Bana yardimci olur musunuz?

Merhaba öncelikle. Ben işimi çok seviyorum ama işimdeki bir kişi yüzünden artık işi bırakma raddesine geldim. Ben büyükşehir belediyesine bağlı bir marinada çalışıyorum onun ve yaklaşık bu bölümde ise başlayalı 7 ay oldu. Bu birimde sorumlu olan bir kız var ve o kadar şımartilmis ki. Sürekli bor trip sürekli şikayet tehdit bağırma herseyi yapıyor. Beni evde olduğum zamanlar da bile arar bu yanlış şu yanlış diye rahatsız eder. Ben onu soru sormak için aradığımda Beni tatil günlerimde rahatsız etme der ya da müdüre şikayet eder. Genel müdüre yönetim kusura başkanına bile yapamıyor diye şikayet edildim. En son ocakta kavga ettik ve müdüre gittik beraber ya o gidecek ya da ben dedi. Ama bir sorun var arkamdaki torpil çok büyük bu nedenle bana zarar veremiyor. Beni gönderemiyor. Ama ben iyilikle yaklaştıkça sürekli ters bir şey yapıyor. Ben en son geçen hafta müdüre gittim dedim ki ben bu kızla devam edemem artık gitmek istiyorum. Müdür bu aralar agresif oldu evet ama zaten şu an 4 aylık hamile 3 ay daha sık dişini zaten 1 sene olmayacak dedi. Nasıl sabredecegim?

Bana yardimci olur musunuz?