Sağlık Seeelaam bana yardimci olmak ister misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 yüzüme nasl uygulamaliyim ve zararlari varmıdır gül suyunun bilen ya da kullananlar yardimci olabilirlermi? Seeelaam bana yardimci olmak ister misin? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 668 cevap paylaştı. Gul suyu harika bir toniktir. Lakin gercek hakiki gul suyu. Piyasadakilerin cogu su icerisine gul esansi konusmus maddeler 2 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki icindekiler kisminda sadece gul suyu yaziyor☹ Yorumla
WattérCUK Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Selam; gül suyu sivilce ve akneleri yüzünden arındırır bir pamuk veya temiz bir yumuşak peçete ile yüzüne uygulayabirilsin :) 2 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler ❤bende senin gibi düşünüyorum Yorumla WattérCUK +1 yıl ne demek yardımcı olabildiğime sevindim ♥ Yorumla
İsimsizz2443 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Yok aşko Gül suyu yüze çok iyi geliyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler aşko❤ gece yatmadan yüzümü sabunla yikayip deniycem Yorumla İsimsizz2443 +1 yıl Aynen tonik niyetine kullanabilirsin çok faydası var Yorumla
hotterthanhelll Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl pamukla sürebilirsin gerçke gül suyu ise 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet pamukta aldim iceriginde sadece gül suyu yaziyor herhangi bir kimyasl yokmuş Yorumla
qdqueen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ben doğal kil ile bunu kullanıp maske yapıyorum. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ćok iyi fikir ❤kili aktardan mı alıyorsun gratisten falan mı? Yorumla qdqueen +1 yıl Valla canım benim köyümde doğal çıkartıldığı için oradan alıyorum 😂 ama aktarlarda ya da kapalı çarşı varsa bulunduğun yerde kesinlikle vardırBenimki katı kil. Orada büyük ihtimal toz olur ama tozla daha iyi. Katkıyı ezmek zorunda kalıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl çok şanslisin😂😂ben aktardan almak zorundayim Yorumla qdqueen +1 yıl Hhahaahhaha her aktarda vardır bence bak derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gul suyu harika bir toniktir. Lakin gercek hakiki gul suyu. Piyasadakilerin cogu su icerisine gul esansi konusmus maddeler
bilmiyorum ki icindekiler kisminda sadece gul suyu yaziyor☹
Selam;
gül suyu sivilce ve akneleri yüzünden arındırır bir pamuk veya temiz bir yumuşak peçete ile yüzüne uygulayabirilsin :)
teşekkürler ❤bende senin gibi düşünüyorum
ne demek yardımcı olabildiğime sevindim ♥
Yok aşko Gül suyu yüze çok iyi geliyor
teşekkürler aşko❤ gece yatmadan yüzümü sabunla yikayip deniycem
Aynen tonik niyetine kullanabilirsin çok faydası var
pamukla sürebilirsin gerçke gül suyu ise
evet pamukta aldim iceriginde sadece gül suyu yaziyor herhangi bir kimyasl yokmuş
Ben doğal kil ile bunu kullanıp maske yapıyorum.
ćok iyi fikir ❤kili aktardan mı alıyorsun gratisten falan mı?
Valla canım benim köyümde doğal çıkartıldığı için oradan alıyorum 😂 ama aktarlarda ya da kapalı çarşı varsa bulunduğun yerde kesinlikle vardır
Benimki katı kil. Orada büyük ihtimal toz olur ama tozla daha iyi. Katkıyı ezmek zorunda kalıyorum ben
çok şanslisin😂😂ben aktardan almak zorundayim
Hhahaahhaha her aktarda vardır bence bak derim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!