduğunla alakalıdır. 3 türü vardır:
heteroseksüel: karşı cins insandan romantik '''ve/veya''' cinsel anlamda çekici gelmesidir.
biseksüel: hem karşı hem hemcinsinden romantik '''ve/veya''' cinsel anlamda çekici gelmesidir.
homoseksüel: hemcinsinden romantik '''ve/veya''' cinsel anlamda çekici gelmesidir.
bazı psikoloji kitapları panseksüel ve devamının olduğunu söylerler ama temel olarak 3 tane kabul edilir üniversitelerde
Soran+1 yılAnladım hetroyum
- +1 yıl
eğer insan psikolojisi ile ilgili sorun olursa öğrendiklerim kadarıyla cevaplamaya çalışırım
Soran+1 yılPeki sağ ol
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun hangisine duygusal olarak yakınsan diğer organı aldırabilirsin gerekli hormon hapları ile gerekirse destek verir doktorlar adet kanamasına benzer kanaman varsa yumurtalık gibi kadınsal üreme organlarını alabilirler dünya da tek değilsin son da olmayacaksın ama çözüm yolları var göğüsün büyümeye başladıysa estetik olabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca toplumu da biple sen bu dünyaya bir kere geliyorsun 1 kere yaşayacaksın elalem ne der diye düşünüp durma sakın elalem kendine baksın önce illa penise veya vajinaya ihtiyacın yok kendini tanımlaman için ruhun ne diyorsa o sende ruhunla bedenini birleştirmek için destek alacaksın
Soran+1 yılTabi
+1 yılKardeşim allah yardımcın olsun sanırım bu genetik rahatsızlığın bir tıbbi ismi vardı unuttum en fazla da Hindistan da oluyor bunun tedavisi ile ilgili sağlık bakanlığının duyarlı olması gerekmektedir bu durumda olan arkadaşlar toplumdan dışlanıyor bu üzücü bir durum sanırım Türkiye de benzer durumda olanlar var bu konuda asla kendinden utanmamalısın tıbbi bir çözümü var zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Hakkında Hayırlısı Olsun O zaman, Umarım Yeni Cinsiyet Kimliğin de Başarılar dilerim
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Tanıdığım bir arkadaş vardı sosyal medya da canlı yayın yapıyordu sanırım doğarken çift cinsiyetli olmuş 15 yaşından sonra kadın olmuş, bana eski fotolarını gösterdi, inanamadım, ama şimdi 26 yaşında güzel bir kız :)
Soran+1 yılKimiş o
- +1 yıl
şimdi şöyle anlatayım kardeşim, younow diye bir canlı yayın platformunda tanıştım, fakat bu kız farklı yerler de de yayın açıyor, Kızın ismi Funda, bana dedi ben önceden erkekdim ama çift cinsiyetliydim dedi inanmadım güldüm kanıt için yayın da eski fotolarını gösterdi :)
Soran+1 yılNick ne
- +1 yıl
CananTube olarak giriyorlar aslında Younowda Annesi açmıştı sonra kızları girdi yayın açmaya başladı, ben fundanın önceden erkek gibi yaşadığını bilmiyordum yanlış anlama kız zaten kadın mış farkına 15 yaşında varmışlar baya bildiğin mutlu bir kız :)
+1 yılVücudunun kadınsı olması, senin bu yaşına kadar erkek bilinmeni bir kenara bırak. Kendini hangi cinsiyette hissediyorsun? Kadın olarak mı mutlu olursun yoksa erkek olarak mı? Bu senin suçun değil kendini suçlama. Kendini ait hissettiğin cinsiyet neyse o yönde tedavi olabilirsin diye umuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke erkek olabilsem
umarım "kız olsam hepinize verirdim kanka" diye ortaya laf atmamışsındır :) şakası bi yana üzücü tabi kimse istemez böyle bir durumu ama hayat ne gösteriyorsa onu yaşa... dünya kadar servetin olacağına fındık kadar... olsun yeter diye boşa dememişler. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılAilenle bu durumu konusabilirsin çok zor bir durum ve tek başına karar verirsen ilerde pişman olabilirsin aynı zamanda piskolojik destek alabilirsin doğru karar vermeni kolaylaştırır belki, zaten hangi bölüm ilgileniyor bu durumla bilmiyorum ama uzamanlari dinleyebilirsin, görüşlere baktım sanırım kadınlığa daha yakınsın erkek olarak kalman zor öyle anladım, kadın olmak da okadar kötü değil zaten hormon tedavileri ile kadın gibi hissedersin muhtemelen
09 Yorumla
Soran+1 yılPsikologlar kadınlığı öneriyor ama işte
- +1 yıl
Kadın olmak çok da kötü değil yani neden istemiyorsun
Soran+1 yılyıllarca erkek olarak yetiştim
- +1 yıl
Evet çok zor durum ama pek elinde olan bir şey değil yani bunu daha önce neden farketmedin kaç yaşındasın?
