Icimde yasadim bu duyguyu hep ayrica kapaliligin adini lekeleyecek hic bir davranısta da bulunmadim. Hemcinslerimden de çok hoşlaniyorum. Erkeklere nazaran daha özel geliyorlar. Aslinda gayet guzel bir kızım. Tesettür mankeni olucak kdr ve kapali halimi çok daha beğeniyorum açılmayi şuanlik istemiyorum ama bu halimle beni kızlarin sevebileceginden emin değilim. Ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor bir ikilem ama sonuçta senin bedenin senin kararın. Kimseyi ilgilendirmez ve hemcinslerin içinden de ilgi duyacak vardır ama harekete geçmeleri için senin cesaretlendirmen gerekir.
07 Yorumla
Soran+1 yılBiseksuel oldugumu bilmeleri gerekir dogruyu soyluyosun ama bunu herkese nasil soylebilirim ki?
Soran+1 yılHissetigim kadinin da biseksuel olmasi lazim
Soran+1 yılZor zamanlar onu anla sonra kendini ac falan
Soran+1 yılŞu an yok. Ama hoslandigim biri vardi onceden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiseks olduğuna eminmisin? Kadın vücudundan hoşlanan hetero o kadar kadın varki. Sebebide izin vücudunuzun erkeğe göre daha temiz ve estetik durması. Sadece böyle bişeyse bu biseks değil bence. Ama duygularını sen daha iyi bilirsin tabiki. Birde zaten güzelim demişsin kapalı da olsan sana bakan çok olur merak etme sadece biseks olduğun ihtimali aklıllarına gelmez
020 Yorumla
Soran+1 yılEminim cunku duygusal anlamda kizlardan hoşlaniyorum aşk gibi. Ama bakan cok olur demissin kizlari mi kasdettin erkekleri mi?
Cevap sahibi+1 yılKızları kastettim. Kapalı kızlar bile bakar sana. Çünkü kapalı kadınlarda kadın vücudunu daha estetik buluyor. Erkekler zaten bakar 🤭
Soran+1 yılYani ozellike acik ya da kapali olmasi gibi bi istegim yok. Oyle bi ayrimim yok yani.
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım. Ama sen biseks olduğun halde sanırım bir kadın sevgili arayışındasın şu anda? Açıkçası çok var lezbiyen ve biseks hatta biseks olmasada bahsettiim gibi kadın vücudunu seven kadın ama nasıl bulabilirsin? Ben ce en kolay snaal dünyadan bulabilirisn ama güven? Orası problem işte. Lez veya biseks kadın gibi hesap açan bir sürü erkek var çünkü
Soran+1 yılEvet erkek cogu. Gercek kizlarda var aralarinda tabiki ama onu anliyorum bi zaman sonra konusma tarzlarindan falan . Kiz arkadas arayisi icinde miyim bilmiyorum ama duygusal olarak bir kiza baglanmak cok ozel hissettiriyo
Cevap sahibi+1 yılKadınlar daha duygusal çünkü. Bisekslerin duygusal olarak kadınlara daha takın hissetmeleride daha yaygın bu yüzden. Sevgilin oldumu hiç kadın veya erkek
Soran+1 yılFlörtum oldu erkek. Ciddi bi iliskim olmadi. Bi kiz arkadasimla aramizda tuhaf bi bag vardi. O kdr ajhdjasbs
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir bağdı bu 🤭
Soran+1 yılHayranlik ve hoşlanti.
Cevap sahibi+1 yılSadece bu kadar mı? Daha farklı şeyler yaptınızmı?
Soran+1 yılAçılamadim ona korktum. Emin degildim biseks ya da lezbiyen odlugundan
Cevap sahibi+1 yılHaklısın korkunda. Vücudundan etkilendiğin oldu mı?
