Arkadaşlar sabah tartılıyorum 60.8 çıkıyorum. Sonra yemek yiyip su içtikten sonra yine çıkıyorum yine aynı çıkıyorum. Ben anlamıyorum neden tartıda oynamıyor rakamlar? Su içtikten ve yemek yedikten sonra en azından bi 100 gram artması gerekmiyor mu? Bir dr arkadaşlar bilen biri yorum yaparsa sevinirim, büyik tuvaleti yaptıktan sonra mı tartılmak gerek sabah? Yoksa yanıltabiliyor mu? Tşkler. d. d. d
Güncellemeler
+1 yıl
Tartı doğru çıkıyor arkadaşlar. Herhalde süper hızlı sindirem vücudum sayesinde aldıklarım görünmüyor teşekkürler. d. d. dd
Allah Allah normalde 1 2 kilo fark yapması lazım sabah uyandığın zaman tartılmanla gün içinde tartılman arasında su içip işiyon mu napıyon mzksmmzkzöös
Her yemek te suda şişseydin şimdiye 1 ton olmuştun
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şişme değil. Sonuöta vücuda ağırlık giriyor. Ben sadece tartının doğruluğundan süphe ettiğim için yemekten sonra bakıyorum. Ama tartıda gram oynama yok. 100 gram da mı yemedim arkadaş. d.
Evet kilolu değilim ama 3 ay önce 57 idim. Tekrardan kilo almaya korkuyorum. Bi ara 70 i gördüğüm oldu. O günden sonra 2 yıldır yediklerime falan çok dikkat etmeye çalıştım. Şimdi de baktım kilo almaya başlamışım stres oluyorum ister istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şey tart böyle kilosu sabit olan birşey. 5 litrelik su şişesi falan olabilir. Doğruysa tartı da doğrudur
tartışalım
Niye tartışıyoz mmzkzmzlös
doğru yanlış diye
Haklısınız bir bakiyim. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim deneyeceğim
@NaneLimonKekik1 tek işimiz de buydu zaten hahhshshhs
kskskksks olsun bu olsun
@soran rica ederim bol eksiler🌸
Allah razı olsun. d. tartı doğru çıkıyor. Herhalde sorun bende gıludjsgzgjkxhhkzxhk
Allah Allah normalde 1 2 kilo fark yapması lazım sabah uyandığın zaman tartılmanla gün içinde tartılman arasında su içip işiyon mu napıyon mzksmmzkzöös
Anlamadım ki hühüh. Büyük tuvaletimi yapmamştm ondn olablr mi acb d.. d. d nys ben dabahları büyük tuvaletten sonra bakam bi de hahaısbaıdnsdkssjaoaba
konu buraya kadar geldi demek
@NaneLimonKekik1 Kilo vermek için her şeye dğer. d.. d
seni tanımak o kadar çok isterim ki
@soran aynen kilo vermek mütüş bişey🤩
Kilo stresin göz kaybına mı neden oldu acaba? Bence tartıyı değiştirmeyi dene.
Olabilir efendim. Elveda tartı d. d. d.
Her yemek te suda şişseydin şimdiye 1 ton olmuştun
Şişme değil. Sonuöta vücuda ağırlık giriyor. Ben sadece tartının doğruluğundan süphe ettiğim için yemekten sonra bakıyorum. Ama tartıda gram oynama yok. 100 gram da mı yemedim arkadaş. d.
100 gram yersin ama tartı her 100 gramı göstermez
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim efendim ☺️
Tartın yanlış 😊
Valla bilmiyorum. Bakıcaz artık bgdbgsdhn. Sağolun yorum için
Boy ve kg kaç?
60.8 boyum 167
Kg ideal neden vermek için uğraşıyorsun
Evet kilolu değilim ama 3 ay önce 57 idim. Tekrardan kilo almaya korkuyorum. Bi ara 70 i gördüğüm oldu. O günden sonra 2 yıldır yediklerime falan çok dikkat etmeye çalıştım. Şimdi de baktım kilo almaya başlamışım stres oluyorum ister istemez
Olma olma ayrıca seni beğenen böyle beğensin takma kafana
rahat ol
Rahatım, sadece ben mi acaba yediklerimi hemen sindiriyorum anlamıyor 😬
ee ozaman
Kilo vermeye çalıştığım için normal olarak doğru çıksın en azından biliyim istiyorum 😁
stres yapma ya