Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca eklemeyi unuttum. Sigara içiyor musunuz diye soranlar oldu, sigara içe çekiliyor pek sevmem puro içerim genelde hem daha uzun sürüyor aroması falan güzel oluyor humidorda saklıyorum harici tütün ürünü vs kullanmam. Ama puro vazgeçilmezimdir.😃
Güncellemeler
+1 yıl
İnanmayanlar var. Bu doğaldır, olacaktır, görüşleriniz için teşekkür ediyorum, şu an saat 6.30 double espressomu içerken yorumları okudum, iyi görüşleriniz için, sağolun arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alışkanlıkların çok güzel de soru garip begenmedek değistiricekmisin sanki yasam tarzını
Yo, hayır beğenmezseniz de buyum. Halimden memnunum.
👍👍
5 üzerinden puan vereceksem alışkanlıklarına ve hayat sitiline 4 eder ama ufak değişiklikler olursa daha iyi olur gebe de iyi yoldasın koçum
Bence kendi kendini mutlu etmeyi öğrenebilmiş birisin güzel bence
Sayın yüce baron Mehmet karahanlı da böyleydi mlxközöxllx
O diziyi duymuştum ama izlemedim hiç. Aslında dizilerle vakit kaybetmiyorum. Gerçekten mi 😀
Evet bi sahnede yeni gelen hizmetçiye anlatıyodu biri kılıçtı galiba hemen hemen aynı 🤣
Mehmet Karahanlimi
Efe nin babasi inanma
Dizinin ismi kurtlar dünyası mıydı?
Gerçekten aram iyi değil evimde tv bulundurmam😃
Yok vadisi
Kurtlar vadisi
Dünyaya girdi vadisinide hazirladi
Tavsiye ediyor musunuz, sonra psikolojim bozulmasın:)
Pek vaktim de yok ama😃 Birazdan tıraş olmam gerekiyor. Günü yoğun geçiriyorum.
O dönemin türkiyesini anlatıyor gerçi şimdi de aynı
Ben hiç ara vermeden izlemiştim çakırın ölümüne kadar dışarda millete artistlik yapıyordum 😂😂😂
Kv sonra kvt sonrada kvp
Birde filmleri var
Tamam izlemeyi deneyeceğim efendim. Müsaadenizle, iyi akşamlar diliyorum
@Ican1987 Baron da yoğundu mxkxödlsödk😂
@dudunmubeni hahahah
Yapmayın lütfen 😂
Böyle düşmez be kanka sjssjs
Düşürme gibi amacım yok zaten sjsj
Onlarca teklif aldım hayal dahi edilemeyecek kızlardan, reddettim. Kalitemden asla ödün vermem. Bana ulaşmak öyle kolay değildir😃😎
Yaw hehe ilahsin sen zaten.
Bu arada resmine baktım şahin k. dan senden daha yakışıklı
Bu yorumların benim için değersiz. Böyle şeylere kafamı hiçbir zaman takmadım. Bu şekilde moralimi bozabileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece gülerim 😂
tamam bol şans dostum
En kötü fotoğraf'ımı koydum oraya ayrıca 😃 İyisini koyunca mesaj kutusu doluyor. Senin yüzün dahi gözükmüyor resimde. Ama eleştiri alıyorum. Bravo 👏
tamam çok yakışıklısın kardeşim. tamam anlaştık.
Bunu söylemek için yazmadım bunları. Böyle bir niyetim hiç olmadı. Fikirler efendiler. Aklı ve bilimi ön planda tutacağız. Ben bunlara değer verdim. Sırf bunun için 3 üniversiteyi yüksek derece ile okuyorum. Neyse, başarılar sana
Sut banyosu yapmadan mi basliyorsun gune cok ayip!!!
Yaşın 23 ve hiç sevgilin olmadı vay ya ASDJKCHASJKHCDKHJASCAS
Evet, doğru söylüyorum. Yalnız utandığım için yaşımı 23 yazdım 20 yaşındayım
Guzel aliskanliklar umarim ben de erken kalkmaya alisabilirim
Aynen, birazdan yatacağım mesela.
Yürü evleniyoz kdkd
tabi gerçekse
Uzun zamandır bu düzendeyim
İnş
Yalan söylemiyorum hanımefendi. Profilim dahi gizli değil. Hem, bunlar neden anormal geliyor? Gayet doğal kabul ediyorum.
Bjsjsjsk ay niye sinirlendin ben kötü bir şey demedim evleniyoruz dedim bir de inşallah dedim kdkkd niye kızıyon
Yok kızmadım ilginiz için teşekkür ederim evlilik düşünmüyorum. Hiç sevgilim de olmadı, o tarz işleri sevmiyorum yani bir kızın hayalleri ile oynayamam evleneceğim kızı seçer, evlenirim. Şimdilik kariyerimi sürdürüyorum. İyi geceler dilerim
Üzüldüm sen bana umut verdin. Peki iyi geceler
Yahu hehehe... Zaten bende her sabah ebi tempura yemden kendime gelemiyorum (!)
Yanına da ekmeksiz California roll
Enteresan 😃 Erken kalkıp, kahve içmenin, kitap okumanın spor yapmanın ilginç bulunduğu bir dönemde yaşıyoruz. İnanamıyorum
bende lisanslı sporcuyum 6 da kalkıp koşuya çıkıyorum 2 saat antreman yapıp dusa gırıyorum normal hayatıma bakıyorum 4 farklı ensturman çalabılıyorum ben bu kadar reklam etmedım kendımı ya yok puro ıcıyomus bılmem ne trıplere bak ya don carleone sankı PUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sen yasiyorsun güzel kardesim
Çok teşekkür ediyorum 🙂
Spor kac saat yapiyorsun resimde kilolu biraz görünüyonda
Masallah :)
Ziyaaaaa