Soran+1 yılvulva dışardan görünmüyor penis görünüyor
- +1 yıl
Kanama oluyor demişsin oyuzden dedim
Soran+1 yılPenisten geliyor ama
- +1 yıl
Umarım pişman olmazsın kolay alışırsın hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç gerilmene gerek yok. İntersex bireyler genelde arada kalıyorlar senin gibi. Fakat zaten cinsiyet olarak erkek cinsiyetine daha yakınsın sanıyorum ki. Ona göre hastanede rahmini aldırsan diğerlerinden pek farkın kalmaz. Veya ameliyat olmak zorunda da değilsin. Toplumsal cinsiyet kalıplarında olmak da zorunda değilsin. Sonuçta bu senin doğal halin. İstediğin gibi yaşa. Sonuçta seni bu şekilde kabul eden aklıbaşında birilerini bulabilirsin umarım
316 Yorumla
Soran+1 yılVucudum kadınsı ancak
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerin vb var mı
Soran+1 yılVar maalesef
Cevap sahibi+1 yılGöğüsler alınabiliyor aslında ve cinsel organın için bayağı bir operasyon geçirmen lazım
Cevap sahibi+1 yılVe rahmin alınırsa penisin de alınması gerektiğini yazmışsın. Tekrardan penis yapmak çok zor diye duymuştum ve fakat başarılı olanlar var iyi bir doktor seçimi önemli
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şöyle düşün kadından erkeğe dönüşüp cidden başarılı olanlar var. Sen neden olamayasın ki?
Soran+1 yılİki kere olmuyormuş
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılYani öyle olması için iki kere penis drğiştirmem gerek o da olmuyor vucuda
Cevap sahibi+1 yılBaşka yerlere sordun mu belki de penisin alınmadan halledilebilir
Soran+1 yılSordum tabiki
Cevap sahibi+1 yılPeki rahimi hiç almadan sadece göğüslerini aldırarak yapabilir misin? Veya ek hormon tedavisi falan
Cevap sahibi+1 yılDış görünüş olarak kendini kötü hissetmezsin belki o şekilde
Soran+1 yılGögüsleri aldırırım ancak hormon almam onu almadan işe yaramazmış
Cevap sahibi+1 yılSesin peki nasıl kadınsı mı
Soran+1 yılHayır
Eğer paran varsa yurt dışına da gitmeni öneririm, türk doktorlarına bok atmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece kendin için en iyisi neyse onu yap erkek mi kalmak istiyorsun git kim başarabiliyorsa ona ameliyat ol ki sonradan pişmanlık yaşama insanın vücudu en büyük travmasıdır bu süreçte de psikolojik desteği ihmal etme her ne kadar burdan dert etme desem de fayda etmez her şey once kafanda başlar kafanda biter bu işler de öyle hemen şak diye olmaz çok uzun bir süreç iyice araştır bak gerekirse para da biriktir geçmiş olsun demiyorum çünkü bu bir hastalık değil sadece senin için her şeyin en iyisini olmasını diliyorum güzel kardeşim canını sıkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların vajinasında da aslında gelişmemiş penis var sendeki penis gelişime devam etmiş aslında sen kadınsın... Doğru mu anladım?
Yoksa Vajinan dışarıdan bakınca hiç yok mu. Penis seni aileni yanılttı erkek hissetmene neden oldu, İlk defa doktorda mı öğrendin onu anlayamadım..15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle brni ve ailemi yanıltı vucudum kadın içimde vulva var ancak vulvanın üstünde penis var
Cevap sahibi+1 yıl@Seray96p klitoris aslında penislesmemiş kısım işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, lütfen beni yanlış anlamayın ve lütfen sorumu cevaplayın. Yani bu zamana kadar farketmemişseniz, aslında virçoğumuz böyle olabilir miyiz? Bunu nasıl anlıyorsunuz yani 18 yaşa yakın biris için. Belirtisi nedir tam olarak? Tam bir cahilliğimden soruyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirsiniz ben röntgende öğrendim
Cevap sahibi+1 yılYani ben 16 yaşındayım diyelim. Her özelliğim erkek ve erkek kalmak istiyorum. Yani öyle şey mi olur? Size de gerçekten sabır versin ALLAH, ben ne diyeceğimi bilemedim bir sürü görüş var diğerleri daha sağlıklı bilgiler vermiş. Bir de size böyle saçma saçma sordum ama tekrar söylüyorum gerçekten bilgisizliğimden, arama motorundan da sonuç çıkmadı pek.