Soran+1 yılKendisinden etkilendigime göre vucundan da tabiki
Cevap sahibi+1 yılKapalımıydı o da? Kız kıza olduğunuz için bir erkeğe göre çok daha fazlasını görmüşsündür o nun
Soran+1 yılHayir acikti. Ayrica okul ortamindaydik hicbiseyi gormedim yani
Cevap sahibi+1 yılHadi ya büyük fırsat kaçırmışsn. Yatıya falan gitseydiniz birbirinize 🤭
Soran+1 yılBirbirimizden hoslandiktan sonra neden olmasin
Cevap sahibi+1 yılHala görüşüyorsanız bir dene derim. Belki baş başayken bişeyler olur. Ama sen kapalıyken kendine güvenemiyorsun sanırım
Soran+1 yılGuvenmekten kastin ne
Cevap sahibi+1 yılGüzel bulmaz diye sidüşünüyorsun sanırım. Bu arada bildirimden sonra sayfayı aşağı kaydırmakdan elim yoruldu 😄
Sevebilirler hissettirmen lazım sadece böyle olunca seni muhtemelen muhafazakar görüp biseksüel olarak düşünmeyecekler. Yani bunun örnekleri var tek değilsin şu an istemiyorsan açılma. Her zaman istediğini yap zorlamalara göre vs karar verme.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylemem lazim cevremdekilere dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızların sevmesini mi istirsun? Eğer öyleyse zaten kapanma gerek yok ki. İçki içen birinin namaz kılması gibi olur, ya da kapalı birisinin içki içmesi gibi vs.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani icgüdusel olarak kendim hoşlandigim icin oyle bi istek oluyo tabi ama kapalılikla celiskiye dusmek de istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok merak ediyorum asla yargılamak degil amacım bir kadınla sevisirken hangi roldesin erkek mi kadın mı? Ve penetrasyon istiyormusunuz
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden soruyosun? Sen de mi biseksuelsin?
Cevap sahibi+1 yılYok yaa ben heteroyum erkekler varken kadın biraz tuhaf tarzım değil
Soran+1 yılNeyini merak ediyosun o zmn?
Cevap sahibi+1 yılÖfff tamam beee
Soran+1 yılErkke rolu yok ben zaten feminen biriyim. Erkek rolunde olmak isteyen bi kizlaa olamam heralde
+1 yılDuygusal mı cinsel mi bu cekim merak onu bi anla once sonrasını sonra düşünürsün zira gelip gecici bir heves de olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılHem duygusal hem de cinsel. Aslinda duygysal kismi daha agur bastigi cin zorluk yasiyorun
- +1 yıl
Kapalılık ya da acıklık işin baska bir boyutu. Yani toplum baskısı vs her türlü kapalıda olsan acıkta olsa tepki görüyorsun zaten. Ama işte alışılmısın dısındaki duygular yasamak cok zor umarım gelip geçicidir
Soran+1 yıl20 yasindayim ya
- +1 yıl
Daha cok küçüksün. Ama bence en bastan bi psikolojik yardım al prf yardım her zaman iyidir. İçinde yaşayarak bunu daha da büyütme cıkılmaz hale getirme
Soran+1 yılPsikasirte gittim. Bana bunun dogal ve normal oldugunu soyledi. Hayavnlarda bile giruldugunu
- +1 yıl
Bu mu çözümü onun sacmalıga bak. Elbette doğaldır da seni buna iten seyleri neden oldugunu ya da olmaması için bişeyler yapmanı falan tavsıye vermesi gerekirken doğal diyip konuyu kapatmış
Soran+1 yılHaci hocaya da gittik birsey degismedi.
- +1 yıl
Üzüldüm durumuna. Ya tabuları yık ve kız arkadas dene hem duygusal hem cinsel belki de bekledigin gibi cıkmaz soğursun ya da bu sekilde içine ata ata yaşa
Soran+1 yılYa istek atabilir miyim
- +1 yıl
Atabilirsin 👍
Soran+1 yılTmmdir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insan karşına çıktığında anlarsın zaten, o zamana kadar bu duyguyu içinde yaşayacaksın, çaresiz.
