Gecmiste bana takik olan lise zamani (5-6 yil evvel) her seferinde kirmamaya calisarak reddettigim, yillar sonra arkadasima ondan intikamimi alicagim evlense de cocuga karissa da diyen (bu kisi bi asker) ama bana hicbir yerden ulasmayan, arkadasimi bana ulasmak icin masa olarak kullanmak istedigini ve asil amacinin benimle beraber olup beni ortada birakmak istedigini soyleyen ama bunlarin sadece bir duyumdan ibaret olan durumda ne yapmali?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onun lafini sana tasiyan kisilerle de arani ac derim.. cunku senin hakkinda ha bire bilgi vs jletir ona.
Hatta yasin vs kac bilmiyorum. Onunla ayni ortam ve cevrede bulunma da sakij
Bana haber yollayacagi yerler oldugu icin bu kadar pervasizca konusuyor degil mi? Cok korkuyorum esasinda fakat bir sey yapmak istese bunca sene yapardi
Kendisini asla gormem. Şu an sehir disinda universite okuyorum. Devam eden bir iliskim var zaten uc senelik. Ne iletisime gecer ne yazar sadece bu laflar.
Bak simdi dostum. Korkun dusmanini hasmini her zaman cesaretlendirir. Yani bi halt etmiceksede. Senin korktugunu fark ederse eger daha cok rollenir. Daha cok rollernirse eger , kendini role daha cok kaptirip anlik olarak bi cahillik bir canım yapabilir. Bu yuzden onun lafini sana tasiyan herkese yol ver. Ve asla korkma. ve dik dur. Bu belli ki saplantili biri. bak kizim saplantili birine asla iyi davranmicaksin. Cunku adam zaten saplantili takinti yapiyo. senin iyi davranmani umut olarak belliyo. Bu yuzden basina yillarca bela oluyo. Bu bide sjmdi askerde iyice azmistjr sana sarmistir.
Dedigim gibi onhn lafini sana tasiyan kim varsa cikar hayatindan. Onlar gercek dost degil zaten. Gercek dost olsa zaten. O ! t onlarin yaninda senin hakkinda havlarken susturup agzinin payini verirlerdi. Kizin sevgilisi var hayatinda biri var. Defffol gt vs. Ve o adam dediklerini sana iletmezdi dusunceli bir dost. Kizin guzel giden iliskisi var bu pisligi anıp durmim derdi anlatma geregi bile duymazdi
Cok haklisin. 17 yasinda reddederken bilemiyorsun bu durumlari. Zarar verir korkusuyla hep duzgunce anlatiyorsun. Kac sene gecmis uzerinden dedigim gibi. O zamanlar ne bileyim ben bu tur seyleri dersten baska. Tek inandigim dogru duzgunce konusmak ve onun anlamasiydi. E cocukluk tabi. Arkadasimin deyimine gore arkadasim ona guya ne laflar ediyormus onun iliskisi var cok mutlu soyle boyle... Ama gel gelelim ki sonuc bu? Anlayamiyorum direkt engellese izin vermese konusmasina hic konusmayacakti. Korkum gercekten ilk basta bana sonra aileme sözlüme (dedikodu vs igrenc iftiralar) atarsa diye. Endisem diyim hatta.
Bu arada bu konuda bana bakic acisi icin tesekkur ederim. Allah razj olsun
Senin sözlün. Kalkipda havlayan birini dikkate alip senin gibi iyi bir hayat yoldasina sirt cevirecegini sanmiyorum.
Yani seni gerçekten sevip deger veriyorsa eger
Yani tabiki orasi oyle. Herk erkek bu konuda hassastir. Hicbir sekilde bir olayin icinde olmak istemem ben. Ne ailem acisindan ne sozlum acisindan. Bu gereksiz vasifsiz herkese laf atan birisi icin
Arkadaslarini uyar onunla bagi kessinler.
Ben direkt arkadasligimi kestim bu olaydan sonra. Kusura bakmasin benden ve ailemden ve sevdigim den de onemli degil
Nereli bu seni avel
Ya ne uğraşıyorsun plan mı kurmuş sen görmezden gelsen bir cacık yapamaz
Evet evet herkes oyle diyor. Hayatimda uc senedir birisi var zaten arkadaslarim kudurdugu ve sindiremedigj icin boyle diyor. Kimseye de acamiyorum. Ozellikle erkek arkadasima cunku agza alinir laflar etmemis erkek arkadasim da hic hos seyler yapmaz bu durumda. Onun da başını belaya sokmak istemiyorum asla
Memlekette ne olaylar oluyo be
Dalga gecmeyin lutfen. Ben cikamadigim icin isin icinden size soruyorum
Uzak dursan yeterli bir bok yapamaz
Degil mi? Daha fazla kurmayim kafamfa.
O insandan uzak durmalı
Zaten ben memleketime senede 2 kere gidiyorum. Şu an okuyorum. Onu ne gorur ne asla iletisime gecerim. Devam eden bir iliskim var.
Kırmamak için konuşayım falan deme sakın gördüğün yerde kafanı çevir böyle tiplere merhamet edilmez
Asllaaa muhattapligim yok. Halihazirda bir iliskim var. Olmasa da assla muhattap olmam. 17 yasimdaki halimle suanki halim asla bir degil. Ama arkamdan cok atip tutmus sinirden sindiremiyorum.
Havlayan köpek ısırmaz de geç boş ver
Adam seni rahatsız ediyor mu
Hayir. Rahatsiz etmedi simdiye kadar. Ne bir mesaj ne bi arama ne bir istek. Bloklu bile degil cunku kac sene once olmus bir sey aklima bile gelmez kendisi varligindan bile haberdar degilim
O zaman dolduruşa gelme
Dogru diyorsun. Belli ki onun da amacj beni kiskirtmak
Aynen
kızım bırak tövbe
Bos mu konusuyor
Şikayet ederek kurtulursun
Delil yokkii elimdee keske olsa. Bana ulasmiyor
Arkadaşınsa ona atılan mesajları sana atsın
Arkadasimda da ben sorun oldugunu fark ettim bu durumdan sonra. Neden bana laf getiriyor ki? Ustelik uc senelik bir iliskimin oldugunu bile bile bunu uc kez yapti. Devamli seni sordu vs. diyodu kavga ediyor asla bana boyle seylerle gelme diyodum. Kendisi nisanlaninca nihayet konusmayi birakabilmis. Oncesjnde konusmayi birakmamasi bans yapilan koca bir hataymis. Simdi daha iyi fark ediyorum. Mesajlari istedigimde aradi diyor. Ne cureetle benim hakkimda yorum yaptirabiliyor ki ona
Böyle birisi arkadaşın olamaz. Olmamalı da
Artik degil zaten. Benden uzak kalsin isine baksin. Bide 13 yillik arkadasimdi.
Umarım hakkında hayırlısı olur.