Soran+1 yılSorun değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada soru açmanı doğru bulmuyorum ben olsam açmazdim yanlış anlama yargılamiyorum senj bazı ağızi boş laf yapan insanlar seni yorumlarıyla kirabilir
Sakın üzülme tıpta herşeyin çaresi var yeterki sen iste ama paran olması gerekiyor parayı veren düdüğü çalar hesabı
Bilmiyorum Allah yardımcın olsun elinde olmayan birşey sonuçta umutsuzluğa kapılma dua et01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bir çözümü olss
+1 yılÖncelikle ben bunu çok kez duymuştum. Şuanlık sanırım en azından senin için çözümü yok vulva penise baglı oldugu icin ama ileride cozum yolu bulunabilir. Kadın olmak istemiyosun sanırım, bu sekilde devam et hayatına. Rahmin var mı peki
14 Yorumla
Soran+1 yılVar ramim
Soran+1 yılRahim
- +1 yıl
Anladım. Annen baban ne diyor bu duruma
Soran+1 yılİaaaaaj@ erkek olamıyorsan kızımız ol diyor
#Bonjour
Kendinle barışık olmalısın. Kim ne der diye asla düşünme, başkasının değil senin ne istediğin önemli. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa ve mutlu ol. Umarım güzel bir hayatın olur. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle.11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Merhaba , bulunduğun ikilemi anlayabiliyorum az çok. Sağlığın açısından kadın organının kalması gerekiyor galiba. Doktordan hormon bastırıcı almayı denedin mi? Anladım ki tamamen kurtulamazsın peki kabul edip hormon tedavisi görsen. Kan gelmesinden şikayetçi isen kadın doğum haplarını kullana bilirsin. Tabii ki doktor kontrolünde. Kontrol hapları kan gelmesini engeller hormon tedavisi ise göğüslerinin büyümesinin durmasını. Aklıma gelen tek çözüm bı.
21 Yorumla
Soran+1 yılmalesef bunlar tam bir çözüm değilmiş
+1 yılSenin için zor bir durum olmalı. Utanması gereken kişi asla sen değilsin. Asıl utanması gerekenler doğuştan gelen özelliklerin yüzünden sana kötü yorum yapanlar. Moralini bozma tanıdığın sen hala sensin. Ve en önemlisi vücudun sana ve birçok kişiye garip gelse de kendini sevmeyi öğren. Eğer kendini seversen kötü yorumlarla ve olumsuzluklarla başa çıkman daha kolay olur. İstersen destek de alabilirsin. Umarım her şey senin için iyi ve güzel olur 🌼
21 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Öncelikle çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla biyolojik olarak erkek olamıyormuşsun öyle istiyormuşsun sonuna kadarda hak veriyorum sana ama senin için daha sağlıklı olan kadın olmaksa zaten hormon tedavileride görecekmişsin galiba kendini tamamen kadın hissedeceksin yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılKadınlık korkunç geliyor
Olay sadece biyolojik cinsiyet değil, kendini erkek olarak görüyorsan erkek olarak yaşamına devam et bence. Sendeki bu durum genetik bir bozukluk sonucu oluşmuş ama sen kendini bu bozukluğa göre şekillendirmişsin. Psikolojik tedaviye kesinlikle devam etmeni diyebilirim sadece. Önemli olan zihnen iyi durumda olmak, ameliyat prosedürleri hakkında çok bilgim olmadığı için maalesef yorum yapamıyorum. Tekrardan geçmiş olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılkeşke biyolojik olarak erkek olabilsem
Soran+1 yılkeşke basit olsa
yani intersekssin, dünyada ve türkiyede birçok interseks birey var. kendini yankız hissetme. belki interseks bireyler için dayanışma grupları vardır, bir araştırmanı öneririm. bu soruyu ciddi bir şekilde bu siteye sormanın pek yardımcı olacağını sanmıyorum, çoğu kişi bilgili değil bu konuda. iki cinsiyetten birini de seçmek zorunda değilsin doktorlar aksini demediği taktirde.
umarım her şey iyi sonuçlanır senin için11 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol
Yanlış anlama ama eğer seni çok rahatsız ediyorsa bu durum bir uzman pskoloğa görün ve yardım al bu utanılacak bir şey değil psikolojik olarak iyi olman için.
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten randevu aldım
Soran+1 yılUmarım
+1 yılHepimiz bir cinsiyete mahkumuz senin ayrıcalığın var! Genelde yorumlar bu bir bozukluk birini seç filan diyor. Hasta ya da lanetli değilsin. Yaradılışından gelen bir farklılık.