04 Yorumla
Soran+1 yılValla catladim icimde yasamaktan yokuş asagi gidiyorum artik hahzhahhs
- +1 yıl
acele edilecek konular değil, daha beter dibe çökersin. hem yaşın genç, sabret biraz, ne bu acele :D
Soran+1 yılAhgsuahshaha.
- +1 yıl
Hayal dünyasından devam şimdilik. Yaş tahtaya basma sakın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılseni sevmemelerinden çok. bi olduğunu düşünemeceklerdir.. tahmin edemezler.. yoksa senin gibi olup bi olanlarda vardır illaki..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin. Tanidiktan sonra falan belki ama bunu söylemeyede cok cekiniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin gibi düşünen kapalılar da vardır illa açılmama gerek yok bu bi cinsel tercih die ya da kapalı tercih eden bir çok kişi var
010 Yorumla
Soran+1 yılIki yoldan birisini seçerim ben ikisini aybi anda idare etmem. Bende insanim ve duygularim var. Ama kapali tercih eden kim var onu anlamadim?
Soran+1 yılÇok var diyosun kapali olanlar mi bunlar?
Soran+1 yılAvrupa da yoktur bence cok kapali olup biseks olan kizlar 😀
Soran+1 yılAvrupa da 3 kizdan 2si bisekstir zaten
Soran+1 yılFantezi mi yonelim mu
+1 yılKominist, ateist, atatürkçü, şeriatçı vs ak partiliyim sorun olur mu sizce?
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geciyosun ciddi misib
- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkabak çiçeği gibi açılmalısın .
senden çok mevcut . kinder sürpriz yumurta kapalılar01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun çok mevcut oldugumuzu
+1 yılOlabilir kapalı olman hicbirseye engel değil sadece daha çok dikkat çekiyorsunuz bu ulkede
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil bi dikkat?
- +1 yıl
Yani dışarda yaparsan bazı şeyleri olmaz
Soran+1 yılBircok seyi hatta bir seyi degil
- +1 yıl
Şimdi burdan pek konusamiuprim. mumkense şey yaparsan
- +1 yıl
Burdan bazı şeyler yazınca zazan çok çıkıyor o yüzden
+1 yılKonuşsak mı biraz? İlla açılman gerekmiyor ki çoğu gizli gizli yaşıyo zaten
05 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında farkettin kızlara da ilgin olduğunu
Soran+1 yılLise yillarimda emin oldum 16 yasinda flndim
- +1 yıl
Duygusal ilgimi arzusalmıydı
Soran+1 yılIkisi de
- +1 yıl
Gel bi konuşalım işte ya sapıklaşmicam söz valla
+1 yılHoşlandığın kişiye açılmak kendini ifade etmek en doğrusu
010 Yorumla
Soran+1 yılOnun da biseksuel olup olmadigini bilmeden bi adim atmadim suana kadar
- +1 yıl
Açılmadan anlayamazsın ki
Soran+1 yılAnlayamam tabi ama korku da oluyor gidip soyler mi yayar mu
- +1 yıl
Denemen gerek veya ben sana layık birini istersen
Soran+1 yılIstersemm?
- +1 yıl
Bayan
Soran+1 yılNasil bulcan
- +1 yıl
Bir arkadaşım var biseksuel
Soran+1 yılFeminen mi
- +1 yıl
Biraz
+1 yılBiseksuel lik konusunda fikir sahibi olduğumu sanmıyorum, ama bence on yargılı olmamalısın hayat senin hayatın istediğin gibi yaşamak senin elinde mutluluk ta senin elinde hayatını gerektiği gibi yaşarsan bencede açılmana gerek klamayabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zmn kapali olup her halti yiyen olurum
- +1 yıl
Ne alaka senin özelin bu zaten ulu orta yaşamıyorsun zaten özelini
Kim için kapandın Allah için ise seni yolundan kimsenin çevirmesine izin verme Rabbim sana nasip eder senin için hayırlısı olanı kimse için açılma onlar açılmanı gönlüne değil yanına yakışasın diye istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya kapalisin ve dinimizce hos gorulmedigini biliyorsundur ya biraz daha dusun ya da dusuncek bisey yok diyosan acilmak daha mantikli tesettur adini lekelemektense
11 Yorumla
Soran+1 yılSen biseksuel misin peku?
