Merhaba sizlere harika bir tarif hazırladım emiynim hepiniz cok seveceksiniz. Hızlıca Kilo vermek isteyenler icin bagımlısı olunacak bir tarif❤️
TÜM DETAYLAR VİDEODA❤️
Hiç bir besinin veya bir içeceğin mucizevi şekilde yağ yakması gibi bir durum yoktur ne yazik ki. Böyle bir şey olsaydı şu an hepimiz manken gibi yiyip yiyip yağ yakıyor olurduk. Bu adı geçen besinler limon olsun , yoğurt olsun , bol su veya diğer ödem atıcılar bunlar metabolizma hızlandırabilir , bünyemiz de tokluk yaratabilir , kan şekerini düşürebilir , vücuda güzel faydaları olabilir ama asla doğrudan yağ yakan bir ürün yoktur. Atıyorum limon , limondan bahsedeyim vücutta ki yağların nötralize olmasını sağlar bir nevi yardımcıdır yani yağ yakımına diyet esnasında bolca tüketin denmesinin sebebi de yardımcı olmasıdır. Yağların daha kolay ayrışır hale gelip vücudunuzdan atılmasını kolaylaştırır yani. Tüm yağ yakıcı dediğiniz şeylerin aslında asıl amacı yağ yakmak değil diyet esnasında yağ yakımınıza yardımcı olmak , fayda sağlamak , tok tutmak ve doğru şekilde vitamin , mineral almanızı sağlamaktır. O yüzden kimse yağ yakan bir besin aramasın sağlıklı beslenin. Sağlıklı beslenirken tükettiğiniz gıdalar zaten vücut fonksiyonunuzu doğru oranda çalıştırdığı için yağ yakma/çalışma/enerji harcama oranı güzel şekilde o besinlerle sağlanacaktır :)
Evet neredeyse tamamını her videomda bende dile getiriyorum teşekkürler❤️
Bilimsel kanıt var mı? Farelerde mi denemişler? Tarifiniz içecek olarak vücuda zararlı değil problem yok ama bir haftada 5 kilo nerede kanıtlandı acaba? E ben bundan 3 bardak içersem on kilo mu vereceğim?
Bunun için yoğurta pek gerek yok
Ben her gün 1 bardak soda-limon yapıyorum.
Zaten burada en etkili şey "limon" - limon yağ yakıcıdır. Yoğurta pek gerek yok.
Cevap
4Cevap
Çok teşekkürler acil yağ yakmam gerektiği için hemen video açılacak 🙏
1 haftada 5 kg verdirmez. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Kilo fazlalıgına göre degiskenlik gösterir🤗
Evet daha önce işe yaradığını duymuştum. Tekrar hatırlamama sebep olduğunuz için teşekkürler ☺️
Harika cok sevindim🤗
harika emeğine sağlık
Deneyelim Bakalım :D
başka bişeyi yakmıyosa evet hjhjhjhjhjhjjh
Denerizzs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?