Bazı kültürlerde hermafroditler kutsal kabul edilir, saygı görürler. Sakin ol ve bir karar vermeden önce bu yeni özelliğini iyice öğren. Senin gibi başkaları ile tanış. Biz senin halinden anlamayız ki. ☀️01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılBu bir hormonal bozukluk aynı şey eşcinsellikte de var ama ikisini karıştırıyorlar. Enerjini düzenleyici dişil eril dengesini bulmada yardım edecek kişiler var onları bul
015 Yorumla- +1 yıl
Erkek hissediyorsan erkek kal. Çünkü fıtratının olanı o. Emin ol dediğim gibi enerji tedavi edici insanları bulursan düzelirsin. İstersen örnek de atarım.
Soran+1 yılat
- +1 yıl
Cem sabuncuoğluna bir danış halini anlat erkek gibi hissediyorum öyle görüyorum ama 2 organ taşıyorum doktorlar böyle böyle dedi ben ne yapabilirim tedavi yönteminiz nedir bunun için de danış bu adama inşallah yardımcı olur inşallah. İnancını kaybetme. Bana haber edersin cevap gelirse hakkında hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Cenksabuncuoglu böyle yaz instsya
Soran+1 yılPeki sağ ol
- +1 yıl
Dediğim adamla konuştun mu ne dedi?
Soran+1 yılKonuştum
- +1 yıl
Yazdığını mı söyledi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Bana takip isteği atmak istersen konuşuruz
Soran+1 yılSağol ama konuşmak istersn burdan yazabilirsin
- +1 yıl
Yardımcı olamadım üzüldüm 🥺🥺🥺
Soran+1 yılEvet maleseff
Herkes ben dahil kadın olmak için can atıyor sen erkek olmak için can atıyorsun gerekirse diğer illerede git eğer herkes aynısını diyorsa bence kadın olmak daha mantıklı
013 Yorumla
Soran+1 yılbir çok yere gittim kadın olmamın uygun oldugu söyleniyor bilmiyorum
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılmecburen kadın olcam o zaman
Soran+1 yılpek sansım yok
Soran+1 yıltoplum
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin
Kadın doğum uzmanı bi arkadaşım var böyle vakalarla karşılaştığını söyledi, büyük ihtimal sen kadınsın vajinanın üzerindeki mikropenis normalde büyük o yüzden erkek sanmıştır ailen
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılBen senin yerinde olsam kadın olurdum üstad ama seçim senin tabi,
en önemlisi sağlık hangi cinsiyet senin zihinsel ve fiziksel açıdan rahatsız ediyor ise onu terk etmelisin.01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Nasıl davranman gerektiğine sen karar ver. Ki bence vermişsin de. Şu ana kadar erkek gibi yaşadıysan öyle yaşamaya da devam et.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiyolojik olarak ne olacak
Psikolojik ve tıbbi destek alabilirsin geçmiş olsun, nasıl nerden öğrendin
28 Yorumla- +1 yıl
Çok çok çok çok ama çok üzücü bir durum
Soran+1 yılVucudumun değişimini bir noktada gizleyemedim ve her ay kanamam olması da bir noktada belli oldu
Soran+1 yılSağ ol
Soran+1 yılİkisinede sahibim kadınlarla ait vulvanın üstüne erkek penisi var
Soran+1 yılTravesti mi olucan başımıza diyorlar erkek olamıyorsan kadın ol diyorlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılDostum lütfen bana mesaj at bende hemafrodit olduğumdan şüpheleniyorum. Bu benim en büyük hayalim nolur özelden mesaj atar mısın? Dosum lütfen gerçekten çok ihtiyacım var konuşmaya seninle lütfen diyorum nolur
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılkimseye özelden atmıyorum ama sorun varsa burdan yaz
Cevap sahibi+1 yılHemafrodit olduğunu nasıl anladın? Yani evde kendi kendine anlamanın bir yolu var mı?
Soran+1 yılDoktor açıkladı
Cevap sahibi+1 yılhangi testi yaptın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı din alimi ne görün. Büyük bir kanaat lideriyle konuş ona danış duasını al. Mübarek evliyaullahdan büyükler var. Onlar dini yorum getirsin bu işe ondan sonra mürşide teslim ol mürşit ara bul... Mürşit siz yaşanmıyor
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Byn_Batuk bilimin halledemediklerini , din alimleri hallediyor.