Keşke senin gibi kapalı bi eşim olsa. Ne güzel zamanlar geçirirdik, hayatı çok güzel yaşardık.
01 YorumlaBence degilsin ne halt yemek istiyorsan acikta kapali da yiyebilirsin kime ne
034 Yorumla
Soran+1 yılHalt yemek biraz kaba olmadi mi
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılYok.
Soran+1 yılBaya bildigin hoslandim hemcinslerimden duygusal ve cinsel manada biseyler yasayacak firsatim olmadi sadece
Soran+1 yılIste bulsam yasicam zaten o konuda bi tereduttum yok.
Soran+1 yılSanmam hayir
Soran+1 yılO daha buyuk sorun olmaz mi ya
Soran+1 yılEvlenirsem falan .
Soran+1 yılYine de anlasilmiyo mu
Soran+1 yılGenisliginden ne bilim
Soran+1 yılYani fantezi cok ama o an ki partneriimin ne istedigine de bagli
Soran+1 yılStrapionla girenler falan var
Soran+1 yılParmak zevk verir mi?
Soran+1 yılNe kdr ileri gidebilir ki parmak ne kdr kalin olabilir? O p*rno pek inanma bence
Soran+1 yılHaciabi dil mi hahahhshahha? Sen kiz arkadsdina yaptin galiba
Soran+1 yılKendilerinden gecmislerdir muhtemelen
Soran+1 yılUçurmak kahuagsuahs yani bilemedim burdan anlatamazsin bnce
Açılıp saçılmakla alakası yokki, bu arada P olan var mı burada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok istersen amacına ulaşırsın rahat ol
Sen sadece kendi kendini bellı et00 Yorumla
+1 yılEşine söyle evlenirken kesin
06 Yorumla
Soran+1 yılSen ister miydin biseksuel b ies
- +1 yıl
Kapalı istiyorum evlilik için ama biseks asla istemem
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yani heto varken neden bi olsun
Soran+1 yılSeni kizla aldatmasindan mi korkuyosun
- +1 yıl
Yoo ben yapamam sadece bana ilgisi olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke karım olsan sana ne güzel kizlar ayarlarım varya
013 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin?
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddiyim inan
Soran+1 yılKarina başkalarini ayarlaman tuhaf değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBaşka kızları ayarlarım ama erkek olmaz
Cevap sahibi+1 yılBuda benim fantazim. canim
Soran+1 yılErkegi bende asla istemem zaten. Ama ben kizlarla duygusal seyler yasamayi kasdetiyorum
Cevap sahibi+1 yılOda olur cinselde olur ama benim karım olcan
Cevap sahibi+1 yılSen anliyon mu beni bu konu özel senle konuşmak isterdim
Soran+1 yılBaska kizlarla ask yasamama izin verir miydin
Cevap sahibi+1 yılEvet verirdim ama bazı şartlarla ya diyorum gel konuslaim
Soran+1 yılCik gizliden
Cevap sahibi+1 yılYaz
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum seni
Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Senin gibi kapalı birini mutlaka bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılOzellikle kapali olsun diye bi arayisim yok
Soran+1 yılBana bakalar mi sncr
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden erkekler değil kızlar?
08 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de var. Ama kizlar daha fazla
Soran+1 yılSurekli
Soran+1 yılYani isin tuhaf tarafi hoslanma ve asik olma gibi icgudulerim d var
Soran+1 yılYok canım o kdr kitlikta falan degilim benim olayim duygusal daha cok
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden böyle yanlış düşünüyorsun ki herkes herkesi sever aile baskısı ile mi kapandın peki
02 Yorumla
Soran+1 yılBelirli bi yastan sonra söylenmeler başlıyo hadi kapan kizim kapan gibi. Benim de oyle oldu aslinda. Ve duygularimi kamcilamakta zorluk yasiyabiliyorum ama biseks ya da lezbiyen kizlarin kapali kizlardan hoslanacaklari konusu şaibeli ya.
