Sağlık Hangisinin kalçası daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Büyük mü küçük fit mi Fit küçük olan Büyük olan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisinin kalçası daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle fit.Büyük göğüs ve kalçaya kimse merak salmamalı bence. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl bence de. neden herkes inek popoluyu beğenmiş anlamadım Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Zevksizler :) Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Resimdeki Kardashian gibi değil. O iğrenç görünüyor. 0 0 Yorumla
softpoft Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl bişeyde fit olmayıversin be kalçada eksik kalsın göz zevkimiz bozulmasın :D 0 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl fit küçük olan taşşş😍😘 1 3 Yorumla Soran +1 yıl bence de. neden herkes inek popoluyu beğenmiş anlamadım Yorumla Tilson +1 yıl klasik türk erkegi koca meme koca sevdikleri içindir😂 Yorumla Tilson +1 yıl İlk resimdeki kız tam sevdiğim fiziğe sahip💋 Yorumla
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl küçük daha güzel bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bence de. neden herkes inek popoluyu beğenmiş anlamadım Yorumla KimimBen48 +1 yıl İnek seviyorlar demekki 🤣 Yorumla
YalanAroması Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Büyük olanınki çok kötü diğeri daha iyi 1 5 Yorumla Lewandowski34 +1 yıl nasıl kötü kıskanma Yorumla Soran +1 yıl @Lewandowski34 plastik onun popo ve evet kötü bencebde. iyi mi şimdi bu? Yorumla Lewandowski34 +1 yıl bu kötü de fotodaki iyi Yorumla YalanAroması +1 yıl Fotoda tayt var toplamış kalçasını anlamak çok zor değil Yorumla Soran +1 yıl aynen erkekler saf anlamıyo sgfjfkds Yorumla
seasun1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sıkı ve biçimli olduktan sonra küçük veya büyük olmasi onemli degil bence 1 0 Yorumla
plap34 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl kucuk daha hoşuma gider yirtarim orayı 1 3 Yorumla plap34 +1 yıl seninkide küçük mü Yorumla Soran +1 yıl benimki bu ikisinin ortası knk 89-90 cm falan ölçüsü Yorumla plap34 +1 yıl anladim normal seninkisi beyeniyomusun kıçını Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ortası. İlki çok küçük ikinci çok büyük sjdjsd 1 0 Yorumla
BirManyakBaşak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl küçük fit 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bence de. neden herkes inek popoluyu beğenmiş anlamadım Yorumla BirManyakBaşak +1 yıl herkez aynı değil. zevkler farklı Yorumla
Ciya_ger21 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl A siki çok büyük yağlı oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bence de. neden herkes inek popoluyu beğenmiş anlamadım Yorumla Ciya_ger21 +1 yıl Onlar nefsine düşkün olanlar bence iyi kötüyu ayırt edemezler popo hafif yuvarlak küçük olsa avuca gelse en mükemmeli odur Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 778 cevap paylaştı. Kucuk fit 1 3 Yorumla Soran +1 yıl oylayın herkes büyüğe basmış nedense fkfkkdd Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Oylamicam banane soruya anket eklemis bilerek en ustte kalsin diye dkdndjdk Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl senin ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl benimki ikisinin ortası knk 89 cm tam Yorumla Banega +1 yıl knk görmek lazım :) Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sıkı ve çıkık olmalı. 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı. Başka seçenek? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ikisinin ortası ideali sanırım Yorumla sapkalic +1 yıl Küçük güzel seçenekler var. çok büyük olması eskiden hoşuma giderdi ama pozisyon çeşitliliği açısından pek rahat olmuyor. Benim favorim yuvarlak ama çok sert olmayan kazandibi kıvamında olanlar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kesinlikle fit.
Büyük göğüs ve kalçaya kimse merak salmamalı bence.
bence de. neden herkes inek popoluyu beğenmiş anlamadım
Zevksizler :)
Resimdeki Kardashian gibi değil. O iğrenç görünüyor.
bişeyde fit olmayıversin be kalçada eksik kalsın göz zevkimiz bozulmasın :D
fit küçük olan taşşş😍😘
klasik türk erkegi koca meme koca sevdikleri içindir😂
İlk resimdeki kız tam sevdiğim fiziğe sahip💋
küçük daha güzel bence
İnek seviyorlar demekki 🤣
Büyük olanınki çok kötü diğeri daha iyi
nasıl kötü kıskanma
@Lewandowski34 plastik onun popo ve evet kötü bencebde. iyi mi şimdi bu?
bu kötü de fotodaki iyi
Fotoda tayt var toplamış kalçasını anlamak çok zor değil
aynen erkekler saf anlamıyo sgfjfkds
Sıkı ve biçimli olduktan sonra küçük veya büyük olmasi onemli degil bence
kucuk daha hoşuma gider
yirtarim orayı
seninkide küçük mü
benimki bu ikisinin ortası knk 89-90 cm falan ölçüsü
anladim normal seninkisi
beyeniyomusun kıçını
Ortası. İlki çok küçük ikinci çok büyük sjdjsd
ikisinin de yeri başka :D
Buyuk olan kötü duruyor
küçük fit
herkez aynı değil. zevkler farklı
A siki çok büyük yağlı oluyor
Onlar nefsine düşkün olanlar bence iyi kötüyu ayırt edemezler popo hafif yuvarlak küçük olsa avuca gelse en mükemmeli odur
C hiçbiri diyemem tabi. İkisi de birbirinden güzel 😊
Kalça dediğin ele avuca gelmeli
Kucuk fit
oylayın herkes büyüğe basmış nedense fkfkkdd
Oylamicam banane soruya anket eklemis bilerek en ustte kalsin diye dkdndjdk
:(
Küçük
fit küçük olan..
senin ki
benimki ikisinin ortası knk 89 cm tam
knk görmek lazım :)
Sıkı ve çıkık olmalı.
A dedim
A dedim
Salça mevzusu
küçüğü tercih ederim
İkinci resim bence
Başka seçenek?
ikisinin ortası ideali sanırım
Küçük güzel seçenekler var. çok büyük olması eskiden hoşuma giderdi ama pozisyon çeşitliliği açısından pek rahat olmuyor. Benim favorim yuvarlak ama çok sert olmayan kazandibi kıvamında olanlar 😂
Küçük olan tabikii