Nice evliyaullah şu an yaşıyor. Kerametleriyle ortadalar. Doktorların şifa bulamadıklarını, mürşidi kamiller şifa buluyor. Bunu çok gördüm , duydum. Çeşit çeşit insanlardan çeşitli mursitler tanıdım. Amansız hastalıklara şifa Allah'tan ve ona ulaşmanın yolu dostlarında.
Soran+1 yılAllah allah
- +1 yıl
@Byn_Batuk bilim neyi çözüyor bir anlatsana şu hormon bozukluğuna tedavi bulabiliyorlae mı? Bomboş bir insansın zavallı
Cevap sahibi+1 yıl@Poncikkk98 Bilimin çözemediğini din alimleri (evliya) çözüyor. Arayan bulur diyorlar siz bir mürşit arayın, ondan dua ve çözüm isteyin. Hakiki mürşit duası makbuldür. Çözüm bulur. Ne kerametler ne mucizeler yaşandı bu dünyada. Herşeyin bir çözümü vardır. Doktor çare bulamıyorsa mursitin duası çare bulur
- +1 yıl
Evet bu doğru hatta İslam dinine mensup metafizik enerji olayları ile iyileştiren çok adamlar çözmüş işi.
- +1 yıl
@Poncikkk98 ne yaşıyon kanka
+1 yılBunu izlemistim bir videoda psikolojik destek almalısın bence en azından ne yapman gerektiği hakkında
01 Yorumla
Soran+1 yılAldım zaten
Kendini nasıl hissediyorsan o doğrultuda sana hormon tedavisi uygularlar
Çözümü doktor lakin hangi bölüm bakıyor bilmiyorum01 Yorumla
Soran+1 yılZaten uzmanına gittim istedigim erkek ancak kadın organını almak için erkeklik organınıda aldırmam gerek
çift cinsiyeti olmak doğuştan öğrenilir zaten. hem vajina hem penisini vardır. sne nasıl daha yeni öğreniyorsun o nasıl iş
03 Yorumla
Soran+1 yılRöntgen de çıktı vulva penisin altındaymış vucudumda yaşım ilerledikçe kadınsılaştı
Soran+1 yılVucut çok önemli
Regl olmuyor muydun yani? Bunu taaa önceden anlaman gerekti. Bir şey yapmana gerek yok hayatına devam et.
09 Yorumla
Soran+1 yılOluyor muşum ancak ben onun regl oldugunu bilmiyordum
Soran+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılPenisim den kan geldigi için aklımın ucundan geçmedi
Soran+1 yılSöylemedim korkudan
Soran+1 yılİyi geceler
+1 yılİmkanın varsa erkek olarak kal. Zira bu ülkede kadınlar hep öldürülüyor.
35 Yorumla- +1 yıl
biyolojjik ve hormonel olarak uyumu neyse o şekilde yaşaması en uygunu olabilir ama psikolojik tercihler de önemli lakin senin şu yorumu yazman, tavsiye niteliği değil de cinsiyetcilik üzerinden ayrım yapmayı gösteriyor sizin için türkiye de 41 milyon 698 bin 377, erkek şiddete meyillimi? kadın cinayetlerine elbet de üzlüyoruz da şu tavsiyen pek hoş değil
- +1 yıl
Burada yaptığım tüm erkekleri kötülemek değil, bunu önceden belirteyim. Ancak kadınların öldürülmesindeki artış da gözler önünde. - +1 yıl
onu biliyorum benim de bir eleştirim var bu kadınları öldüren canilere de yeterli ceza verilmiyor, bunlarada bir el atılmalı ikincisi ise bu olaylar yüzünden ülkemizde de kadın erkek arası cinsiyet eşitsiliği bireylere manipile ediliyor yani bir kadın artık bir erkekden şüphe duyuyor her gördüğü erkeği gözünde sapık tacizci cani olarak algılıyor buda kadında güven eksikliği pompalıyor, basın da bunu başarmış durumda yakın gelecek de bu durumlar yaşanırsa daha kötü günler bizi bekliyor ne kadar da kadın katili canavarları cezalandırsan da bu cinsiyet eşitsizliği polemiği çığ gibi büyüyecek
- +1 yıl
Bu konuda sana katılıyorum.