Soran+1 yılTamyam dur istek atim
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılAçılma bu bir engel değil.
00 Yorumla
+1 yılZevkini çıkar hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüelim ve iyi ki inanç gibi dertlerim yok
15 Yorumla
Soran+1 yılInanci da geçti bu artik kapalıyim yani. Duygusal mi cinsel mi bu cekimin?
Cevap sahibi+1 yılİkiside
Soran+1 yılErkekler ne konumdalar peki?
Cevap sahibi+1 yılBiseksüelim işte ikisinede ilgi duyuyorum
Soran+1 yılYani kizlar daha mi fazla erkekler mi demek istemistim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl kızlardan hoşlanıyorsun 🤔
024 Yorumla
Soran+1 yılKarakter çok onemli benim icin kimyanin tutmasi. Dis gorunus olarak diyosan esmer kisa boylu genelde hep oldum
Cevap sahibi+1 yılDolgun fizik dikkatini çekiyor mu ilgini daha doğrusu
Soran+1 yılCekiyor tabi😀
Cevap sahibi+1 yılYaş kaçtı 🤔 büyük meme büyük kalça seviyorsun yani 😂
Soran+1 yılHhahahhaah. Deli. Yani kizlara o gözle degil de daha çok duygusal anlamda bakiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma büyük göğüs çok güzel çekici değil mi cinsel yönden seni baya çekmez mi 😂 hep duygusal olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılDeğil mi kankaaa 😂 hem yaşın kaç demiştimm
Soran+1 yılCekiyo tabiki ahhshaha ama kizlarin goguslerine baka baka gezmiyorum genelde yani hahzjajsjs 20
Cevap sahibi+1 yılÇevrende hiç oldu mu şunun göğüsleri çok güzel keşke olsam gibisinden 🤔
Soran+1 yılYaaa ciddi olsana ya jahsjajs keske olsam derken bu arada?
Cevap sahibi+1 yılCiddi değil miyim jsjdjs yani göğüsleri ilgini çeken görmek dokunmak istediğin oldu muu
Soran+1 yılOldu tabi Hoslandigim kiz.
Cevap sahibi+1 yılAma sorum öyle değil göğğüs veya kalçasından dolayı ilgini çeken oldu mu büyükmüş güzelmiş keşke olsak gibisinden
Soran+1 yılOldu oluyo hala 😀
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam konuşsak muhabbet etsek biraz ne dersin 🤔😂
Soran+1 yılYa senin derdin fantezi ya
Cevap sahibi+1 yılYok ya valla ondan değil bu durumu merak ediyorum diye ciddi söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olduğun an engellersin yaa
Soran+1 yılBak bastan soyliyim sana hicbi kizla bisey yasamadim erkekle de yasamadim hani benden ogrenecegin pek bisey yok bnce
Cevap sahibi+1 yılYa zaten ondan değil fikirlerini öğrenecem sohbet muhabbet sende sorabilirsin istediğini
Cevap sahibi+1 yılE hadi yaaa
Soran+1 yılCik gizliden
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılAttim istek
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı olup bunu yaşayan da var:)
033 Yorumla
Soran+1 yılŞahit oldun mu?
Cevap sahibi+1 yılBiseksuel olduğunu bildiğim arkadaşlarım oldu, tanıdığım kadınlar da oldu diyelim:)
Soran+1 yılKapalilar miydi peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet boşuna mı söylüyorum:d bir şeyler yaşayanlar da oldu yani sadece ilgi de değil
Soran+1 yılKimi buluyolar nerden bulmuslar ya?
