sabunlu su ile ovalamak göbek altına tas koyup yüz üstü yatmak takla açmak yüksekten zıplamak gibi gibi
benimde göbeğim çok düşer
0|0
0|0
Soran
14 gü
Ya etkileri çok kötü karnımda şişkinlik yaptı midem bulanıyor falan ve sürekli kalp atışı gibi bir şey var karnımda
Soran
14 gü
Sende de oluyor mu yemek bile yemekte zorlanıyorum
Görüş sahibi
14 gü
öyledir değişik bir rahatsızlık
yukarıdaysa aşağı doğru ovmak aşağıda ise yukarı doğru ovmak gerekir o göbek atma hissi göbeğin ortasından atması gerekir
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
14 gü
evet oluyordu iştahsızlık yapar bu arada
Soran
14 gü
Teşekkür ederim görüşün için çok sağol
Görüş sahibi
14 gü
rica ederim geçer inşallah
yaneyya | Sağlık & Diyet konusunda 101 görüş paylaştı.
Xper 7
14 gü
Gobek nasil dusuyor ki?
0|0
0|0
Soran
14 gü
nabızın normal de göbek deliğinde atması lazım ama nabız ya alt kısımda ya da üst kısımda atıyor göbek düşmesi diyorlar bana iştahın kapanıyor karnın şiş gibi oluyor miden bulanıyor vs bu tarz şeyler oluyor
• Masaj yapılması • Sıcak su uygulaması • Bardak tutma, çekme gibi yöntemlerin yapılması • Göbeğe hamur, çiğ yumurta akı, yumurta, soğan, tereyağı, kına gibi besinlerin konması
Bardak cekme yontemiyle tedavi ediliyormus
Soran
14 gü
Masaj yapıp duruyorum belki geçer diye yanlış mış demekki
Göbek düşmesinde birçok tedavi yöntemi uygulanır. Bu yöntemlerden en yaygını bardak çekme yöntemidir. Bu geleneksel yöntemle göbek deliğine bir miktar pamuk konur ve çakmak ile yakılır yanan pamuğun üzerine bir su bardağı göbek deliğini kapatacak şekilde konur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41göbek altına tas koyup yüz üstü yatmak
takla açmak
yüksekten zıplamak gibi gibi
benimde göbeğim çok düşer
Ya etkileri çok kötü karnımda şişkinlik yaptı midem bulanıyor falan ve sürekli kalp atışı gibi bir şey var karnımda
Sende de oluyor mu yemek bile yemekte zorlanıyorum
öyledir değişik bir rahatsızlık
yukarıdaysa aşağı doğru ovmak
aşağıda ise yukarı doğru ovmak gerekir
o göbek atma hissi göbeğin ortasından atması gerekir
evet oluyordu
iştahsızlık yapar bu arada
Teşekkür ederim görüşün için çok sağol
rica ederim geçer inşallah
nabızın normal de göbek deliğinde atması lazım ama nabız ya alt kısımda ya da üst kısımda atıyor göbek düşmesi diyorlar bana iştahın kapanıyor karnın şiş gibi oluyor miden bulanıyor vs bu tarz şeyler oluyor
Bak simdi baktim bunlari yapmayin diyoo:
Göbek düşmesi ardından yapılan yanlışlar
• Masaj yapılması
• Sıcak su uygulaması
• Bardak tutma, çekme gibi yöntemlerin yapılması
• Göbeğe hamur, çiğ yumurta akı, yumurta, soğan, tereyağı, kına gibi besinlerin konması
Bardak cekme yontemiyle tedavi ediliyormus
Masaj yapıp duruyorum belki geçer diye yanlış mış demekki
Aynenn yanlismis o. Bide bunu dene:
Göbek düşmesinde birçok tedavi yöntemi uygulanır. Bu yöntemlerden en yaygını bardak çekme yöntemidir. Bu geleneksel yöntemle göbek deliğine bir miktar pamuk konur ve çakmak ile yakılır yanan pamuğun üzerine bir su bardağı göbek deliğini kapatacak şekilde konur.
Çok teşekkür ederim
Rica ederimm. Acil sifalar diliyorum ❣️
Hiç duymadım bakayım
jajwkwkwjwj
Zayıfladım diye oldu zaten
Ne kadar kilon
47yim şu an
1 ayda 8 kilo verdim ve sonucunda bu oldu
Zayıfsın zaten spor yap sarkıktan oluyor
Yapıyorum zaten ya umarım geçer
Ne alaka?