- +1 yıl
bende sana katılıyorum da yalnız otobüsler de toplu taşımalar da bir bayan gördüğüm de boş koltuk varsa hemen saygımla ona veririm ordan kalkar ve uzaklaşırım. turizm de çalışıyorum ben bile azda olsa psikolojik olarak etkilendim, genellikle kız arkadaşlarım yabancı uyruklu türk kızları ile bile sıradan bir arkadaşlık kurmak bile istemiyorum.. ortalık bozuldu abim,
+1 yılÇift cinsiyetli nasıl olunuyor? Daha doğrusu çift cinsiyetli olduğunu senden önce doktor nasıl biliyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gidip gerekli yardımı almalısın bu doğal bir şey dünya da örnekleri çok
43 Yorumla
Soran+1 yılGittim zaten
Soran+1 yılEğer bir jinekologa gidip sorarsan çok oldugunu öğrenirsin
+1 yılgöğüslerin büyüyormu ve kkendini erkek gibimi hissediyorsun kadın gibimi
04 Yorumla
Soran+1 yılgögüslerim büyüyor ve vucudum kalçam kadınsı olarak gelişiyor ama erkek hissediyorum
- +1 yıl
tedavisi var mı peki
çükün kalka bilecek
bu kadınsılk ortadan kalkabilecekmi
Soran+1 yılkadınlıgı alamazlarmış benim durumumda
- +1 yıl
allah yardım etsin knk
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılÇift cinsiyette birini seciyorsun doktorunla konuş. Vücudun kadınsı hal aliyorsa kadın ol
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum vucudum kadınsı
Gizli Üye(18-24)+1 yılAga bee bence kimseyi umursama ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran o cinsiyette ol çok zor bir durum Allah yardımcın olsun bu süreçte dertleşmek falan da istersen yazabilirsin dinlerim
05 Yorumla
Soran+1 yılDurum cidden kötü
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek ister misin
Soran+1 yılpek konuşabilecek durumda değilim ama bir sorun varsa sor
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir arkadaşım vardı ve konuşmak iyi geliyordu ona onun için demiştim
Soran+1 yılAnladım
+1 yılKardeşim şu an kendini ne olarak hissediyorsan hangi cinsiyete yakınsan onu tercih et ve devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılO iş biraz sıkıntılı
+1 yılAllah yardım etsin bugüne kadar nasıl yaşadıysam devam et ne olacak başka
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu öğrendigimden beri iyice dengem bozuldu
+1 yılHakkında hayırlısı kardeşim. Çocukluğundan beri kendini erkek gibi hissetmen normal. Vücudundaki değişiklikler senin kadın olmanı gerektiriyor, anladığım kadarıyla. Bence hangi cinsiyet sana üreme imkanı veriyorsa onu kabul kabul etmelisin.
114 Yorumla
Soran+1 yılKadın veriyor ama insan işte bırakamıyor
- +1 yıl
Vücudundaki kadınsı değişim kaç yaşından sonra başladı?
Soran+1 yıl12 yaşında
- +1 yıl
yani ergenliğe girdiğinde
- +1 yıl
penisin kalkıyor mu peki?
Soran+1 yılKalkmıyor
- +1 yıl
erkeksi bir gelişim göstermeşsin o zaman. ergenliğin kızların ergenliği gibi geçmiş
Soran+1 yılÖyle işte
- +1 yıl
Bu konuda sana katılıyorum buna benzer genetik rahatsızlığı olan hastalar vardı şöyle ki doktorlar hangi hormonal faaliyetler baskın ise o şekilde karar veriyorlar eğer kadın ise o şekilde yaşaması gerekir çünkü eğer üreme için bir plesenta varsa kadın olarak uygundur
Soran+1 yıl@serdaryildirim5631 öyle
- +1 yıl
Ürolojik filmler de eğer bu plesenta varsa bu üreme için gerekli kadınlar olan şey bu senin vücudunun kadın olduğunu gösterir
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
bana göre kadın da erkek de eşittir, her zaman kadın ise bizlere verilen özel emanetlerdir, elbet de onları korumak sevmek bir erkeğin en önemli vazifesidir faakat gündeme baktığımızda durum çok farklı :)
Soran+1 yılEvet
+1 yıldavranışlarında bir değişiklik yapma bu senin seçimin mi? sana sordular mı hangi cinsiyette olacağını? utanmaya da gerek yok maalesef ülkemizde çok ters bakılıyor sanki senin isteğinde gelişen bir şeymiş gibi. Hayatına devam et arkana bakmadan
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu doğuştan bilinecek bir şey daha yeni mi öğrendin çok saçma
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında değil dışardan anlaşılmıyor
+1 yılhangi taraf agırsa oraya yönel ya da çift takıl kimse seni yargılayamaz öyle doğmuşsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geçmiş olsun Allah şifa versin. Mutlaka bir çıkar yolu bulunur üzülme. Kendini hangi cinsiyette hissediyorsan ona göre tedavi olmalısın
011 Yorumla
Soran+1 yılumarım olur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın ki?
Soran+1 yıl18 yaş
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşındaysan bunu yeni farketmiş olamazsın.