Cevap sahibi+1 yılArkadaş ortamından bulan da vardi sanaldan da:)
Soran+1 yılPeki bulduklari feminen kizlar miydi yoksa erkeksi olanlar mi
Cevap sahibi+1 yılFeminen ağırlık olarak diyebilirim erkeksi tarzları pek yoktu:)
Soran+1 yılBulduklari kizlari diyorsun dimi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılOnlarda kapali seviyomus demek ki vay be jahzhajs
Cevap sahibi+1 yılKonuşma anlaşma beğeni olunca önemi kalmıyor ki bazısı daha güvende hissediyo kendini:)
Soran+1 yılSadece benim icin aciliyo gibisinden mi dhkajsjs
Cevap sahibi+1 yılAhaha yok ya zihin olarak diyelim gerçi o da olabilir bak sen söyleyince mantıki geldi,:d
Soran+1 yılZihin olarak nasil olucak ki
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim daha rahat hissedebilir hani, dışarıdan bakıldığında dikkat de çekmezler mesele kapalı birinden beklemezler çünkü:)
Soran+1 yılEvet kapali birinden bencede beklenmez pek acik kizlarinda alninda yazmiyo sonucta dimi
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama algı dediğim gibi daha çok:) bir de işte güven figürü gibi yani kapalı olunca o var. Bak sende ne kadar rahatladın sakince konuşabiliyorsun bu konuları sorun etmeden:)
Soran+1 yılAçiklar konusamiyo mu hayatim?
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyor, ama sen soruyu sorarken düşünceli bir halin vardı diyorum ama konuştukça rahatladın diyorum:)
Cevap sahibi+1 yılBaşka soruların da var mı:)
Soran+1 yılDüsunceli halimi de anlarmis🥰 Bu sitenin adini erkekler cevaplasin diye degistirsenler bencr
Cevap sahibi+1 yılAhaha niye:)
Soran+1 yılErkekler daha iyi ya. Daha anlayislilar nedense
Cevap sahibi+1 yılAnlamak zor değil soruyu sorarken histen hise geçmişsin:)
Cevap sahibi+1 yılOnların anlayış nedeni biraz farklı tabi.. :d ama cevap konusunda evet daha çok cevap geliyor
Cevap sahibi+1 yılSoruların bitti galiba
Soran+1 yılYoo dusunuyorum ama bulamadim
Cevap sahibi+1 yılİstersen gizliden çıkayim oradan da sorarsın:)
Cevap sahibi+1 yılİstersen tabi
Soran+1 yılCik bakalim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılAttim
+1 yılnasıl mutlu olacaksan öyle yaşamalısın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu duyguyu içinde yaşamalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılSuana kdr hep oyle oldu zaten
Soran+1 yılKismeye anlatmadim cevremde zaten
+1 yılHayir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe hayir?
+1 yılAynen devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende biseksüelim konuşalım mı
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasin?
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma bir süredir girmiyordum
Cevap sahibi+1 yılburada mısın konuşalım mı
Soran+1 yılGizliden cikman gerek
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum
Cevap sahibi+1 yılBurdaysan çıkacaktım zaten
Soran+1 yılTmmm
Soran+1 yılSen at mesaj xperim yetmiyo
Cevap sahibi+1 yılAyarlardan düzeltir misin yazamıyordum
Cevap sahibi+1 yılYazamıyorum*
Cevap sahibi+1 yıl2 dakika aç geri kapat
Cevap sahibi+1 yılXper yetiyor aslında
Cevap sahibi+1 yılNiye yazamadın ki
Soran+1 yılXper yetmiyo sen yaz
Cevap sahibi+1 yılDedim ya iki dakika aç yazma şeyini sonra kapat
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonusmak istermisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSen benden daha cok istiyosun galiba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendiniz bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılDr gorun
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahha.
- +1 yıl
Öylede sevilir ama açılmana gerk yok ki var mı?
Soran+1 yılBeni seveni nasil bulucam peki?
- +1 yıl
Herkesin aklında bu soru zaten
Soran+1 yılYa tuhafina gidicek ama lezbiyen olup kapali kizlardan daha cok hoslandigini soyleyen birine bile rastladim
- +1 yıl
burada bir çok şey gördüm emin ol şaşırmıyorum artık
+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem