Sağlık Koni yazan vücut tipine sahibim kaşık/armut vücut tipi olmam mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Koni yazan vücut tipine sahibim kaşık/armut vücut tipi olmam mümkün mü? Vücut ölçülerimde 80-60-83 Koni yazan vücut tipine sahibim kaşık/armut vücut tipi olmam mümkün mü? Cevapla Kaş Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aeofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Düzenli spor yapar ve beslenmene dikkat edersen olur tabii. Ama azimli olman lazım. Pes etme!Çabala. 0 0 Yorumla
Perperik62 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Ben de Koni gibiyim ama kilo alınca daha çok kum saatine benziyorum sanki. 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende ama kaşık yazan gibi olmak istiyorum Yorumla Perperik62 +1 yıl Bence sporla mümkündür. Yorumla
nonick34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Bence gayet hoş bir fiziğin var ölçülerine göre o dediğin için imkansız değil istikrarlı bir şekilde spor yaparak sağlayabilirsin 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Squat ve karın çalişrsın çok gayet olur 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 300 cevap paylaştı. Armut nasıl bir şey? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaşık yazan Yorumla 06romeo +1 yıl Hmm kalçanızın genişlemesi, göğüslerinizin de biraz daha büyümedi kazım değilmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düzenli spor yapar ve beslenmene dikkat edersen olur tabii. Ama azimli olman lazım. Pes etme!
Çabala.
Ben de Koni gibiyim ama kilo alınca daha çok kum saatine benziyorum sanki. 🙄
Bende ama kaşık yazan gibi olmak istiyorum
Bence sporla mümkündür.
Bence gayet hoş bir fiziğin var ölçülerine göre o dediğin için imkansız değil istikrarlı bir şekilde spor yaparak sağlayabilirsin
Squat ve karın çalişrsın çok gayet olur
Fitness ve diyetle olur
Koni gayet güzel bnce
Armut nasıl bir şey?
Kaşık yazan
Hmm kalçanızın genişlemesi, göğüslerinizin de biraz daha büyümedi kazım değilmi
mümkündür bence
Squat Falan yap
çok zayıfsın diyet ve sporla olablirsin