Cevap sahibi+1 yılSite sınırından dolayı mı 18 diyosun
Soran+1 yılHayır gerçekten 18 diyorum çünkü ben bende farklı bir rahatsızlık var sanıyordum
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşındasın ve regl olmaya yeni mi başladın? Bu zamana kadar farketmemen için yeni başlamış olman lazım ama
Soran+1 yılYeni değil zaten dahaönceden yazdıgım gibi başka bir rahatsızlık sanıyordum penisten geldigi için
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah memnun olacağın bir şekilde bir çıkar yol bulursun
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugune kadar belli olmayip yeni farkedilmesi cidden aklim almio neye benziyor gormek isterim tabi sende istersen
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence kadin ol
En azindan uremen bitmez
Cevap sahibi+1 yılAma sesini kadinsi yapabilmenin yolu var midir acaba
Soran+1 yılAmilyat var ama pek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılIstememen normal cunku zihnin o yonde gelisti ve herkes seni erkek olarak tanidi degisimden korkman normal
Peki bu hic mi belli olmuo disardan ya hani altinda falan derken derinin altinda mi demek istedin tasak taasaklarin altinda mi demek istedin anlamadim cidden gozumde canlanmio da google gorsellerden arattim baya degisik seyler cikio surekli
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılöyle işte
Cevap sahibi+1 yılPeki biraz anlatir misin fiziksel durumunu
Cidden merak ediorum aslinda gormek bile istiorum ama baskida kurmak istemiorum
Ozelden anlatir misin
Cevap sahibi+1 yılDurumun cidden ilgimi cekti
Soran+1 yılvucudum kadınsı gelişim gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılNasil aciklar misin? Mesela omuzlarin mi kucuk ya da ayaklarin mi kucuk? ya da boyun mu kisa? Hani ince belli cikik kalcali mis8n? Kil tuy az mi cikio falan anlatsana nolur iyice detayina inmek istiorum o yuzden ozelden konusalim demistim de
Cevap sahibi+1 yılAnlatsana
Cevap sahibi+1 yılGizliden ciksam ozelden konusur muyuz nolur
Soran+1 yılolmaz
Cevap sahibi+1 yılLutfen inan kotu bisi yapmicam ben cok merak ediorum bu durumu ilgim var nolursun
Merak etme hani fiziksel kadinsal yonun var die demiorum
Lutfen kirma beni nolursun
Cevap sahibi+1 yılGizliden hemen cikicam evet dersen
Soran+1 yılburdan yaz
Cevap sahibi+1 yılAma yani ozelden konussak
Sonucta nick isimlerle kaydolduk gercek degil
Nolursun ozelden yazim
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begencem yaz olur mu ordan beni bul
Soran+1 yılkimseye yazmıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam ozman burdan sorucam
Aynanin karsisina gec ve elinle kasiklarini kapat etrafinda donerek bedenine bak basina dikkat etmeden sadece fizigine bakarak
Sence bi erkege donusabilir mi ya da coktan kadin olmus musun?
Soran+1 yılBaktım kadın gibi
Cevap sahibi+1 yılOzman fizigini kabullenmissin yoksa bu kadar rahat itiraf edemezsin
Simdi zihnen ne durumdasin onu merak ediorum
Simdi o aynadaki halini gozunun onune getir bi erkegin sana dokunup oral anal vs vs yaptigini hayal et 1 2 dakika sonucunda
1) icinde kotu his olustu mu
2) hormonal olarak tahrik oldun mu
Soran+1 yılHoş değil
Cevap sahibi+1 yılTamam buna zihnen hos bulmadigini ve tahrik olmadigini varsayiyom
Simdi tam tersini dusunelim
Elini cek ve bi kadinin yanina gittigini dusun kadinsi haline ragmen penisinle ona oral anal vs vs yaptirmaya calistigini ama kalkmio dedin ya kalkmadigini dusun ona karsi
Bu durumda ne hissediosun
Cevap sahibi+1 yılBirsey sorucam su anda vajina gibi bir delik var mi on tarafta su an?
