Ama tat ve koku da zayıflama var koku hiç alamıyorum Tat ise tam yeterli seviyede değil hemen hemen 3 haftadır gelmedi sizce kalıcı mı yoksa geç mi geliyor Korkuyorum 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭
Geçmiş olsun. Ben de 5 ay önce geçirdim tat ve koku alma duyuma hiçbir şey olmadı, herkeste tat koku kaybı var bende aşırı eklem ve bel ağrısı vardı sadece bir de kusma vardı.. Tat ve koku kaybı da zamanla geçer diye düşünüyorum kalıcı değildir bence.
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifalar versin tekrar ile karşılaştırmamayı nasip etsin Allah'a şükür böyle bir durum geçirmedim ama geçiren insanın oradan biliyorum yakın zamanda bir tanıdığımız koronoviris olmuştu adam diyor ki kemiklerin ağrısından kendimi camdan aşağı atacağız dedi ve dün itibariyle aynı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gittiğim arkadaşımın koronoviris olduğunu öğrendim annesi halasına ev taşımak için gitmiş oradan kapmış eve getirmiş dolayısıyla o da tat ve koku sıkıntısı çektiğini söyledi umarım tekrar olmaz Allah şifa versin.
insanlar esmerleşiyor, korkmana gerek yok sadece et, vitamin ve mineral ağırlıklı şeyler tüketmeye çalış. ayrıca eski sevgilini de koyma biraz vefalı ol
Bi yerde okudum düzenli olarak keskin kokuları koklayarak hasar gören sinirleri eğitebiliyormışş ne kadar doğru bilemiyorum denemedim ama çok takılıyorsan bu konuya dene istersen