Hanfendi merhaba, size bir şey söylemek istiyorum ama yanlış anlamanızdan korkuyorum. Kaba etinize kan bulaşmış onun söylemek istedim demek isterim ama. Yanlış anlaşılma ihtimalim çok fazla. Insanlık yapalım derken ismimiz sapık diye çıkabilir bu ülkede
Ben gördüysem uyarırım çünkü daha kötü sonuçlar elde edebilir. Tüm gününü geçirecekse dışarıda utanmasını istemem ve çözüm bulması için yardımcı olurum. Sonuçta tüm gözlerin ona çevrilmesini hakkında konuşmasını ve gülüşmelerini kabul edemem. Dönem dönem yaşadığımız durumlar ancak bana da söylenmesini isterim.
Uyarırım tabii ki. Bundan basit bir şey yok ki. Her şeyin bir yolu bir adabı var. Konuşarak anlatırım durumu. Sonuçta ayıp bir olay değil. Biyolojik olarak olması gerek bir olay. Ters tepki verirse o onun ayıbı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Söylersek buna o kisi çok tepki verir bağırır çağırır belki de ondan hiç kimse artık tanıyamaz haldeyiz ama bilmez mi ki insan gelip gelmediğini hissetmez mi hiç görmedim dyebilirirm ben
Ben şimdi erkeğim regl olmadım doğal olarak ama ne bileyim bu olay olurken bi belirti ağrı kan akılı hissedilir bi gıdıklama hissi gibi hissetmez mi kadın ne bilen hisseder tahminimce fark eder geldiğini diye tahminde bulundum
Ama sen çok ön yargılı yaklaşıyorsun ya kötü niyet yok ortada
Ne diyebilirsin ki Ana vatanın kan ağlıyo -ana vatan? Ana vatan, ana vatan elden gidiyeah Ne diyosun be salak Yav regl olmuşun işte anlasana Hii sen bana mı bakıyosun imdaaat hırsıız varr aman sapıkçı vaaar diye ortalığı birbirine katar artık kızlar o raddeye gelmiş ne desek yandık ki biz hadi gelde durumu açıkla
Karışmam kolay kollayan a yanında arkadaşı varsa aklı selim olduğuna inanırsam çok küçük Bi ihtimal devir değişti selam verince ay hoşt taciz etti diyen manyak da çok ulan sen benim karıma kızıma sevgilime ne laf ediyon neresine bakıyon orasına mı bakıyorsun diye ayı oğlu ayı da çok en iyisi mantıklısı aslında önüne yoluna bakmak
uyarmayı elbette isterim ama nasıl tepki alacağımı o kişinin nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemem
sen orama mı bakıyorsun yoksa diye söylese ne derim o kadar insanın içinde mesela kadın bir bağırsa zaten bütün millet vurun abalıya diyecek sonra hadi çık işin içinden sonra millette bahane uyduruyorum asıl amacım sapıklık ama regli bahane ediyorum diye inanmaz bir de
bir erkek olarak daha yeni başıma geldi regl değilde hanımefendinin bakırköyde yürürken eteğinin çantasının arkasına sıkıştığını gördüm iç çamaşırı gözüküyordu yanımda da iş yerinden bayan arkadaşım vardı ona dedim gitti uyardı düzeltti eteğini farkında olmadan yürümesini istemedim
Uyarırım tabii ki hırkası vs. yoksa hırkamı da veririm. Ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum çok doğal bir şey ama saçma bakışlara maruz kalmasını istemem kimsenin
Ben öyle birini görünce uyarmaktan nefret üstüne nefret ediyorum. Çünkü çoğu bundan başka bir anlam çıkarıyor ya da başka bişey yapıyor. Sonuçta anlında yazmıyor ne tepki vereceği. Bir insandan ebedi nefret etmektense söylememeyi tercih ederim, Biz erkeklere göre birşey değil onları uyarmak.
Ben de kadın olduğum için uyarırım ancak bir erkeğin uyarması utandırabilir, erkek arkadaşlar da fark ettikleri durumda yanlarındaki kadın arkadaşlarından uyarmasını rica edebilirler.
Evet soran zat yanilmamissin. devir oyle devirki bırak. kavgayi ayırmayı. iyi niyetle çekinmeden bir tane uyaririm diyen baba yiğit çıkmamış. hepinizin bacısı kardeşi var. Yazıklar olsun ayıp be
Çalıştığım yerde kızın eteğinin arkası kan olmuştu ben de kız utanmasın diye gittim başka bir kıza söyledim. Sonra adımı sapığa çıkardı o iki motorize...
Sanırım erkek olarak uyarmam doğru olmazdı. O anki duruma bağlı cevabım olurdu. Yani bilmeyip devam edecek süreçte sorun yaşayacağını düşünürsem uyarırdım.
Beyaz pantolon giymiş kızın biri ve sızıntı yapmış. Ben uyarmıştım. Çok utanmıştı ama utanmasına gerek yoktu onada söylemiştim. Kızlara beyaz pantolon tehlikeli.
Uyarmam. Oradaki kan Santa Maraa Almudena katedralin kubbesi gibi parlasa bile orasına kasıtlı baktığımı düşünüp beni sapık yerine koyabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
😀 birberkek söylerse tacizci veya sapık damgası yer ben görürsem söylemem çünkü o kadın altında kalmak istemem bazen insanlık yapmicaksin ki hayvan gibi muamele gormeyesin
Yanlış dusunmuyorum regl olduğunu anlamadan gezecek kadın muhtemelen sağlıklı düşünebilen veya hissedebilen biri değildir azcok hisseder anlar o durumda olup da anlamadan müdahale etmeden gezen kadın zaten sağlıklı değildir vereceği tepkinin olumlu olmasını bekleyemem
regl olayı değil de çorabın kaçmasını söylemen çok gereksiz ve ayıp. sonuçta çorap kaçması ayıp değil, ortada açık birşey de yok. saatlerce isterse öyle dolaşsın kimse ayıplamaz çorap bu kaçabiliyor.
@sebileeeeeeee kaçtığı için belki farkında değildir iyi niyet var işin içinde kötü art niyet yok bazıları teşekkür ediyor fark etmemişim diyorlar güzel görünmek her kesin hakkı
Baktım kimse uyarmıyor, yanına gider usulca söylerim. Utanılacak bişey değil herkesin başına gelebilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uyarırım. Bi de hangi devirde yaşıyoruz günlük pedler var, dışarı çıkan her kız aklında bulundurup önlem alır. Erkek değiliz elimizi kolumuzu sallayarak çıkalım önlem almamız gerekir.