Soran+1 yılŞu an delik yok vulvavar penisin altında
Cevap sahibi+1 yılDisardan aslinda nerdeyse belli degil desene
Az kilolu olsan goguslerini sismanliktan bile sanarlar belli olmaz ama sonucta gercegi biliosun insanlarin ne dusundugunun onemi kalmamis olcak
Bence bu durumu yasayan birileriyle konus ve erkek olmak mi istiosun pesini birakma arastir ama cokta uzatma cunku daha cok uzarsa karar vermekte dahada zorlancaksin
Yasin 18 muhtemelen universite falan okucaksin oraya erkek gidip ertesi yil kiz olsan dikkat ceker
O yuzden kararini iyice dusun ve kendine belli bir sure tani
Kiz olmak fikrinede cok karsi durma cunku az buna odaklanip sana artilari ne olur dusunmende gerekcek onyargili olmamalisin
Ama ben senin yerine secme sansi bulsam sen hani sen seciver desen ben acilen kiz olmani onerirdim
Cunku yasin genc kendini anca toplar bedenin ve ayrica ilerde cocugunda olabilir boylece
Ayrica yeni bir cevre edinmen icinde tam kritik bi yastasin
Kabul ediorum bi erkek gibi zihnin ve ilerde bi erkekle bisiler yasama fikri sana itici gelsede bu aslinda normal bisi diyebilmelisin kendine
Cunku bu kotu bisi olsa kadinlar erkeklerle olmazdi demek ki iyi yonu var ki oluolar
Yarin 1 gunlugune kendini kadin yerine koy ne bilim ole giyin ne bilim kadin kiyafetlerine bak ilerde onlari giycen cunku ya da o tarz poornolar izle hani o psikolojiye gir odanda 1 gun gecir ole geri kalan hayatinda ole olmaya katlanabilir misin kendini ölc
Yani daha cok sey konusmak istiorum seninle ama iste msaja ikna edemedim burdan yardimci olmak istiorum
Cevap sahibi+1 yılDusundun mu
Erkek gibi yaşamaya devam et bir cinsiyetini öldürmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun Sen kendini ne olarak hissediyorsun önemli olan o dur
11 Yorumla
Soran+1 yılerkek
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşında fark ettin kadına mi benziyosun erkeğe mi degsiik geldi merak ettim sesin ince mj
115 Yorumla
Soran+1 yılsesim erkek vucudumsa 12 yaşımdan beri kadınlaşmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerin belirgin mi, birde adet görüyo musun
Soran+1 yılbelirgin görüyorum
Cevap sahibi+1 yılZor olmuyo mu ya geçmiş olsun. Erkek olabilcek misin şu an sen aslında kadın miymissin erkek mi
Soran+1 yılErkek olmaz dediler bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKadın olmak ister misin peki yaşın kaç
Soran+1 yılHayır yaşım 18
Cevap sahibi+1 yılAnladım kadın mi olman gerekiyormus erkek olma ihtimalin yok mu
Soran+1 yılŞu an için yok dediler erkeğe Araştırıyorum halla
Cevap sahibi+1 yılInşallah istediğin gibi olur
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılAilen ne diyo bu duruma şaşırdılar mi öğrenince
Soran+1 yılNe konuda
Cevap sahibi+1 yılIstiyolar mi kız olmanı falan
Soran+1 yılZaten onlar istiyor
+1 yılBurada yazılan hiçbir yorumu okumadan endokrinolog/psikiyatr/ psikolog üçgeninden bilgi al.
41 Yorumla
Soran+1 yılAldım zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerin büyükse estetik ile küçültebilirsin onun dışında hormon desteği görüyorsun ve vucudundaki kadınsı görünüm azalıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılVulva ve kanama yine devam edicek ama
Biyolojik olarak hangi cinsten hoşlanıyorsan yani mesela kadından hoşlanıyorsan erkek hormonun baskındır. Organ konusuna gelince benim bildiğim ameliyat ediyorlar yani sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke amilyatla olabilse
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini nasıl hissediyorsun kız olarak mı erkek olarak mı yani
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir şey. Travma yaratmasın sende bu durum. Sandığımızdan daha çok böyle insan varmış okuduğum bir yazıya göre
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimde vulva denilen bir şey varmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum herkesin bu Dünyada imtihanı farklı sen ise bu durumdan dolayı üzülme eğer inançlı biriysen bu durumu daha çabuk kabullenir tevekkül edersin Allah yardımcın olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılİnançlıyım ama işte
Cevap sahibi+1 yılOlsun nice peygamberler bile nasıl zorluklar çekmiş sen Allah'a sığın duanı et gerisi gelir
Soran+1 yılZaten ediyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen doğru taraftasin için rahat olsun 👍 kendini kadın gibi hissetsen bile bununla alakalı tedavi oluyorsa eğer gerekenleri yap
Soran+1 yılIhım
Cevap sahibi+1 yılTıp çok ilerledi mutlaka iyi gelişmeler yaşayacaksın
Soran+1 yılumarım
+1 yılBunun tedavisi var mı bilmiyom.. ama biryerden çocuk dogurabilecegini duymuştum.. çok üzülme.. kader buymus
01 Yorumla
Soran+1 yılöf be
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler